Şimdi Ara

15000 LİRA OLAN HASAR ŞİMDİ AĞIR HASAR OLARAK DEĞİŞMİŞ OLABİLİRMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar VW B7 PASSAT dizel aracımı bir yıl önce ikinci el olarak aldım alırken herkes gibi sorgulama yaptığımda 15000 lira gibi hasar kaydı görünüyordu bu şekilde aldım değişen yok,şimdi de ihtiyaç nedeniyle satışa çıkardım hasar iki gün öncesine kadar aynı(15000 lira) görünüyordu şimdi sorguladığımda ise ağır hasarlı diye görünüyor,kimsenin günahını almak istemiyorum bir alıcı ile pazarlık yaptık fiyat konusunda çok israrcı idi bu aracı satamazsın kimse almaz gibi laflar etti
    Sizlerin bu konularda Ustadların yardımına ihtiyacım var 15000 lira olan hasar kaydı bir gün sonra nasıl ağır hasar olarak değişti lütfen yardımcı olun..

• Çok ilginç, sisteme müdahele edebilen birileri sizin aracınıza göz dikmiş sanki. Böyle birşeyin mümkün olabileceğine inanmak istemesem de burası Türkiye olduğu için ihtimali yok demiyorum. Dediğiniz gibi yasal yollara başvurmadan önce tramer merkezine konuyu detaylı anlatan bir başvuru yazısıyla başvurmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosarrafı -- 12 Kasım 2014; 8:33:53 >
  • Sigortacılardan baktırdığımda ağır hasarlı görünmüyor sadece 5664 sms hizmeti veren kurumda görünüyor, sbm gov tr den düzeltme formu doldurdum oradan düzelmezse savcılığa suç duyurusunda bulunacağım IP adreslerinden kimlerin müdahale ettiği görünür bu pisliği kimin yaptığıda ortaya çıkar
    &amp;#39;Megane 1.5 BlueDCİ / &amp;#39;İmzalar mercedes gerçekler serçedess :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.