Şimdi Ara

16 yaşındayım nasıl kas yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 16 yaşındayım boyum 1.67 kilom 65 ve kaslı bir.vücudum olsun istiyorum. Evde.2 şer kiloluk 2 tane dalbıl bükbük yay ve ipim var. Genelde dambılla çalışıyorum fakat fayda göremedim. Siz ne önerirsiniz ve ne yapmalıyım yada protein tozu kullanmalımıyım? Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boya göre kilo fazla degil mi ? eger göbek felan da varsa önce onları erit veya kastan önce yag eritmen lazım şınav mekık ve barfiksle bile ilerleme kaydadersin dambıl hareketi birçok stilde mevcut arattır uygula.
  • imkanın varsa evine yakın bir spor salonuna yazıl. Hoca sana program yapar haftanın belirli günleri düzenli çalışırsın. Proteinide öyle hemen kullanma. Doğal yollardan besinlerden edinmeye çalış ne bileyim tavuk göğsü falan ye sabah kahvaltısında yumurta beyazı ye. 2-3 ay sporda devam et protein almaya ondan sonra başla.
  • 2 sene sabret 18 yasinda baslarsin spora suanda bol bol protein ile beslen her sabah yumurta süt peynir ye 2 sene sonra inanilmaz faydasi olacak ama boyda biraz sikinti var gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.