Şimdi Ara

‎17 Mart Pazar günü Taksim Meydanı'nda, erkek genelevlerinin açılması için miting düzenlenecekmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben İzmir'de dershane sınavında olacağım o gün. Benim yerime de katılın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: molkus

quote:

Orijinalden alıntı: b437

maaş falan istemez, hep toplum yararına çalışmak istemiştim; şimdi gerçekleştirme vakti! nerden başvuruyoruz?

kahraman dhli

Koptum :-) toplum yararına çalışmak

VATAN SEVER DHLİ ... İYİLİK YAP ÇÖPE AT DİYENLERDENSİN ..

O değilde yasal düzenleme meclis'den geçerse Geri türkiyede işsizlik problemi diye bir şey kalmaz herhalde 5 milyonluk açık dire 0 aa iner:-)

• ahahaha müdür parayı kırar lan öyleyse. herkes gönüllü çalışır ya da para vererek çalışır.

düşünsenize öyle bi yer açıyorsunuz. çalıştırdığınız kişi para veriyor + kızlar gelicek onlarda para vericek ohohoh
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Kimse gitmez. Sinek avlar.

Eminmisin?? Kardeş Kimse katılmaz Deyipde Önsaflarda Olmayasın :-)

• peynirin her çeşidinin bedava satıldığını düşünün

kim gidip parayla peynir alır?

• Matureeee askk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

ahahaha müdür parayı kırar lan öyleyse. herkes gönüllü çalışır ya da para vererek çalışır.

düşünsenize öyle bi yer açıyorsunuz. çalıştırdığınız kişi para veriyor + kızlar gelicek onlarda para vericek ohohoh

Arkadaş Ölmeden Önce Cennete Gitmek O olsa gerek .....

• quote:

Orijinalden alıntı: KOMUR458

‎17 Mart Pazar günü Taksim Meydanı'nda, erkek genelevlerinin açılması için bir miting düzenlenecekmiş :D
    Ne günlere kaldık yarabbi..Bide erkeklere abaza derler :))))

http://www.haberturk.com/polemik/haber/826530-turkiyede-erkek-genelevleri-acilsin-

Erkeklerin kadınları vesikalandırıp köle gibi çalıştırıldığı genelevler normal de, erkeklerin
    vesikalandırılıp kadınların hizmetine sunulacağı genelevler de normal olacak mı?

Nasıl bakıyorsunuz Bu Konuy
    a..

Dötünle mi anladınız haberi orda mesaj veriliyor kerhanelerin devlet tarafından kapatılması için yürüyecekler. Kadınların köle gibi çalışmasını engellemek için atılmış bir slogan erkek kerhanesi olayı haberi adam gibi oykuyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marantz

peynirin her çeşidinin bedava satıldığını düşünün

Hocam Dünyalar kadar Jigolo Sitesi Var Alan Nasıl Alıyor Sen orasını merak etme Öylebi alırlar ki Ekmek kuyruğuda Olur.....
  • merak ediyorum kaç kişi toplanacak geneleve gerek yok eve servisimiz var
  • quote:

quote:

Hocam Dünyalar kadar Jigolo Sitesi Var Alan Nasıl Alıyor Sen orasını merak etme Öylebi alırlar ki Ekmek kuyruğuda Olur.....

kokanaları kastetmedim...

ayrıca erkek için alışılmış ama kadın için öyle olmayan bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

quote:

‎17 Mart Pazar günü Taksim Meydanı'nda, erkek genelevlerinin açılması için bir miting düzenlenecekmiş :D
    Ne günlere kaldık yarabbi..Bide erkeklere abaza derler :))))

http://www.haberturk.com/polemik/haber/826530-turkiyede-erkek-genelevleri-acilsin-

Erkeklerin kadınları vesikalandırıp köle gibi çalıştırıldığı genelevler normal de, erkeklerin
    vesikalandırılıp kadınların hizmetine sunulacağı genelevler de normal olacak mı?

Nasıl bakıyorsunuz Bu Konuy
    a..

Dötünle mi anladınız haberi orda mesaj veriliyor kerhanelerin devlet tarafından kapatılması için yürüyecekler. Kadınların köle gibi çalışmasını engellemek için atılmış bir slogan erkek kerhanesi olayı haberi adam gibi oykuyun

Bulan yaptığı yazılı açıklamada, 17 Mart Pazar günü Taksim Meydanı’nda, erkek genelevlerinin açılması için bir miting düzenleyerek,

Hacı bu kadar adam götünden anladı bi sen başından anlamışsın hll arkadaşım orda kadınlarında sorunlarına dayatma yapmada var evet fakat erkek genel evininide açılması isteniyor açılmaz ise kadınlara yapılan haksızlığın çözülmesini dile getiriyorlar... Çaktın .... 1000 KERE OKU 1 KERE YAZ.. Saygılar ..

• quote:

quote:

quote:

kokanaları kastetmedim...

ayrıca erkek için alışılmış ama kadın için öyle olmayan bir durum.

evet Burda Şu deyim devreye Giriyor...

Yok daha neler Arkadaş Dünyanın Çivisi ÇIKMIŞ:-)

• 17 martta izmir gündoğdu meydan
  • buradan bayanlara sesleniyorum,hiç gerek yok öyle evmiş falanmış filanmış. pm atın evinize kadar gelirim,eviniz mi yok ? olduğunuz yerden alır evime kadar getirir iş bitince geri istediğiniz yeri bırakırım,tek pm.
  • Mekanın etrafında fiyat kıran karaborsacılar olur

Müşteriyi daha içeri girmeden kaparlar....

Töbe yarabbim yaaa..

Lan bildiğimiz normal geneleve adamlar utana sıkıla giriyo kadınlar nasıl girecek öyle bir mekana...

Adaml geneleve girmeden önce bütün karaköy-galata sokaklarını en az üç saat turluyor cesaretini toplayabilmek için... Sonra içeri giriyo yorgunluktan icraat yok

Nerden biliyosun demeyin genelev kantinine de mal sattım bir süre...

• Yalnız ben size şunu söyleyeyim eğer açılır ise güzel ve genç kızlar oraya uğramayacaktır. Genelde yaşlı teyzeler ve tipsiz kızlar oraya gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Yalnız ben size şunu söyleyeyim eğer açılır ise güzel ve genç kızlar oraya uğramayacaktır. Genelde yaşlı teyzeler ve tipsiz kızlar oraya gelir.

Birde topişoparlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Yalnız ben size şunu söyleyeyim eğer açılır ise güzel ve genç kızlar oraya uğramayacaktır. Genelde yaşlı teyzeler ve tipsiz kızlar oraya gelir.

Birde topişoparlar

Lan birde onlar vardı dimi eyvah eyvah
  • yasal jigolomu olacaklar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.