Şimdi Ara

17:20 itibarıyla imza sürecinde son durum: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
6.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

saadetle alakası yok yeniden refah partisi tabanı direkt akp den kopuyor 300bine yakın üye sayısı ve teşkilatlanması var , akp den sonra en iyi teşkilatlanma kendilerinde

• Yurtdisinda bagli bulundugum buyukelcilik binasinda 100 bin imza kampanyasina katilabilir miyim? Yoksa sadece Turkiye icinden mi oy verilebiliyor?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

nereye geçiyor?

Şurada bütün gün 30 bin adama anca imza attırabilmiş. İmzalarda yarıştığı Erbakan'ın %1,5 oyu var anketlerde. Kendisi de %2-3 civarı alabilir.

2018 seçiminde Temel amca bile ilk gün 45 bin imza toplamış ama seçimde %0,88 almış.

Gerçeklerden bu kadar kopmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 22 Mart 2023; 20:13:51 >
  • Yalnız bu imza rakamları çok önemli ben daha yüksek reaksiyon bekliyordum.
    Galiba millet ilk turdan demokrat dedeyi seçecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ya olur mu Muharrem beyin %30-40 oyu var en az 15 milyon seçmen bekliyor ama o kadar gizli bekliyor ki ne anketlerde ne imza işinde ortalıkta yok hepsi tiktokda, twitterda pusuya yatmışlar. bol bol like atıyorlar  

• -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Goreceksin

Chp secmeni bile kkye vermeyecek oy

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siyasal islamcıların 20 yıldır neden seçim kazandığı ortada. Atatürkçüler ve milliyetçiler twett atmaktan ve goy goydan başka bir şey yapmıyor.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Ben sana olanı söylüyorum sen kendi istediklerini söylüyorsun.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

2018'de Meral Aksener 250 bin imza topladi, ama secimlerde 4 milyon oy aldi. 100 bin imzayla baskanlik secimlerini bir mi tutuyorsun? Milletin 100 bin imza nedir haberi bile yok :D

• Bloklamamak lazım hakaret etmedim gerçeği yazacağım diye korkmamak lazım.

Sen görmeyince diğerleri görmüyor sanmamak da lazım.  

İşte ilk gün 4 milyon oy alan Meral Akşener'i bile geçemedi. 28 binde kaldı.

İkinci tura kalmak için en kötü %30 oy alması lazım ve %30 15 milyon oy 15 milyon seçmen yapar.

Nerede 15 milyon kişi bu imza işini bugün paramparça ederlerdi?

• Tüm müminlerin adayı Fatih Erbakan a bütün imzalar inşaAllah.... 

• Belki de insanlar gereksiz yere macera yaşamak istemiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 22 Mart 2023; 21:3:0 >
  • Muharrem İnce 100.000 imzayı bulur. İlk gün daha iyi bir performans beklerdim. Yarın da sayıyı bulamazsa fiyakası çizilir biraz.

• insanların işi var gücü var seçim kurmuna gidip vakit ayırmak mesele 3-4 günde çoğu tamamlar .

edevletten imzalanabilen birşey olsa 1-2 saatte biterdi ilk 3 isim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Mart 2023; 21:13:5 >
  • galiba 5 6 gün sürecek, 5 6 güne göre rakamlar gayet iyi ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogu perincek denen teroriste kim imza veriyor

• 27 Mart Pazartesi akşamına (20:00'a) kadar 100.000 imzayı toplamaları lazım.Bu tempoyla devam ederlerse İnce ve Erbakan toplayabilecek gibi duruyor (Refah Partisinin 300.000 üyesi varmış, o daha da hızlı toplayabilir.İnce de ucu ucuna toplar gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 22 Mart 2023; 21:29:9 >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Asıl mecerayı seçimlerden sonra gör.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.