Şimdi Ara

1600 Bütçe İle En İyİ ne alınabİlİr?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1600 bütçem var yaz tatİlİnde akıllı telefon almak İstİyorum yanİ lİseye geçİnce hedİye olarak Lg g2 önermeyİn çünkü tasarımını hİç beğenmİyorum
    S800 lü telefon almak İstİyorum rom root yapmayacağım yanlışlıkla zarar verİp babamdan azar yemek İstemİyorum Dİst. Garantİlİ alacağım eğer fİyatları İnerse Htc One Xperİa Z1 Htc M8 alternatİf olarak (fİyatta düşme olmazsa) Nexus 5 xperİa z s4 sİz büyüklerİmden tavsİye almak İstedİm çok oyun oynarım müzİk dİnlerİm ve forumda takılacağım telefonla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim öncelikle merhaba. 1600 TL'ye alınabilecek en iyi telefonu kafadan elemişsin zaten. Ben HTC One kullanıyorum memnunum diyebilirim. bana sorarsan kimseye samsung aldırmam, Sony'nin de ekranı kötü geriye tek seçenek kalıyor LG G2 tasarımını begenmedim demissin ama LG kullanıcı odaklı çalışan bir firmadır sana kötü gelmiş olabilir ancak kullanış açısından kasa tasarımı mükemmel. Bence hiç düşünme bile pişman olmazsın

• Dostum daha yaz tatiline cok var o zamana kadar birxok yeni telefon xikabilir. U konuyu yaz ayinda tekrar acarsan iyi olur. Simdi ne yorum yapsak bos olur. Bugun 1600 lira olan telefon yazin 1200 olur durduk yere zarar edersin zaten yakin tarihte de almayacakmissin.

• Kesinlikle nexus 5i beklemen gerekir veya yurt disindan z1 gibi bir telefon alman lazim (ben almanyadan 1500 tl ye z1 almak istiyorum). Baskasinin yorumuna bakma ekrani gayet iyi ve hic bir telefon kadar iyi renkleri gosterir sadece parlakligi biraz dusuktur digerlerine gore. Turkiyeden alcaksan dis. Htc one,marketten xperia z veya s4 alabilirsin ama en son model istiyorsan kesinlikle yurt disi (s800 lu note 3 bile alabilirsin ) ama beklerim dersen nexus 5

Orijinalden alıntı: mertilgin

Kardeşim öncelikle merhaba. 1600 TL'ye alınabilecek en iyi telefonu kafadan elemişsin zaten. Ben HTC One kullanıyorum memnunum diyebilirim. bana sorarsan kimseye samsung aldırmam, Sony'nin de ekranı kötü geriye tek seçenek kalıyor LG G2 tasarımını begenmedim demissin ama LG kullanıcı odaklı çalışan bir firmadır sana kötü gelmiş olabilir ancak kullanış açısından kasa tasarımı mükemmel. Bence hiç düşünme bile pişman olmazsın

En İyİsİ olduğunu bİlİyorum ama İşte tasarımı çok İtİcİ gelİyor yanİ görünüşü bİr türlü ısınamadım

• Dostum desen ki 2000 lira bütçem var Z1 yine düşünülebilir ama sen sırf görünümü için diyorsun onun için de G2 bırakılmaz hem şu açıdan bak sen telefonun sadece ekranını göreceksin zaten sonuçta bu telefona koruma kılıfı veya silikon koruma takacaksın telefon kasasıyla bir işin olmayacak senin.
    Kusura bakma ben yanlış okumusum sen yazın demissin kardeşim o zamana kadar ne akıllı telefonlar çıkacak o zaman öneri istersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertilgin -- 13 Kasım 2013; 14:46:43 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.