Şimdi Ara

17.000 tl civarı tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

17.000 tl civarı şehiriçi kullanabileceğim benzinli parçası pahalı olamayan b sınıfı hb. araç bakıyorum.

2006-2007 grande punto 1.4 benzinli ile fiesta 1.4 benzinli arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz.grande punto daha donanımlı. abs- cd çalar-esp standart.

hangisini tavsiye edersiniz.?

• Otomatik vites düşünüyorsunuz sanırım, GP'da ESP standart dediğinize göre. Eğer otomatik vites düşünüyorsanız GP tercih edin hem de ESP'niz olur.
  • düz vites düşünüyorum.
  • g.puntoların 2006 sını yoksa 2007 modelini tavsiye edersiniz.
  • birde yol tutuş, performans, kalite, yedek parça olarak değerlendirisek fistamı yoksa g.punto mu ağır basıyor?
  • arkadaşlar

g.punto yada fiesta hakkında fikri olan yok mu?
  • fiesta puntonun dengi bir araç değil. aklı başında kimse sana fiesta al demez bence eski fiesta van bozması bi araç o kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • g.punto daha konforlu ve rahat bir arabadır punto tavsiye ederim...

• 3 aydır c3 sahibiyim.Dİzel ile yakıt istasyonunu unutuyorsun.Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

3 aydır c3 sahibiyim.Dİzel ile yakıt istasyonunu unutuyorsun.Kesinlikle tavsiye ederim.

c3'ün dizel modelinin özellikleri nedir? BG? ve Yakıt harcaması? çekişi nasıl hızlanması nasıl?
    bagajı kaç litre? tşk.

ben dizel alırsam Toyota Corolla 1400 cc. düşünüyorum. yakıt tüketimi 4.6 lt. 90 BG.
  • arkadaş benim opel corsa'yı vereyim sana tam şehirli..1.2 motor..:)
  • bendede fıesta 1.4 dızel kazasız boyasz satıorum 2004 dusunursen msj atabılırsın
  • araba pazarına dönmüş bu konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

araba pazarına dönmüş bu konu

• nıe kotu bıseymı aynı forumdayız arkdasımız araba almak ıstemıs bızde satıoruz ona uygun olabılır ısterse yardımcı olucaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcinonel

c3'ün dizel modelinin özellikleri nedir? BG? ve Yakıt harcaması? çekişi nasıl hızlanması nasıl?
    bagajı kaç litre? tşk.

ben dizel alırsam Toyota Corolla 1400 cc. düşünüyorum. yakıt tüketimi 4.6 lt. 90 BG.

1.4 veya 1.6 HDI 92 Beygir.

Annemin eski aracı 1.4 HDI 92 HP - 200 nm tork , aracı yeterince tanıyorum diye düşünüyorum. Araç gerçekten performanslı ve bu performansına karşın birde düşük yakıt tüketimi var. Yani sizin deyiminizle çekişi - hızlanması sınıfında en iyi araçlardan birisi. Yakıt tüketimi olarak 120 - 160 km ortalama hız ile 850 km yol aldık uzun yolda. Bagaj kapasitesi ise 305 litre.

Corolla güzel seçim olur , hatta en sessiz motorlu dizel D4D motoru. Tercih sizin. Şimdiden hayırlı olsun

• Bence bu fiyata stilo da olabilir. abs esp cam tavan gibi en dolu modeli bu fiyata bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.