Şimdi Ara

16 Yaşimdayım boyum 1.57 iyi mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
10.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • basketbol hiç bir işe yaramıyor denendi onaylandı bence ama sen o kadar çaresizsinki denemek zorundasın

basketbol, voleybol, barfiks

sağlıksız beslenerek kiloda alamazsın boyda uzatamazsın yandex'te bir araştır süt felan iç adam gibi beslen yani
  • 16 yaşında isen boyun, yaş x 10 üzerinden hesaplarsak 3 cm kısasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivaslı-58 -- 31 Mart 2012; 11:58:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Orijinalden alıntı: mnomer

Çok kısasın. Kimse bakmaz sana. Hep tek kalırsın.

Bunların dışında ailende boy durumu nasıl ? onlara bakarak kendi boyunu kestirebilirsin. He bide bu işler boyla olsaydı ohoooo

Hadiya kimse hiçbakmaz mi?

ilerde işine göre tabiki bakarlar ama şu yaşlarda bakcaklarını sanmıyorum bence sen spora başla iyi beslen boyunda uzayacaktır
  • Aynı yaştayız,senden 20 cm daha uzunum ama yine de kendimi kısa hissediyorum.1.90 civarı olsaydım keşke.
  • cüce detected
  • 172 boy var üzülürdüm kalipliyim birde yas 18.
    Dostum sen 165 olursun en fazla 16 dan sonra uzama konusunda 15-20 cm bekleme hayal kırıklığına uğrarsin 165 olursun bak bende zamanında çok heveslendim 2 yılda çabalarla 6-7 cm uzadım.
    keske zamanında basket,voleybol,yüzme gibi etkinliklere katılsaydım diye kafamı taslara vuruyorum.
    Spor yap süt ürünleri ve balık bol tüket benden tavsiye.
  • Boyum 1.80-1.90 diyenlere bakma arkadaşımın 1.60 boyu var takıldığı kızlar kendinden 5-10 cm uzun sorun olmuyor ego yapma bu durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReservoirDogs

Senin yaşlarında benim boyum 1.63 veya 1.65 arasıydı şuan 1.68 boyundayım biraz boy kassan iyi olur zaten askere gider gelirken farketmeden 2 3 cm daha atıyorsun yani iyi uyu,iyi beslen birazda spor yap boyunu yükseltmeye bak.

Askerde nasıl boy uzar hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

1.90'ım ama bazen 4-5 cm daha uzun olsam iyi olurdu diyorum.

şaşırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: ReservoirDogs

Senin yaşlarında benim boyum 1.63 veya 1.65 arasıydı şuan 1.68 boyundayım biraz boy kassan iyi olur zaten askere gider gelirken farketmeden 2 3 cm daha atıyorsun yani iyi uyu,iyi beslen birazda spor yap boyunu yükseltmeye bak.

Askerde nasıl boy uzar hocam ?

Askerde aşırı bir düzen içinde yaşıyorsun,gündelik spor,zamanında uyku vs. gibi etmenlerle askerde boy uzayabiliyor maksimum 2-3 cm arası birşey arttığını duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3595

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

1.90'ım ama bazen 4-5 cm daha uzun olsam iyi olurdu diyorum.

şaşırmış

Geçen yanımda biri geçti, adam 2 metre yada 2,10 falan. Kendimi yanında cüce gibi hissettim.

• Ergenlige doğru kızlar daha çabuk uzar ergenklik sonrasıda erkekler.Yaş 24 boy 183 20ye doğru uzarsın dert etme.
  • +5 süt kas
  • Yas 16 1.74 boy var. Cok kisayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14-15 yaşında boyum 1.55 1.60 falandı. Şimdi 17'yim, boyum 1.80 veya 82 olması lazım. ama kilom az bi 7-8 kilo eksiğim var. Daha boy atarsın da basketbol falan kas.
  • yaş 15 1.73 boy ve 61 kiloyum bu bana az bile geliyor
  • 1.57 iyi degil tabikide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koçbaşıtaşı

Durumu ent meclisine danışmam lazım buçukluk, bekle biraz.

yarıldım la
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExodusDZ

1.76 boyum kısa buluyorum kendimi

aynen
  • Aynı sorun bi arkadaşımın oğlundada var.16 yaşında sanırım ama onun boyu 1.73 felan.Kilosu da 45-50 civarı.Doktor metabolizmanın fazla hızlı çalıştığını ve yediği şeyin hemen sindirime gittiğini söylemişti.Bir doktora gitmeni öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.