Şimdi Ara

150.000 tl ye en mantıklı araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c sınıfı d sınıfı e sınıfı suv farketmez sıfır olacak, sizce ne almalıyım? Değerlendirdiğim kriterler az yakması ve 2. elde az değer kaybetmesi. Otamatik olacak. bmw 320ied 150000e veriyorlar, honda crvnin en dolusu da aynı fiyat ve dizel, kaçmaz dediğiniz bir kampanya varmı?

edt: aklıma 150000e seat leon cupra geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyelite -- 7 Mayıs 2016; 21:47:02 >

• Eski kasa a4 full donanım quatro alırsnz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi falan hikaye.150 bin liraya en mantıklı 3 seçenek ;

1.Bmw 520i.
    2.Bmw 320i.
    3.Mercedes E180.

Edit:0 km istiyomuşsunuz,520i ve E180 yalan olur.Eğer 5-10 bin km sıkıntı değilse direk bu seçenekleri değerlendirin.He illa 0 diyosanız May Fest'le beraber 320i gayet uyguna gelir.Bütçeyi biraz daha arttırıp 0 520i bile denk getirebilirsiniz.Liste fiyatlarına aldanmayın,satış danışmanıyla görüşün,iyi indirim alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 7 Mayıs 2016; 21:16:39 >
  • Audi A4 1.4 tfsi s-tronic s-line

• quote:

Orijinalden alıntı: eyelite

c sınıfı d sınıfı e sınıfı suv farketmez sıfır olacak, sizce ne almalıyım? Değerlendirdiğim kriterler az yakması ve 2. elde az değer kaybetmesi. Otamatik olacak. bmw 320ied 150000e veriyorlar, honda crvnin en dolusu da aynı fiyat ve dizel, kaçmaz dediğiniz bir kampanya varmı?

hayırlı seçimler. Inşallah doğru kararı verirsiniz. Benim tavsiyem olmayacak ama naçizane bir uyarım olacak. Ikinci elde değer kaybı tamamen şans işi. Eşimin kardeşinde 2012 320d var ilk sahibi. Aralıktan beri satıştaydi. Fiyat düştü takas kabul etti ama aracı satamadi. En son satmaktan vazgeçti. Yani kısacası markası ne olursa olsun zararsız elden çıkarma biraz şans işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Audi falan hikaye.150 bin liraya en mantıklı 3 seçenek ;

1.Bmw 520i.
    2.Bmw 320i.
    3.Mercedes E180.

Edit:0 km istiyomuşsunuz,520i ve E180 yalan olur.Eğer 5-10 bin km sıkıntı değilse direk bu seçenekleri değerlendirin.He illa 0 diyosanız May Fest'le beraber 320i gayet uyguna gelir.Bütçeyi biraz daha arttırıp 0 520i bile denk getirebilirsiniz.Liste fiyatlarına aldanmayın,satış danışmanıyla görüşün,iyi indirim alırsınız.

165 k ya comfort+premium 5.20 i

160k ya da style paket e 180 var.

150k paran varsa sıfır istiyorsan en az değer kaybı diyorsan bunlar var. Gidip 3.20 i ye o kadar para verilmez. Çok zarar ettirir. Bu arada bu seneki myfest tırt mış herhalde.
  • Honda CR-V malzeme kalitesi, yalıtımı, multimedya arayüzü, süspansiyon konforu olarak 150 bin tlnin aracı değil.

Eğer illa sıfır olsun diyorsanız 320i ED tavsiye ederim. A4teki s tronic şanzıman ileride başa bela olur. C180in 0ını 150 bine vermezler. Alternatif olarak suv düşünürseniz yeni X1'e de bakın. Oldukça kaliteli olmuş arka diz mesafesi 3 serisinden daha geniş, bagajı da geniş malzeme kalitesinde eski kasaya oranla baya bi artış var. 1.5 136 bglik 3 silindirli motoru karmada 8 8.5 litre yakar, fakat performans olarak beklentiniz yüksek olmasın. Fabrika verilerine inanmayın gerçekte 10.5 saniye gibi bir 0-100 değeri var, günümüzdeki birçok 1.6 dizel araçlara denk.

İkinci El düşünürseniz 320d tavsiye ederim, modern luxury ya da sportline maksimum 50 bin kö civarında, bütçeniz dahilinde bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 7 Mayıs 2016; 21:47:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • leon cupra 150000e nasıl bir seçim sizce, yakışı az otomatik, 2. elde durumu ne olur?
  • trende uyup dizel otomatikmi almalıyım? hesap yaptım yıllık 15000km yaparsam 2250 lira fazladan yakıyorum, dizele vereceğim fiyat farkı asla çıkmıyor, ikinci elde satarken benzinli daha fazla kaybettiriyor ama genede aradaki fiyat farkı kadar değil.. markaya göre değişiyor tabii.. dizel benzinli farkı en az olan gene 150000 bandında önerebileceğiniz bir model varmı?
  • quote:

leon cupra 150000e nasıl bir seçim sizce, yakışı az otomatik, 2. elde durumu ne olur?

Leon Cupra YAKIŞI AZ otomatik ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz bütçe arttırılıp c200d düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

quote:

leon cupra 150000e nasıl bir seçim sizce, yakışı az otomatik, 2. elde durumu ne olur?

Leon Cupra YAKIŞI AZ otomatik ??

http://www.seat.com.tr/modeller/yeni-leon-cupra/motorlar.aspx

6 ileri dsg diyor ortalama 6.6 litre tüketim gösteriyor, gerçek ortalama değil biliyorum ama bütün markalarda değerleri böyle gösteriyor...

• pazartesi salı günü sonuçlandırmayı düşünüyorum.. gönlüm 320 ieden yana.. bugün biraz daha yorum gelse çok memnun olurum..
  •  150.000 tl ye en mantıklı araç
  • quote:

leon cupra almaktan bahsedip 2. elde durumunu sormak.c d e farketmez 150 bin tl.
    tamam
  • 150 bin 4 teker ve direksiyon

• Full donanım CRV

• Ben olsam temiz bir e serisi denk getirmeye çalışırdım. Daha sportif bir araç istiyorsaniz düşük km 320d ideal seçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agaçe -- 8 Mayıs 2016; 12:58:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 418i grandcoupe 160bin. Çok güzel araç.

• 320i yi iki hafta kullandım İstanbul şehir içinde, 10 litreden aşağı inmiyor araç. Arkadaşım 520i yi yakıt yüzünden satmayı düşünüyor çünkü 12 civarından aşağı inmiyor. Başka bir arkadaşım ise 118i sattı makyajdan önceki 170 hp lik motorlu, yine yakıt yüzünden, o biraz sıkıştırır aracını, yakıtı son dönemde 11.6 litreye sabitlemişti.

Yani şunu demek isterimki yakıtı düşünüyorsanız bu motoru almayın, kim az yakar derse bu motor için yalan söyler çok net.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.