Şimdi Ara

16bin TL'lik ÇALINMA hasar kaydı hakkında? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hüseyin.

Sen alır mıydın hocam bu arabayı dürüst ol lütfen.Fiyat vs muhabbetine hic gırmeden cevap bekliyorum.Mesajı attın ve bu hasar kaydı karşına geldı ya sonra?

Merhabalar, benim kendi aracım böyle hocam zaten, tüm bakım ve onarımlarını İzmir Çamkıran yetkili servisinde yaptırdım 9-10bin tramerim vardır, en ufak sürttüm kaskodan yaptırdım, sanayide çakma parçalar ve dandik işçilik ile yaptırsaydım, benim orjinal parçalar kullanarak serviste yaptırdığım aracımdan daha iyi mi olacaktı

Ki zaten konu sahibi arkadaşa burdan şunu açıklıyayım, araç çalınmış ve araç sahibine o dönem için araç bedel ödemesi yapılmış, daha sonra araç bulunmuş muhtemelen ve sigorta şirketi aracı satmış ve şu an kullanılıyor, o bedel aslında araca çarpılıp oluşan bedel değil, örneğin araç mercedes olsaydı ve kasko bedeli 150 bin olsaydı, çalındığında sahibine 150bin ödenir ve oraya çalınma 150bin yazılacaktı, sıkıntı yapılacak bir kayıt değil eğer araç düzgün bir araç ise. Kısacası aslolan araçtır.

• Herkes kaza sayısına takılmış burdada kimse 2001 model arabaya 30.000 verilirmi demiyor?
  • Arkadaşlar gittim görüştüm hasar kaydı meselesini sordum işte şu senede evin önünden çalınmış kasko adama para ödemiş sonra arabayı bulup kasko satılığa çıkarmış falan filan dedi. Sonra benim arac hakkında çok hor kullanmışsın, hiç 106binlik bi araç gibi değil dedi bende itiraz edemedim çünkü araç vasat durumda içi dışı :D komple boya istiyor vs dedi usta fazla uzatmadan ne istersin bu arabanın üstüne dedim ilk başta 5 falan düşünüyodum şimdi 7 falan düşünüyom dedi bende hadi görüşürz deyip eve geldim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

9 kayıt olması araçta çarpışan oto olduğunumu gösterir pek bilgili arkadaşlarım

Cam değişimi veya mini onarım bile çoğu zaman hasar dosyası açtırır ve miktar yazmayan kayıt oluşturur. Onun dışında tamponu veya aynayı başka araca sürtmüştür, karşıya ödeme yapılır yine çarpma yazılır.

Herkes küçücük köyde yaşamıyor, koca metropollerde yaşayan, her gün binlerce aracın içinde dolaşan araçlar var ve bu tip sürtmeler filan kaçınılmaz oluyor.

Her konuda olduğu gibi bu konuda da ön yargılı bir milletiz, selametle

Gereksiz muhalefet yapmak yerine ilk mesajı detaylı okumayı denemelisiniz. 9 kaydın açıklamasında da çarpma yazıyorsa demek ki bu araba çarpışan araba olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Farklı olmasının nedeni kdv ile alakalı bizim araçtada öyle şirket adına olduğundan biz kdv ki fatura keatik hatta firmaya 13.000+kdv ama tramerde sadece 13.000 görünüyor. Arakadaşın konuya gelirsek araçta her türlü iş çıkabilir km ler tutmuyor rn başta başka araç bakın.

• Konudaki yorumları görünce, sigortadan kayıtlı onarım yaptirilmaz... Bir kez daha anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Hadi 16 binlik kaydın izahını bir kenara bırakın, arabada 9 tane hasar kaydı var. Şahsen ben mesaj atıp dokuz kayıt görsem koşarak uzaklaşırdım aşırı ucuz değilse.

Koşarak telefondan mı uzaklaşacaksın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

Hadi 16 binlik kaydın izahını bir kenara bırakın, arabada 9 tane hasar kaydı var. Şahsen ben mesaj atıp dokuz kayıt görsem koşarak uzaklaşırdım aşırı ucuz değilse.

O derece urkunc bir durum. Dusun iste

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Konudaki yorumları görünce, sigortadan kayıtlı onarım yaptirilmaz... Bir kez daha anladım.

Bizim millete sanayiden yan sanayi ürünler ile, 3.sınıf işçilikle ama hasar kayıtsız olan arabalar yakışır hocam
  • ARŞINGÖLGESİ A kullanıcısına yanıt
    Alirsanizda bayan falan kullaniyor surtme falandan olmustur surekli :)

Yok degilse arabada efsane macun olabilir :D kaportayla motora dikkat edinde

• Araç çalınıyor ve zamanında bulunamıyor. Kasko adama aracın bedelini ödüyor. Sonra araç bulununca sanırım kasko ihaleden satış yapıyor. Anladığım bu.
  • Herşeyden geçtim 2001 araca 30 küsür bin... vay be ne hondaymış..

• 9 hasar kaydına fazla demişler ya.

Forumda 100 senelik araba bile olsa 2 taneden fazla hasar kaydı olursa "pert, çok fazla kazası var..." falan deniyor.

Adamcağızın kazalarını ortalamaya vursak senede 1 kazadan daha az yapmış.

Ayıptır, günahtır.

Kendiniz 20 senelik aracı satarken "20 senelik araba canım keh keh" diye satarsınız, ben iyi biliyorum bu tipleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

quote:

Cam değişimi veya mini onarım bile çoğu zaman hasar dosyası açtırır ve miktar yazmayan kayıt oluşturur. Onun dışında tamponu veya aynayı başka araca sürtmüştür, karşıya ödeme yapılır yine çarpma yazılır.

Herkes küçücük köyde yaşamıyor, koca metropollerde yaşayan, her gün binlerce aracın içinde dolaşan araçlar var ve bu tip sürtmeler filan kaçınılmaz oluyor.

Gereksiz muhalefet yapmak yerine ilk mesajı detaylı okumayı denemelisiniz. 9 kaydın açıklamasında da çarpma yazıyorsa demek ki bu araba çarpışan araba olmuş.

15 senede 9 kere çarpmış.

Ne çarpışan araba ama...

Araç istanbul gibi metropol bir şehrin aracıysa size çok acı bir şey söyleyeyim.

15 sene kullanılmış olup 10 dan aşağı kaza yaşamayan 1 tane araba bulun 2 katı fiyatını vermeye hazırım.

Öyle bir araç yok.

Haa şimdi bana atarlar malum siteden "KAZASIZZZ" ilanlarını. Plakayı da sorgulatırlar ARACA DAİR HİÇ KAZA BULUNMAMAKTADIR. Yazar, bizim cahil millette "Aaa ne güzel be kazasız hadi vereyim parayı da bineyim ne güzel oh oh." der basar piyasanın 10 bin fazla fiyatı. Akrabalarına der "KAZASIZ BENİM ARABAM."

Gel de gülme. Gülmeyi çok severim ama birinin cahilliğine gülmekten bir o kadar nefret ederim.

15 senelik aracın 9 kazası da kayıtlıysa siz gidin o arabayı alın benden size öneridir bu, tavsiyedir. 15 senelik olup 1 2 tane kazası olan yada hiiççç kazası olmayan arabaları alırsanız "çarpışan arabaya" değil "macundan arabaya" binersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

Hayır, ufak detaylara takılıp olayın bütününü görmeyenlerden uzaklaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

quote:

15 senede 9 kere çarpmış.

Ne çarpışan araba ama...

Araç istanbul gibi metropol bir şehrin aracıysa size çok acı bir şey söyleyeyim.

15 sene kullanılmış olup 10 dan aşağı kaza yaşamayan 1 tane araba bulun 2 katı fiyatını vermeye hazırım.

Öyle bir araç yok.

Haa şimdi bana atarlar malum siteden "KAZASIZZZ" ilanlarını. Plakayı da sorgulatırlar ARACA DAİR HİÇ KAZA BULUNMAMAKTADIR. Yazar, bizim cahil millette "Aaa ne güzel be kazasız hadi vereyim parayı da bineyim ne güzel oh oh." der basar piyasanın 10 bin fazla fiyatı. Akrabalarına der "KAZASIZ BENİM ARABAM."

Gel de gülme. Gülmeyi çok severim ama birinin cahilliğine gülmekten bir o kadar nefret ederim.

15 senelik aracın 9 kazası da kayıtlıysa siz gidin o arabayı alın benden size öneridir bu, tavsiyedir. 15 senelik olup 1 2 tane kazası olan yada hiiççç kazası olmayan arabaları alırsanız "çarpışan arabaya" değil "macundan arabaya" binersiniz.

İstanbul'da yaşayan tek insan siz olduğunuz için tabi ki haklısınız! Biz taba nereden bilelim koca şehri? Allah kör cahille muhattap etmesin. Block

• quote:

Orijinalden alıntı: ARŞINGÖLGESİ

Arkadaşlar bir araç almak üzereyim hasar kaydı şu şekilde;

kz1 carpma fiyat yok 2012
    kz2 carpma fiyat yok 2011
    kz3 carpma fiyat yok 2011
    kz4 carpma fiyat yok 2009
    kz5 carpma fiyat yok 2006
    kz6 carpma park halinde 750TL 2006
    kz7 ÇALINMA 16750TL 2005
    kz8 carpma park halinde 1222TL 2005
    kz9 carpma 867 TL 2005

Araç 2001 Civic iES KM'si 187binde son muayene girişleriyle KMler birbirini tutuyor bu araç alınır mı? alırsam sıkıntı yaşar mıyım satış esnasında?

ilk arabamdan alıyorsun kaç para veriyorsun buna ? ben 25.000 bine almıştım 500 lira hasar kaydı vardı
  • Vazgeçtim kardeşim hondasından. Geçenlerde bi arkadaşım içimi iyice aydınlattı bende vazgeçtim. Honda son yıllarda popülerleşmiş bir araba olduğundan piyasasının çok üstünde satılıyor aslında çok boş bir araba diyorlar evet bence gerçektende öyle. İçine binince doğan slxten farkı yok, eski teknoloji kullanılmış, sürüşü gidişi hakkında bişey diyemiyeceğim ama millet yaylardan vs. bahsediyor yani ekstra bişeyler katmak lazım. İt kopuk arabası damgası yemiş bir araç olmuş. Arkadaşım bana Opel Vectra C kasa tavsiye etti veya Astra H kasayı düşünebilirsin dedi. Şu an için aklımda ki arabalar;

Vectra C 1.6
    Astra H 1.6
    BMW 320i veya 318i olacak.

Ha ilandaki hondaya ise arkadaş 20bin hasar kaydı var 16bini çalınmadan aracına 29bin istiyo düz fiyat benim aracı götürdüm üstüne 6-7bin paralar istedi koydum geldim bende işim olmaz. Şimdi ise getz'in 1500TL'lik masrafı var arabayı yapınca son halini göstereceğim size:)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.