Şimdi Ara

16 çekirdek destekli İşlemci Test Programı (v09a-1.@EczaNet-Xeon2689-14.971sn.) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
11
Favori
84.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu da 0.3 skorum.yaktıracaksınız uleen bana gül gibi işlemciyi

16 çekirdek destekli İşlemci Test Programı (v09a-1.@EczaNet-Xeon2689-14.971sn.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 4 Şubat 2010; 16:42:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

En azından 2 core rekoru bende. Artık o da olmasa 4x ve 4a x3 athlon'un geçtiğini gördükten sonra intihar filan ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

Eline sağlık hocam. bende sonucumu koymuştum. O fark neden bilmiyorum ya bir kaç neden olbilir. ram e referanslarda AMD nin iyi olması, çok bir matematiksel işlemi yapan birimin(işlemci içinde) daha iyi olması. Çok fazla ram referansı varsa AMD işlemcilerin ram performansının iyi olması ya da compiler ın AMD ye daha uygun olması vb vb...

eywallah, sağolasın.. dediklerin hepsi sebep olabilir çok doğru. ama sonuçta bu işlemi neden her ne ise amd'ler intellerden daha hızlı yapıyor. sonuçta ben son kullanıcı olarak bununla ilgilenirim değil mi, bu yüzden sonuçların sağlıklı olduğuna inanıyorum....

Yav dili nasıl katletmişim, iş yerinde bi işin ortasında yazmıştım :) Şimdi tekrar okudum yazdığımı ben bile anlamadım. Neyse kolay gelsin.

• quote:

Yazılımdan pek anlamıyorum ama programın kodlarını vermişin, testin değerlerini değiştirip daha az skor elde etmiş olmasınlar?

öyle olmaz o işler, hiç komplo teorisi üretme! ayreten ben de denedim, x2 4200 e7400'ü geçiyor!
  • Windows 7 Ultimate 64 Bit
    AMD Phenom II x4 940 3.0 GHz

Overclocksuz v0.04

Overclocksuz v0.04a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziya126 -- 4 Şubat 2010; 16:47:43 >

• Güzel uğraş oldu gerçekten. Eline sağlık tekrardan. Son olarak hepsini beraber veriyim bari. Q6600den bu kadar. 3933Mhz:

• quote:

@sulo61gun

Artık işlemcini 2 kat fiyatına satarsın, i7 4.5GHZ HT ON işlemciyi geçti dersin. Bir sana yaradı zaten...

zaten 4. çekirdek ve l3 açılmıştı. 75$ a aldığım işlemci 3.0 da 945 ayarına gelmişti .şimdi bu programla senin i5 işlemcini de geçti. borsa gibi işlemcim var maşallah açık artırmaya falan mı çıkarsam acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 4 Şubat 2010; 17:04:15 >

• 8 çekirdek destekli versiyon çıkarsa i serisi hakettiğini alabilir belki
  • @nadir_en
    Hocam olmuşken bir de 64 bite uyarlayıver.
    Bakalım oradaki sonuçlar nasıl çıkacak.

Ziya126 nın ve benim testlere göre göre:
    Vista 64 lü 940 ile Win7 64 lü 940 sonucu hemen hemen aynı çıkmış.
  • Yegen naptin sen yaw

v0.03 de rekor bendeydi ama simdi v0.04a da denedim ve 39.984 saniye de bitirdi. Ayni islemci ile nedne bu kadar fark oldu ilginc gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Yegen naptin sen yaw

v0.03 de rekor bendeydi ama simdi v0.04a da denedim ve 39.984 saniye de bitirdi. Ayni islemci ile nedne bu kadar fark oldu ilginc gercekten

Aynı değil bir alt modeli
    Hadi yok mu arttıran.Allah akıl versin bize.

• Sirf rekor kiricam diye sistemi yeni kurulum haline getirdim

Bismillahirrahmanirrahim

• quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

En azından 2 core rekoru bende. Artık o da olmasa 4x ve 4a x3 athlon'un geçtiğini gördükten sonra intihar filan ederdim.

2 core rekoru dedigin 0.03 23 saniye ise benim 20 saniye sonuc var sayfalari kurcalarsan.

trip ata ata ne hale getirttim programi her seyi benden beklemeyin yani biraz da siz trip atin ara yuz isteriz sunu isteriz filan yapin hazir yapabilen adam bulmusken.techpowerup'un gpu-z'si varsa buranin da bir benchmarki olsun.

• quote:

Sirf rekor kiricam diye sistemi yeni kurulum haline getirdim

Bismillahirrahmanirrahim

Valla çok güldüm ya.Bir de Basic moduna geçmişsin ilahi.
    Dur sen dur işini daha da zorlaştırayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

quote:

Sirf rekor kiricam diye sistemi yeni kurulum haline getirdim

Bismillahirrahmanirrahim

Valla çok güldüm ya.Bir de Basic moduna geçmişsin ilahi.
    Dur sen dur işini daha da zorlaştırayım.

Ayip oluyo ama hocam, yaktiracaksin bana islemciyi sonunda

Ben birde arka plan servislerini kapatip deniyeyim, aramizda 1 saniye fark varda sadece. Inat ettim gecicem, kacma bir yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 4 Şubat 2010; 15:08:18 >

• yahu bende mi sorun var KIS09 trojan bulup duruyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo61gun

Arkadaşlar hem x3 hem x4 olarak deniyecektim ama kaspersky virüs uyarısı veriyor benden başka virüs uyarısı alan omadı mı bu programları indirirken. The requested object is INFECTED with the following viruses: HEUR:Trojan.Win32.Generic

ıslemcınızın kodu nedır?

ayrıca 4. cekırdek ve l3 aktıf olduktan sonra sıcaklık degerlerınde bır artıs yasandımı?

o.c. ıel sıcaklıklar ne alemde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 4 Şubat 2010; 22:05:06 >
  • @AbsoluteZero

Yazdiklarin aciklayici.. bilgilendirmen ile isik tutugun icin cok tesekkur ederim..
  • Ya biz işin gırgırındayız.Yoksa işlemcilerin güncel uygulamalarda neler yapabildiği ortada.Bu testi yaptıktan sonra işlemciler kademe atlamıyor ya da düşmüyor.Ben eğlendim şahsen.Konuya müdahil olan arkadaşların yaptıkları yorumlarda bir harika.Biraz gevşeyin yahu.
    @Bethrezen
    Hocam o işlemci hızı ile zor geçersin.C3 revizyon 4.2 ghz yap bakalım kaç saniyede bitiriyor.Kararlı olmasına gerek yok zaten.Benim işlemci Prime ile saniyesinde atıyor 4.1 ghz da.Ama bu testi geçebiliyor.NB ve HT birşeyi değiştirmiyor.Ben denedim daha hızlı bitirsin diye işe yaramadı.Hatta HT'yi yükselttim daha yüksek saniyeler vermeye başladı.
  • mmx 166 pm icat edildi... trip atin dedik adami canindan bezdirin demedik nokta nokta nokta

quote:

Intel ile AMD arasındaki performans farkının sebebi: İşletim sisteminin çalışan koda göre işlemciyi kullanma biçimidir.

wat?bu aletler farkli komut seti mi kullaniyor ki?bu koyuydu ben direkt bu cumleyi aldim da acikladiysan zahmet etme tekrar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.