Şimdi Ara

15000tl bütçe ile 4x4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el 4x4 düşünüyorum.15000tl bütçem var.Araştırdım biraz ama pek anlamadım motor hacmi-gücü nasıl olmalı bilmiyorum.
    Bilen birileri önerirse çok makbule geçer.

Değiştirme:Eksik kelime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 14 Temmuz 2012; 22:38:40 >

sap gibiyim, sap, sap...
  • Kullanım amacı ne olacak ?

sap gibiyim, sap, sap...
  • O bütçeyle büyük motorlu ve eski model jipler bulunabilir sanırım. Ama opel frontera ya bir bakın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

O bütçeyle büyük motorlu ve eski model jipler bulunabilir sanırım. Ama opel frontera ya bir bakın isterseniz.

İlk kez duydum Opel Frontera'yı hemen takibe alıyorum.Çok sağolun.

sap gibiyim, sap, sap...
  • _____________________________
  • Suzuki Vitara,Jimny, Honda Hrv, Subaru İmpreza seçenekleri var. Ayrıca bu araçlar motor hacmi ve model yılı düşük olduğu için yıllık vergi 200 tl.

15000tl bütçe ile 4x4
  • bu fiyata suzuki vitara duz yada otomatik vites almalisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lada Niva LPG'li.
  • opel frontera'yı kesınlıkle ıncelemelısınız. gercek bır suv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DursunBey -- 15 Temmuz 2012; 10:04:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefamegane

Suzuki Vitara,Jimny, Honda Hrv, Subaru İmpreza seçenekleri var. Ayrıca bu araçlar motor hacmi ve model yılı düşük olduğu için yıllık vergi 200 tl.

15000tl bütçe ile 4x4

Subaru İmpreza önerisini pek anlamadım.Lada Niva'yı da babam araştırmıştı.Oda listemizde şu an.

Daha çok 5 kapılı düşünüyorum.Küçük olmasın pek.İlk başlarda ben kullanacağım,ilk arabam olacak ama 4-5 yıl sonra aile arabamız olacak.O yüzden 5 kapılı daha iyi olur.

sap gibiyim, sap, sap...

• Hocam kullanım amacınızı bana detaylıca söylerseniz ben size yardımcı olurum.

Orijinalden alıntı: chnbs

Hocam kullanım amacınızı bana detaylıca söylerseniz ben size yardımcı olurum.

Hocam Pek bir aciliyeti yok şu an onu belirteyim.Fikir amaçlı soruşturuyorum.

Bu tarz 4x4 araçları babam istiyor.Çok hoşuna gidiyor adamın,özgürlük onun için.Bana kalsa ben BMW istiyorum ama 15bintlye 2.el BMW eskileri var ve sorun çıkarır diyorlar.
    Neyse kullanım amacı şehir içi olacak.En azından arabayı ben kullanırken şehir içi ama 4-5 sene sonra babam emekli olduğu zaman araba aile arabası olacak ve biliyorum babam dağa bayıra çıkmak isteyecek.

sap gibiyim, sap, sap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

quote:

Bu tarz 4x4 araçları babam istiyor.Çok hoşuna gidiyor adamın,özgürlük onun için.Bana kalsa ben BMW istiyorum ama 15bintlye 2.el BMW eskileri var ve sorun çıkarır diyorlar.
    Neyse kullanım amacı şehir içi olacak.En azından arabayı ben kullanırken şehir içi ama 4-5 sene sonra babam emekli olduğu zaman araba aile arabası olacak ve biliyorum babam dağa bayıra çıkmak isteyecek.

Hocam o zaman Niva'yı listeden çıkarın.Niva kullanıcıları tam tersini iddia etseler de Niva şehir içi için uygun bir araç değil.Titreşimi fazla,güvenlik az.Arkadaşlar Frontera önermişler ama Frontera parça konusunda sıkıntılı bir araç,onu da önermem.Ayrıca 4x4 ile ilgili de problemleri vardı.Bir arkadaşımız İmpreza önermiş.İmpreza'lar da 4x4'tür.Eğer hatcback bir İmpreza bulabilirseniz,biraz da yükseltirsiniz,işinizi görür;şehir içinde de gayet rahat kullanırsınız.Benim asıl önerilerime gelecek olursak:Ben size Suzuki Vitara ve Fiat Panda öneririm.Suzuki arazi konusunda çok bilinen,tanınan bir araçtır sıkıntısız kullanırsınız.Fiat Panda da çok pratik bir araçtır,yakıtı makuldur.Motor kullanım amacınıza bağlı olarak belki yetersiz gelebilir.4x4 Panda da ağır koşullar olmazsa arazide mutlu edebilir.

• quote:

quote:

quote:

Hocam o zaman Niva'yı listeden çıkarın.Niva kullanıcıları tam tersini iddia etseler de Niva şehir içi için uygun bir araç değil.Titreşimi fazla,güvenlik az.Arkadaşlar Frontera önermişler ama Frontera parça konusunda sıkıntılı bir araç,onu da önermem.Ayrıca 4x4 ile ilgili de problemleri vardı.Bir arkadaşımız İmpreza önermiş.İmpreza'lar da 4x4'tür.Eğer hatcback bir İmpreza bulabilirseniz,biraz da yükseltirsiniz,işinizi görür;şehir içinde de gayet rahat kullanırsınız.Benim asıl önerilerime gelecek olursak:Ben size Suzuki Vitara ve Fiat Panda öneririm.Suzuki arazi konusunda çok bilinen,tanınan bir araçtır sıkıntısız kullanırsınız.Fiat Panda da çok pratik bir araçtır,yakıtı makuldur.Motor kullanım amacınıza bağlı olarak belki yetersiz gelebilir.4x4 Panda da ağır koşullar olmazsa arazide mutlu edebilir.

Aslında benim ilk bakıştan sonra gözüme kestirdiğim araba Frontera idi.Ama siz böyle diyorsanız diğer seçenekleri değerlendirmek daha mantıklı.

Subaru Impreza'ya örnek bir ilan verebilirseniz çok iyi olur.Tam adı ve modelini bilirsem daha kolay araştırabilirim.
    Suzuki Vitara 3 kapılı ve evet gerçektende arazi aracı havası var.Ama aile arabası benim gözümde 5 kapılı olmalı.Dağa bayıra çıkarız muhakkak yine ama aile arabası olacak yinede.5 kapı olsaydı daha iyi olurdu.
    Ford Panda güzel bir araçmış.Motor gücü hakkında bilgi almak lazım ama biraz.

Frontera ilk bakışta motor gücü yüksek ve 5 kapılı olması yüzünden dikkatimi çekmişti zaten.

15bin tl'ye göre biraz fazla seçiciyim ama altımdaki arabaya güvenmek istiyorum birazda.f/p si iyi olan bir araba olsun.15bin tl yi iyiki verdim diyebileyim istiyorum.

Cevapladığınız için teşekkürler.

sap gibiyim, sap, sap...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında benim ilk bakıştan sonra gözüme kestirdiğim araba Frontera idi.Ama siz böyle diyorsanız diğer seçenekleri değerlendirmek daha mantıklı.

Subaru Impreza'ya örnek bir ilan verebilirseniz çok iyi olur.Tam adı ve modelini bilirsem daha kolay araştırabilirim.
    Suzuki Vitara 3 kapılı ve evet gerçektende arazi aracı havası var.Ama aile arabası benim gözümde 5 kapılı olmalı.Dağa bayıra çıkarız muhakkak yine ama aile arabası olacak yinede.5 kapı olsaydı daha iyi olurdu.
    Ford Panda güzel bir araçmış.Motor gücü hakkında bilgi almak lazım ama biraz.

Frontera ilk bakışta motor gücü yüksek ve 5 kapılı olması yüzünden dikkatimi çekmişti zaten.

15bin tl'ye göre biraz fazla seçiciyim ama altımdaki arabaya güvenmek istiyorum birazda.f/p si iyi olan bir araba olsun.15bin tl yi iyiki verdim diyebileyim istiyorum.

Cevapladığınız için teşekkürler.

Vitara'nın 5 kapılısını da rahatlıkla bulabilirsiniz.
    Örnek ilan:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-farkli-olmak-isteyenlere-85542881/detay#

Yine de Frontera isterim derseniz gezenbilir.com'u ziyaret edebilirsiniz,rica ederim.

• OPEL FRONTERA 2.3 VE 2.2 DİZEL TEK GEÇERİM ÇÜNKÜ KULLANDIĞIM ARAÇLAR MASRAFSIZ AL TEMİZ BİR ARAÇ ÖMÜRLÜK KULLAN ARAZİ PERFORMANSI VE DAYANIKLILIK GAYET GÜZEL PARÇA SIKINTISI YOK SORUNSUZ BİR ARAÇ BİZ ALDIK ALALI SADECE 1 KERE USTA YÜZÜ GÖRDÜ.BENCE FRONTERA....

quote:

Orijinalden alıntı: sefamegane

Suzuki Vitara,Jimny, Honda Hrv, Subaru İmpreza seçenekleri var. Ayrıca bu araçlar motor hacmi ve model yılı düşük olduğu için yıllık vergi 200 tl.

15000tl bütçe ile 4x4

Subaru İmpreza önerisini pek anlamadım.Lada Niva'yı da babam araştırmıştı.Oda listemizde şu an.

Daha çok 5 kapılı düşünüyorum.Küçük olmasın pek.İlk başlarda ben kullanacağım,ilk arabam olacak ama 4-5 yıl sonra aile arabamız olacak.O yüzden 5 kapılı daha iyi olur.

İmprezalar 4x4 dür.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."

• 99-2006 model arası Daihatsu Terios. 1300 cc motoru ile yıllık vergi de 100 Tl. Fakat aracın genişliği arkada 3 yetişkin için yeterli değil. 2 yetişkin 1 çocuk oturabilir.

15000tl bütçe ile 4x4
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.