Şimdi Ara

16 yaşında boyunuz kaçtı şimdi kaç (8 Yıl sonra gelen edit))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
6.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 yı doldurmuş bulunmaktayım boyum 1.68 . kimin 16 daki halini görsem 1.75. 1.80 gibi geliyor sizin kaçtı

(8 yıl sonra) arkadaşlar tam 24 yaşındayım şuan boyum çıplak ayak 1.74 en son 11.sınıfta ayakkabıyla ölçüktüklerinde 1.71 çıkmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 9 Ağustos 2024; 15:28:33 >

• up
  • 21,e kadar yolu var basket oyna süt falan iç zaten türkiye erkek boy ortalaması 170-175 arası
  • 16 yaşında 1.70 ancaydım, şuan 20yim 1.82-83 civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simone Simons kullanıcısına yanıt
    yaşım 17 4 sene dışarı çıkıp hergün basket oynıcak değilim heralde şu boy konularına az mantıklı cevaplar yazın artık hareketsel faliyetler insanı çok yormasıyla beraber fiziksel tepki vermiyor bir ay belki çoğu kişinin yapmaya üşeneceği esneme egzersizlerini yapıp 0.1cm bile uzamıyan bir insanım . şu saatten sonra sadece besin takviyelerini yaparım.

Birtane ismini bile duymadığımız baharatların oluşturduğu kür var maliyeti 100 tl den fazla tutuyor sadece 1 ay gidiyor
    Balık yağı da 75 lira çoğunlukla damar ve kalp için kullanılabilir birşey olduğu söyleniyor bilimsel bilgilere göre
    Kalsiyum Vitamin hapları var günlük besin rutinine güzel gelebilir ancak doktor kontrolünde alınması gerekiyormuş ülkemizin doktorlar boy konusuna pek yanaşmıyor.
    Birde şükrü saraçoğlunun boy konusu için olmazsa olmaz dediği balığın siyah eti var balık ta bi mevsim oluyor bi mevsim olmuyor aynı zamanda kimse ben bunu kullandım şöyle oldu böyle oldu demiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 17 Ağustos 2016; 20:39:44 >

• Soruya gel

• 16 yaşında 175 falandım. Son 3 yıldır 180im
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 5 yaş büyük nesiller de nedense 16 yaşında 1.65 .170 arası
  • 1.62 idim ben, şu an 1.84
  • ya bazıları lise 1 geçtiğinde 1.65 boy okadar kiloyla geliyor çocuk mezun olduğunda bir bakmışsın 1.86 bunlar hayatın pozitif tarafına vurmuş insanlar
  • 15 - 1.76
    16 - 1.81

• 16 yaşındayken 178 179 falandım şuan yaşım 19 boyum 188
  • 15 cm ydi şimdi 19 cm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 yaşımda 180 dim galiba şuan 183 olması lazım o civar.

• 16 170-172
    17 175

• 14 yaşında boyum 1.88 cm idi.Yaşıma göre devasa bir boyda olduğumdan dolayı herkes basketbola yazılmamı söyledi.Yazıldım yıllarca lisanslı basketbol oynadım.Şuan 25 yaşındayım boyum yine 1.88 Kişiden kişiye göre değişiyor yani boy atma durumu.Kimisi 16 sından sonra bir anda boy atar.Kimisinin daha erkenden boy uzaması durur.Üstelik basketbol boy uzatır derler.Yalan. Boyum uzun diye başladım,sonra 1 cm bile artmadı boyum
  • 16 yaşındayım boyum 1.85

• quote:

Orijinalden alıntı: kmltkk

yaşım 17 4 sene dışarı çıkıp hergün basket oynıcak değilim heralde şu boy konularına az mantıklı cevaplar yazın artık hareketsel faliyetler insanı çok yormasıyla beraber fiziksel tepki vermiyor bir ay belki çoğu kişinin yapmaya üşeneceği esneme egzersizlerini yapıp 0.1cm bile uzamıyan bir insanım . şu saatten sonra sadece besin takviyelerini yaparım.

Birtane ismini bile duymadığımız baharatların oluşturduğu kür var maliyeti 100 tl den fazla tutuyor sadece 1 ay gidiyor
    Balık yağı da 75 lira çoğunlukla damar ve kalp için kullanılabilir birşey olduğu söyleniyor bilimsel bilgilere göre
    Kalsiyum Vitamin hapları var günlük besin rutinine güzel gelebilir ancak doktor kontrolünde alınması gerekiyormuş ülkemizin doktorlar boy konusuna pek yanaşmıyor.
    Birde şükrü saraçoğlunun boy konusu için olmazsa olmaz dediği balığın siyah eti var balık ta bi mevsim oluyor bi mevsim olmuyor aynı zamanda kimse ben bunu kullandım şöyle oldu böyle oldu demiyor.

Amin

• [
    quote:

16 yaşında 175 şu an 175.5
  • 1,68 falandım şu an 1,85'im, yaşım 23.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.