Bildirim
AYT 3-4 ay
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Ara falan da vereceğini varsayarsak 4 ayda halledersin 30-35 bandına kadar, sonrası deneme analiz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne kadar ara vereceğimi varsaydın ???
-
3-4 kere 2-3 gün (o kadar da ver bence yoksa verim düşüyor)
doğru diyorsun.TYT çok sıkıyor canımı yaaa olmuyor netler düşüyor daha.Her gün paragraf problem geometri çözcen onu anladım durmadan paso ama o da çok sıkıcı.Ha bir de şey sorucam ben aytde 70 falan yapsam tytde de 75 ya da 80 falan yapsam 10-20k gelir mi??
-
Sınava bağlı
Sınava bağlı, ESŞ sitesinde sıralama hesaplama bölümü vardı oradan deneme yanılmayla bulabilirsiniz. Ama bence TYT daha yükselir, özellikle son aylarda 95-105 görürsünüz dediklerinizi yapıyorsanız
dediklerimden kastın paragraf,problem,geometri mi?
-
Evet
anladım çok teşekkürler.Artık biraz gerçekçi olup dişi sıkma vakti.Ayt mata günlük kaç saat vereyim sence ?
-
İnan onu ben de bilmiyorum... Biraz kendim uğraştım çok beceremedim, şimdi Mert Hoca'nın kampına başlıyorum netlerin yükselişine göre saat ayarlayacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X