Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

165 dakika deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan ilk 165 dakikalık denememi çözmeye başlıyacağım 345 olacak. Nasıl bir his olduğunu sınavdan sonra yazarım rez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

165 Dakika Kaç Saate Eşittir?

165 dakika, 2 saat ve 45 dakikaya eşittir. Başka bir deyişle, 165 dakikalık bir süre, 2,75 saattir.

Bu dönüşümü şu şekilde yapabilirsin:

• 165 dakikayı 60'a böl (1 saat = 60 dakika)
    • Sonuç olarak 2,75 saat elde edersin

Saat ve Dakika Dönüşümleri

• 1 saat = 60 dakika
    • 1 dakika = 1/60 saat

Bu dönüşüm oranlarını bilmek, farklı zaman birimleri arasında kolayca dönüşüm yapmana yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yapmaa 135den devam eeet
  • Ben 135 dakika devam edeceğim sınav anında ne olur bilinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 135 devam ederim sıkılırım zaten 165 dk deneme çözmeye

• Aga 165 dk insanı çok yorar ya ben olsam 135 den devam ederim

• önceden 120yle çözüyordum şimdi 145e çıkartıcam. zaten Türkçe sosyal fen 1 saat içinde bitiyordu matematiği de 1 saatte yetiştirmeye çalışıyordum. şimdi Türkçeyi biraz daha soluklanarak çözerim herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyem zaten normal sınav süresinden biraz daha erken bitirmen yönünde olur. Yani önceki süre kaçtı bilmiyorum sanırım 135, o zaman da 120-125 gibi bitirmeye gayret etmek fena fikir değil çünkü sınav anında cebinde 15dk kalmış gibi hissedersin. Şimdi de 165 yaptılarsa 145-150 civarı bitirmeye gayret etmek iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4. Denemeyi çözdüm ve yaklaşık 140 dakikada bütün soruları gördüm 25 dakika arttı diyebilirim kalan sürede biraz pkob sorularına ve türkçedeki dilbilgisi sorularına harcadım. Bir ara kalkmayı düşündüm çünkü karnım acıkmıştı ama yılmadım devam ettim. Sonuç olarak gerçekten kötüydü sıkıldım, bunaldım. Daha kontrol etmedim ama daha iyi geleceğinden eminim. 103 4 civarı bekliyorum. Ama bundan sonra 135 çözmeye devam edeceğim ne olur ne olmaz.

• Kontrol ettim 107.25 geldi coğrafya ve türkçeden yanlışlarım vardı onun dışında fenden 1 boşum var beklediğimden daha iyiydi vay anasını

• suicidalMert kullanıcısına yanıt
    yaptınız mı hocam nasıldı

• Yaptım hocam yukarıda yazdım

son zamanlardaki ortalama netiniz neydi hocam?
  • peau bleue kullanıcısına yanıt
    100+-5 gelirdi çoğunlukla hocam yani süre bana pek bir avantaj getirmedi türkçe için iyi o kadar

benim de netlerim şu sıralar 105-110 arası ancak 165 dk ile denememiştim. yanlışlarım hep dikkat hatasından olurdu. yarın deneyeceğim bu fazla süre dikkat hatalarını oldukça azaltacak gibime geldi sizin yorumlarınıza göre
  • peau bleue kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam sizin avantajınıza olacaktır benim coğrafya ve felsefeden oldukça fazla bilgi eksiğim var o yüzden süre işime fazla yaramıyor ama dediğim gibi size yaracaktır mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicidalMert -- 5 Mayıs 2020; 16:11:42 >
    Bu yayının onceki denemeleri kac net gelmişti?

• İlk deneme çok kolaydı onu hatırlıyorum 105.50 olabilir ikinci 101 yada 100dü tam hatırlamıyorum sanırım üçüncü de 99.25di hocam.

Bu net bandında bir 7-8 net yukseliyor diyebiliriz ortalama o zaman.

• Aynen, benim matematikte pek sorunum yoktu genelde 35 üzeri geliyor ama matı 30 civarı olanların çok yararına olacağını düşünüyorum. Aynı şey türkçe için de geçerli bence. Ama bilgi gereken yerlerde sürenin avantajı olmuyor fen ve sosyal açısından özellikle. Yani şöyle baktığımızda 90 civarı yapanların baya işine geldi diyebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.