< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 3 Ağustos 2025; 14:37:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 3 Ağustos 2025; 14:37:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
63 az olur, 70 iyi. |
![]() Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz. Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki? Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin! Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 16 Haziran 2025; 5:5:41 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Günlük 1 öğün yemek (fastfood bile olsa kontrollü) Kilo başına; 1gr karb 1gr yağ 2gr protein karb düşük glisemik endeks yiyecekten alınacak (tam tahıl ekmek, bulgur, esmer makarna vb) yağ (zeytinyağ ya da ceviz,badem) fastfood yok, şeker,tatlı yok. Evde yürüyüş bandında 1-2 saat, 3.5 km/s hızda yemekten önce 1 saat cardio yürüyüş bandı eğimi en yukarda olacak. Günde en az 1.5 litre su Günde en az 2,5 litre su 8 hafta da 12 kilo verirsin. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Haziran 2025; 1:15:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben de şimdi benzer süreçteyim. Daha önce 5.5 ayda 20 kilo vermiştim. Ama şimdi aynı yürüyüş aynı etkiyi vermiyor, vücudum alıştı bir önceki dönem yüzünden. O yüzden yürüyüşlerimde arada hafif koşu deparları ekledim(bunu ekleyince dizim biraz zorlanıp hafif sakatlandı, yeni düzeliyorum). Ek olarak evde 4 kiloluk dumbbelllar var, onunla üst vucüt çalışıyorum. Yeme konusunda ekstra bir şey yapmıyorum ama tabi mümkün olduğunca sağlıklı yemekler yemeye çalışıyorum. CLA ve l-karnitini bilmem de ozempic sanki sağlıklı bir şey değilmiş gibi. Günde tek öğün yersen kilo verirsin de o da biraz vucudu zorlamak oluyor sanki. Bence haftada 1-2 gün ağırlıklı-ağırlıksız vucut çalış. Bu sayede kas kaybını en aza indirirsin. Ayrıca yapay zekalardan birini kullanarak kendine program hazırlayabilirsin. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Haziran 2025; 2:47:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Sonuçta vücuda ek takviye yani doğal bir şey değil. Ama artık yediklerimiz bile sağlıklı değil. gdolar, hormonlar vs. kullanıp verimi arttıyorlar, ürünlerin zarar görmesini engelliyorlar falan ama biz zarar görüyoruz. Aslında en iyisi sporu günlük yaşama entegre edip normal hale getirmek. Yoksa "hadi kilo vereyim bu 3 ayda" tarzı dönemsel sporlar kalıcı olmuyor. Mesela hergün işe 3-5 km bisiklet sürerek gitmek çok fark yaratır. |
|
bende kilo almak için uğraşıyorum 63 az değil mi? 65-70 arası ideal gibi geldi bana ama |
|
|
Bu şahsın dedikleri doğruysa parana yazık. 60 sn’de L-karnitin #bodybuilding #fitness #personaltrainer https://www.youtube.com/watch?v=Voi0BMI_0cA |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 14 Ekim 2025; 15:34:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
ozempic tek başına işe yaramaz. sadece şekeri kontrol eder. yan etkileri de çok. ben 9 10 kilo kadar 3 ayda vermiştim. ama bulgaristan ve türkiye tatili sonrası 3 haftada 3-4 ve sonra dönünce de spor yapmadığım için 2-3 kilo daha aldım. şimdi 3 haftadır Mounjaro kullanıyorum. iki haftada 2.5 kilo verdim ama spor yapmadan. bakalım hafta sonu tekrar sopra başlıycam. önemli olan ilaçla birlikte vücutta suyu atmak. o zaman yağ yakıcı etkisini görebiliyoruz. |
|