saadetle alakası yok yeniden refah partisi tabanı direkt akp den kopuyor 300bine yakın üye sayısı ve teşkilatlanması var , akp den sonra en iyi teşkilatlanma kendilerinde |
17:20 itibarıyla imza sürecinde son durum: (2. sayfa)

-
-
Yurtdisinda bagli bulundugum buyukelcilik binasinda 100 bin imza kampanyasina katilabilir miyim? Yoksa sadece Turkiye icinden mi oy verilebiliyor?
-
nereye geçiyor?
Şurada bütün gün 30 bin adama anca imza attırabilmiş. İmzalarda yarıştığı Erbakan'ın %1,5 oyu var anketlerde. Kendisi de %2-3 civarı alabilir.
2018 seçiminde Temel amca bile ilk gün 45 bin imza toplamış ama seçimde %0,88 almış.
Gerçeklerden bu kadar kopmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 22 Mart 2023; 20:13:51 > -
Yalnız bu imza rakamları çok önemli ben daha yüksek reaksiyon bekliyordum.
Galiba millet ilk turdan demokrat dedeyi seçecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok ya olur mu Muharrem beyin %30-40 oyu var en az 15 milyon seçmen bekliyor ama o kadar gizli bekliyor ki ne anketlerde ne imza işinde ortalıkta yok hepsi tiktokda, twitterda pusuya yatmışlar. bol bol like atıyorlar
-
Goreceksin
Chp secmeni bile kkye vermeyecek oy
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siyasal islamcıların 20 yıldır neden seçim kazandığı ortada. Atatürkçüler ve milliyetçiler twett atmaktan ve goy goydan başka bir şey yapmıyor.
-
Ben sana olanı söylüyorum sen kendi istediklerini söylüyorsun.
-
2018'de Meral Aksener 250 bin imza topladi, ama secimlerde 4 milyon oy aldi. 100 bin imzayla baskanlik secimlerini bir mi tutuyorsun? Milletin 100 bin imza nedir haberi bile yok :D
-
Bloklamamak lazım hakaret etmedim gerçeği yazacağım diye korkmamak lazım.
Sen görmeyince diğerleri görmüyor sanmamak da lazım.
İşte ilk gün 4 milyon oy alan Meral Akşener'i bile geçemedi. 28 binde kaldı.
İkinci tura kalmak için en kötü %30 oy alması lazım ve %30 15 milyon oy 15 milyon seçmen yapar.
Nerede 15 milyon kişi bu imza işini bugün paramparça ederlerdi?
-
Tüm müminlerin adayı Fatih Erbakan a bütün imzalar inşaAllah....
-
Belki de insanlar gereksiz yere macera yaşamak istemiyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 22 Mart 2023; 21:3:0 >
Muharrem İnce 100.000 imzayı bulur. İlk gün daha iyi bir performans beklerdim. Yarın da sayıyı bulamazsa fiyakası çizilir biraz.
insanların işi var gücü var seçim kurmuna gidip vakit ayırmak mesele 3-4 günde çoğu tamamlar .
edevletten imzalanabilen birşey olsa 1-2 saatte biterdi ilk 3 isim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Mart 2023; 21:13:5 > -
galiba 5 6 gün sürecek, 5 6 güne göre rakamlar gayet iyi ?
-
Dogu perincek denen teroriste kim imza veriyor
27 Mart Pazartesi akşamına (20:00'a) kadar 100.000 imzayı toplamaları lazım.Bu tempoyla devam ederlerse İnce ve Erbakan toplayabilecek gibi duruyor (Refah Partisinin 300.000 üyesi varmış, o daha da hızlı toplayabilir.İnce de ucu ucuna toplar gibi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 22 Mart 2023; 21:29:9 >
Asıl mecerayı seçimlerden sonra gör.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X