Şimdi Ara

16 Yaşındayım İş Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Yaşındayım yazın çalışabileceğim bir arıyorum sizce nasıl bir işde çalışabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMoon -- 16 Mart 2014; 22:55:39 >

• Ticaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk iş tecrübesidne bir tanıdığının çalıştığı firmada çalışma, doğru düzgün maaş alamazsın. tecrübeyle sabit
  • Konfeksiyon veya inşaat. Hayatın acımasızligini ve para kazanmanın zorluğunu anlamak için birebirdir. Dübüründen Düden Şelalesi aktığı zaman hak vereceksin bana.

• Daha önce hiç çalışmadım
  • Servis elemanı gibi bir iş olabilir mi ?
  • Burger kinge başvur yarın başlarsın senin gibi gençleri genelde az para karşılığında çalıştırıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi şehirdesin ? Ben Antalya'da yaşıyorum geçen yaz dil geliştirmek için rehberlik yaptım çok işime yaradı ama benim amacım para kazanmak değildi.
  • İyi para kazanmak istiyorsan ve kaldırabileceksen halde çalış hem iyi para kazanırsın hemde kol kasların baya bir gelişir kasa yükleye yükleye haftalık 150 - 200 TL alırsın birde kasayı vurduğunda bonkör birine denk gelirsen sağlam bahşişte kaldırırsın üstüne ama insanı çok yoran bir iştir herkez kaldıramaz haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kroto

Burger kinge başvur yarın başlarsın senin gibi gençleri genelde az para karşılığında çalıştırıyorlar

Almıyorlar.Hatta ben dün sormuştum çalışanlar ve müşteriler gülüp dalga geçmişlerdi
  • Biraz,tipin ve kas varsa olgun bayanlara eskortluk yap . Temiz iş iyi para kasa vs zor işler ayrıca diğer yapacağın işler hep amelelik geitr görür vs...

• Derslerine çalış. Şu yaşta yapabileceğin en iyi iş o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyMoon

16 Yaşındayım yazın çalışabileceğim bir iş arıyorum sizce nasıl bir işde çalışabilirim ?

Garsonluk,birinin yanında çırak olarak başlama ya da getir götür tarzı işlerle başlayabilirsin.Hayatı öğrenme açısından çok güzel bir tecrübe olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.