Şimdi Ara

15k civarı laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan 1060'lı pc kullanıyorum mümkünse downgrade olmasın. benzer eski konulardakilerin fiyatları yükselmiş haıwhı o yüzden yenisini açıyorum

15k altı olursa da neden olmasın

ÜNİVERSİTE İÇİN bu arada konu dışı değil yani  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 6 Ağustos 2022; 21:21:0 >

• vatana pzt zam geliyor
    bugün 16k ya aldım pazartesiden itibaren 23k olcakmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adamkararsız kullanıcısına yanıt

AGLİCAM YA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt
    bu bilgisayarın bi tık iyisini Ekim başında 10 k ya almıştım :( su döküldü yenisini almak zorunda kaldım

ne aldın link

Ne aldın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15K Laptop Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • itopyadan almıştım ben pc yi biraz geç gelmişti ama fiyat olarak iyiydi baya oraya bak istersen birde arada youtubede üç beş kanal özel sistem topluyor onlar f/p olabiliyor

Hocam memnun musun ben de alacağım ısınıyor mu

• turbo modu açarsanız oyun oynarken falan ısınmıyor,normal kullanımda da default gayet yeterli oluyor.arkadaşlarımda monster var,aşırı derecede ısınıyor.burada nasıl anlatsam bilmiyorum ama çok ısınıyor.diğer bir arkadaşımdan HP Pavilion var,özellikleri bunla aynı veya ekran kartı &işlemcisi daha iyi de olabilir.fiyatı şu an 21k.valorant oynarken bunun verdiği performansı asla veremiyor.asusdan şaşma derim, internette daha ucuza bulabilirsin.vatandan alınca win kurulu olarak geliyor, zaten onun değeri 2k falan.bu sistemin aynısı 2 k daha ucuzdu vatanda.markası casperdi.daha önce ondan sattığını,müşterilerin şikayetçi olduğunu söyledi oradaki adamda.neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama asusun performansı onlardan üstün bana göre.iyice araştırın tabi ki ama bilgisayarım bozulduğu halde gittim tekrardan aynısını aldım,memnun olmasam almazdım.asustan şaşmayın.paranız varsa 1-rog 2-tuf serisi

Eyv hocam

• hocam bi de vatandan alacaksanız yarın alın,durumunuz varsa.pzt zam gelecekmiş,ekranı açıp gösterdi bana

Rog ile tuf arasında çok fark oluyor mu rog niye daha iyi

• fark var hocam.donanım olarak da var kozmetik olarak da

Bilgisayar mühendisi bir tanıdığımız asustan uzak durun, malzemeleri kalitesiz, monster alın, hiçbir arkadaşım monsterdan şikayetçi değil diyordu. Ben de monster aldım, 16k ya aldım Haziran sonu. Şu an 20k

• monster mı? yok be hocam.aşırı ısınıyor,değişik değişik problemi çıkıyor her bilgisayarın.fiyatı ucuz ama ben asustan şaşmam param yettiği sürece

• Macbook al ikinci el yazılım içinse yoksa 15 civarlarına 3050 li li bulursun biraz araştırırsan

Bende de pavilion var. 8k ya almıştım aralıkta. O zaman için de baya uygundu. Ryzen5 3050ti. Performansı falan baya iyi. Bu seri genelde fiyat performans odaklı. Aynı fiyatlı asuslardan falan daha çok iş yapıyor ama Asusların genel donanım kalitesi daha yüksek oluyor. Hp nin asıl kaliteli serisi farklı omenler galan var mesela. Monsteda da seri önemli. Fiyat performans serileri bazen kağıt üstünde yazan sonuçları veremeyebiliyor ama kaliteli modelleri de var.

• Hocam güncel fiyatları tam bilmiyorum ama omenlere bakın derim, bende var baya da memnunum

• 20k altına anca lenovo alınır ancak 10. nesil intel olmasın veya ryzen 5700u altı bir işlemci olmasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.