Şimdi Ara

16bin TL'lik ÇALINMA hasar kaydı hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir araç almak üzereyim hasar kaydı şu şekilde;

kz1 carpma fiyat yok 2012
    kz2 carpma fiyat yok 2011
    kz3 carpma fiyat yok 2011
    kz4 carpma fiyat yok 2009
    kz5 carpma fiyat yok 2006
    kz6 carpma park halinde 750TL 2006
    kz7 ÇALINMA 16750TL 2005
    kz8 carpma park halinde 1222TL 2005
    kz9 carpma 867 TL 2005

Araç 2001 Civic iES KM'si 187binde son muayene girişleriyle KMler birbirini tutuyor bu araç alınır mı? alırsam sıkıntı yaşar mıyım satış esnasında?

• Arabanın değeri nedir? Ne kadar istiyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi 16 binlik kaydın izahını bir kenara bırakın, arabada 9 tane hasar kaydı var. Şahsen ben mesaj atıp dokuz kayıt görsem koşarak uzaklaşırdım aşırı ucuz değilse.
  • Çarpısan arabadan hallice.Bulasmayın bile.

• ARŞINGÖLGESİ A kullanıcısına yanıt
    Hocam yapma etme, kaza listesine bakinca icesim geldi ya.

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Hocam işin garibi adam bu arabayı sahibindene koymuş yazdığı fiyat 30binTL. Şaşırdım ya madem senin araban carpisan arabaya dönmüş neden 30bine koyuyosun? ha bana gelince ben bu arabaya 30bin hayatta vermem, kafa kafaya takasa girecem benim getz ile gerçi adamdan daha olumlu bir yanıt gelmedi ama üstüne max 1500-2000tl vermeyi düşünüyorum sıkıntı olmazsa. Tabi almadan önce sanayide ki arkadaşıma bi göstericem binersin buna derse tamamdır.
  • Buradan görüldüğü kadarıyla arabanın kendisi zaten sıkıntı yumağı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onrblg kullanıcısına yanıt
    ya kazalar sorun degil aslında meblaları yazmıyo cougunun sonucta. 3-4binden sıkıntı olmaz ama benim kafamı karıştıran 16bin liralık hayatımda ilk defa görüyorum ve nette araştırdım hiçbir yerde böyle bi durumla karşılaşan görmedim. Ama bakalım dedigim gibi sanayideki adam iyi anliyo hondalardan falan onay verirse %60 ihtimalle almayı düşünecegim gerçi adamdan daha haber gelmedi gelin güvey oluyoruz :D
  • 9 kayıt olması araçta çarpışan oto olduğunumu gösterir pek bilgili arkadaşlarım

Cam değişimi veya mini onarım bile çoğu zaman hasar dosyası açtırır ve miktar yazmayan kayıt oluşturur. Onun dışında tamponu veya aynayı başka araca sürtmüştür, karşıya ödeme yapılır yine çarpma yazılır.

Herkes küçücük köyde yaşamıyor, koca metropollerde yaşayan, her gün binlerce aracın içinde dolaşan araçlar var ve bu tip sürtmeler filan kaçınılmaz oluyor.

Her konuda olduğu gibi bu konuda da ön yargılı bir milletiz, selametle
  • Ilk kazalarda neden fiyat yok acaba.Birde ne gibi parçalar değişmiş onu 5664e mesaj atıp öğrendiniz mi

• 15 yılda 9 hasar kaydı normal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kadar ilgili oldugunuz için HERKESE GERÇEKTEN TESEKKÜR EDERİM.

Yalnız şu 16BİNLİK HASAR KAYDI CALINMANIN KARSISINDA NE YAPMALIYIM? BU PERT KAYDI OLDUGUNUMU GOSTERIYOR ACABA? SIGORTACI TANIDIGINIZ FALAN VARSA BENIM ICIN BI SORABILIR MISINIZ ACABA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARŞINGÖLGESİ

Arkadaşlar bu kadar ilgili oldugunuz için HERKESE GERÇEKTEN TESEKKÜR EDERİM.

Yalnız şu 16BİNLİK HASAR KAYDI CALINMANIN KARSISINDA NE YAPMALIYIM? BU PERT KAYDI OLDUGUNUMU GOSTERIYOR ACABA? SIGORTACI TANIDIGINIZ FALAN VARSA BENIM ICIN BI SORABILIR MISINIZ ACABA?

Sigortacılar çalışmaz bugun hocam.Siz bi Parça,aracın plakası ve olay tarihini yazın ne olduğu ortaya çıkar.Belki çalınma sonrası araçtan parça çalınmıştir falan onun miktarıdır bu

Parça 34xx1234 01012016 gibi

5664e gönderiyorsunuz mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 13 Eylül 2016; 12:26:29 >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Valla adamdan olumlu bi yanıt gelirse degisenleri ogrenmek icin mesaj atarm, fiyatlar niye yazmıyo bende bilmiyorum bnm aracında 3 kazası olmuş yani kaza degilde kayda gecmis biliyosunuz herseyde kayda gecebiliyorlar.
  • quote:

Valla adamdan olumlu bi yanıt gelirse degisenleri ogrenmek icin mesaj atarm, fiyatlar niye yazmıyo bende bilmiyorum bnm aracında 3 kazası olmuş yani kaza degilde kayda gecmis biliyosunuz herseyde kayda gecebiliyorlar.

Arkadaşımla aynı günlerde kaza yaptık.Onun araçta 3500tl lik bi masraf oldu mesaj atınca miktar yazmıyor,benim aracımda 716tl lik hasar meydana gelmiş mesaj attığımda miktar yazıyor.Belki sigorta şirketlerinin farklılığından oluyor ama saçma bişey.Eğer kaza olduysa ve sigorta yoluyla onarım yapıldıysa miktarın mesajda yazması gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

quote:

Arkadaşımla aynı günlerde kaza yaptık.Onun araçta 3500tl lik bi masraf oldu mesaj atınca miktar yazmıyor,benim aracımda 716tl lik hasar meydana gelmiş mesaj attığımda miktar yazıyor.Belki sigorta şirketlerinin farklılığından oluyor ama saçma bişey.Eğer kaza olduysa ve sigorta yoluyla onarım yapıldıysa miktarın mesajda yazması gerekir

Hocam suç size verilir ve karsi tarafin hasari sizin sigortanizdan yapilirsa sizin tramerinizde carpma olarak gecer fiyat yazmaz.Bende boyle oldu :) Bende hasar yoktu, ben suçlu bulundum karşı tarafın hasarini benm sigorta ödedi benm tramerde carpma olarak geciyor, fiyat yazmiyor.Benim arabada onarim olmadi, olsa idi büyük ihtimal carpma yazar ve benim hasar onarim tutarimda tramere işlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

quote:

Hocam suç size verilir ve karsi tarafin hasari sizin sigortanizdan yapilirsa sizin tramerinizde carpma olarak gecer fiyat yazmaz.Bende boyle oldu :) Bende hasar yoktu, ben suçlu bulundum karşı tarafın hasarini benm sigorta ödedi benm tramerde carpma olarak geciyor, fiyat yazmiyor.Benim arabada onarim olmadi, olsa idi büyük ihtimal carpma yazar ve benim hasar onarim tutarimda tramere işlerdi.

Ama 2 kazada da karşı taraflar %100 suçlu bulundu.2 olayda lambada beklerken diğer araçların arkadan çarpması şeklinde gerçekleşti.Hasar miktarı yazmayan arkadaşımın aracının kazasında da karşı taraf suçluydu %100yani :)

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    O zaman sistem saçma çalışıyor, ayni durumdaki iki kazada nasıl böyle bir sonuç çıkarki...Geçerki ülkede ne doğru, düzenli işliyor ki bu sistem dogru çalışsın

• caspento kullanıcısına yanıt
    Sen alır mıydın hocam bu arabayı dürüst ol lütfen.Fiyat vs muhabbetine hic gırmeden cevap bekliyorum.Mesajı attın ve bu hasar kaydı karşına geldı ya sonra?

• quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

O zaman sistem saçma çalışıyor, ayni durumdaki iki kazada nasıl böyle bir sonuç çıkarki...Geçerki ülkede ne doğru, düzenli işliyor ki bu sistem dogru çalışsın

Birileri bişeyler tırtıklıyo arada,kiminde hasar çok yazıyo kiminde hiç yazmıyor.Servisin benim sig.şirketiyle henüz anlaşması olmadığı için araç yapildı ama parası karşı tarafın sigortasından benim sigortaya değilde benim kendi hesabıma yatacak ben elden servise verecem parasını.Servis diyor ki 854tl tuttu,tramere mesaj atıyorum 716tl görünüyor.Bayram sonu servisle bunu konuşmaya gidecem bu fark nedir kimin cebine gidiyor bakalım

Bu saçma bürokrasinin eline düşünce sürüm sürüm süründürüyorlar vallahi insanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 13 Eylül 2016; 13:08:19 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.