Şimdi Ara

16bin +8 bin kayıtlarda hasarı olan Avensis E. Extra alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, araç 2011 Avensis E. Exstra 24000 bin km'de lpg yeni takılmış Prins marka. Aracın 1. hasarı, çarpma sonucu sol çamurluk, tampon, kaput, tampon üstündeki alimunyum panel değişmiş, 16 bin tl. kaza fotolarını gördüm. 2. hasar , dolu sonucu oluşan göçükleri vakum yöntemiyle çekilmesiyle düzeltilmiş, boyanmamış, 8 bin tl. Araca 46 bin tl deniyor. Pazarlıkla fiyatta biraz daha inebilir. Siz olsaydınız böyle bir araç alır mıydınız? Saygılar.

• Az para değil ben olsam almazdım. İlerde elden çıkaracağınız zaman sıkıntı olur. Kaput değişince millet öcü gözüyle bakıyor arabaya.
  • araç alınırsa 7-8 sene satılmadan binmek üzere alınacak, yani elden hemen çıkarılmayacak.
  • Fiyat makul değil ki...
    Tek parça boyalı değişeni olmayan araçlar o fiyatlara gidiyor...

Asıl sorunuza gelince. Almazdim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok para ya.. O paralara başka araçlar bulunabilir skoda suberb ,Honda accord vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 23 Mart 2014; 16:50:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mx_61

Arkadaşlar, araç 2011 Avensis E. Exstra 24000 bin km'de lpg yeni takılmış Prins marka. Aracın 1. hasarı, çarpma sonucu sol çamurluk, tampon, kaput, tampon üstündeki alimunyum panel değişmiş, 16 bin tl. kaza fotolarını gördüm. 2. hasar , dolu sonucu oluşan göçükleri vakum yöntemiyle çekilmesiyle düzeltilmiş, boyanmamış, 8 bin tl. Araca 46 bin tl deniyor. Pazarlıkla fiyatta biraz daha inebilir. Siz olsaydınız böyle bir araç alır mıydınız? Saygılar.

abartmıyorum 1,5 yıl önce 2 parça değişeni olan 50 bin km de avensis e (lpg de var) 36 bin tl istiyorlardı, sizin bu 46 bine 10 bin km de çiziksiz avensisler satılıyordu, resmen uçmuş fiyatlar...
  • arkadaşlar, şu andaki aracım focus ghi lpgli yeni kasa 2005 model. Aracımda değişen yok, sol çamurlukta boya var. Aracıma takasta 26 bin tl verilince avensis aklıma düştü. O yüzden sizlere danışıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar, şu andaki aracım focus ghi lpgli yeni kasa 2005 model. Aracımda değişen yok, sol çamurlukta boya var. Aracıma takasta 26 bin tl verilince avensis aklıma düştü. O yüzden sizlere danışıyorum.

Avensisle mi takasa gireceksiniz?
  • 2011 ler eski kasa ve kazasız olanları bu fiyatlarda geziniyor. O paraya 8-10 daha katıp yeni kasa alcantra koltuklu sıfır gibi araçlar alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

quote:

arkadaşlar, şu andaki aracım focus ghi lpgli yeni kasa 2005 model. Aracımda değişen yok, sol çamurlukta boya var. Aracıma takasta 26 bin tl verilince avensis aklıma düştü. O yüzden sizlere danışıyorum.

evet, avensisle takas.
  • hava yastığı patlamamış direkleri sağlam çok temiz bir şeyse olabilir bence kazasız araba mı kaldı türkiye'de adam garajdan çıkarken kapına vuruyor kapı değişiyor üç dört bin lira... ya da sokağa park ediyorsun bir geliyorsun arkadan öne kadar yandan vurmuşlar her şey değişiyor 8-10 bin lira masraf... kısa sürede satılmayacaksa alınır bana göre...
  • quote:

quote:

quote:

evet, avensisle takas.

Sizin araca uygun fiyat vermişler gibi görünüyor ama klasik galerici numarasıyla kendi araçlarını yüksek fiyattan sayıyorlar. 24.000 hasar kaydı olan arabaya o kadar para verilmez hocam binici de olsan verilmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet, avensisle takas.

Sizin araca uygun fiyat vermişler gibi görünüyor ama klasik galerici numarasıyla kendi araçlarını yüksek fiyattan sayıyorlar. 24.000 hasar kaydı olan arabaya o kadar para verilmez hocam binici de olsan verilmez.

İlginiz için teşekkürler. Benim aracı binicisine veya takasa versem, ne kadar eder?

• Bence avensisin sahibi takasta gider diyerekten fazla yazmis biraz. Araba güzel birseyi yoksa alınıp keyifle biinirde hasar kaydı çok fazla.Fiyatın biraz daha dusmesi lazım. (Bence)

• quote:

Valla hocam ne kadar eder pek bi fikrim yok ama siz yine de elden satmaya çalışın, takasta ya sizin arabanın fiyatını öldürürler ya da kendi arabalarına değerinin üstünde fiyat biçerler her türlü zarara girersiniz. Paranızı cebinize koyarsanız daha rahat pazarlık yaparsınız istediğiniz araca müşteri olursunuz. Mümkünse de galericilerle muhattap olmayın.
  • teşekkürler.
  • Valla dolu sonucu olusan 8 milyar asırı fazla olmuş o baska birsey olmasın benim aracımda dolu yedi ama 750 tl hasar kaydı oluştu 1000 tl geçmez diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ysyselimy

Valla dolu sonucu olusan 8 milyar asırı fazla olmuş o baska birsey olmasın benim aracımda dolu yedi ama 750 tl hasar kaydı oluştu 1000 tl geçmez diye düşünüyorum

Fotoğraflarını gördüm, epey bir noktada dolu göçüğü oluşmuş. Serviste vakumla çekme işlemiyle düzeltilmiş.
  • Hocam araci surup test edin bir sikintisi yoksa fiyati pazarlik yapip dusurup alin derim zaten 7 -8 sene binecekmissiniz 1 -2 sene kala aldiginiz fiyata koyarsiniz illa ki satilir ayrica piyasada o kadar cok kazali arac var ki hasar kaydi olmayan

• Aynı şekilde 16bin kusur hasarlı Corolla aracım var. İlk sahibiyim ve 8 senedir kullanıyorum kazanın üzerinden ise 7 sene geçti. Aracın tum parçaları toyotanın servisinde yenileriyle değişti. O günden beri de hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Sanayide kaporta ustası da tamirat izi yok diyor. Bence tamirat yetkili serviste yapıldıysa guvenebilirsiniz. Sanırım hasarlar aracın yürüyeninde de değil, o yuzden fiyatı iyiyse, uzun süre kullanmayı planlıyorsanız alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.