Şimdi Ara

15 Yaşındayım Iş Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
16.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yaşındayım yaz için 3 aylığına arıyorum.Aylık en az 500 tl olsada razıyım.Nerelere başvurabilirim? Nerelerde çalışabilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

15 Yaşındayım İş Arıyorum: Gençler İçin İş İlanları

15 yaşındaysanız ve İstanbul'da iş arıyorsanız, işte işinizi bulmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları:

• İnternet İş İlanlarına Bakın: 14-15 yaş iş ilanları istanbul gibi anahtar kelimeleri kullanarak internette iş ilanlarına göz atın. Bu ilanlar genellikle perakende, yiyecek servisi ve müşteri hizmetleri gibi giriş seviyesi pozisyonlarda olacaktır.

• İş Ajanslarına Başvurun: Gençler için iş fırsatlarına özel olarak odaklanan iş ajanslarına başvurun. Bu ajanslar, iş arama sürecinde size rehberlik edebilir ve potansiyel işverenlerle bağlantı kurabilir.

• Yerel İşletmeleri Ziyaret Edin: İlgini çeken yerel işletmelere giderek iş ilanlarının olup olmadığını sorun. Bazı işletmeler, resmi iş ilanları yayınlamadan genç çalışanlar arayabilir.

• Aileniz ve Arkadaşlarınızdan Öneri İsteyin: Ailenize, arkadaşlarınıza ve komşularınıza iş aradığınızı bildirin. Onlar iş fırsatları hakkında bilgi sahibi olabilirler veya sizi işe alabilecek kişilerle sizi tanıştırabilirler.

• Çevrimiçi İş Sitelerinde Profil Oluşturun: LinkedIn ve Indeed gibi çevrimiçi iş sitelerinde profil oluşturun. Bu platformlar, işverenlerin potansiyel adayları bulmasına yardımcı olur ve iş aramanızı genişletmenize olanak tanır.

15 Yaşındaki Gençler İçin Uygun İşler:

15 yaşında yasal olarak çalışabileceğiniz işler şunları içerir:

• Garsonluk
    • Ev temizliği
    • Bahçe işleri
    • Bebek bakıcılığı
    • Bisikletli kurye
    • Perakende satış elemanı
    • Müşteri hizmetleri temsilcisi

15 yaşındayken iş bulmak zor olabilir, ancak yılmayarak ve yukarıdaki ipuçlarını takip ederek başarı şansınızı artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up up
  • Kardeşim lokantalara, cafelere vs. yerlerde "komi" olarak çalışabilirsin fakat "bir ihtimal" yaşın küçük olduğu için kabul görmeyebilirsin. Eğer tanıdığın büyüklerin varsa onları devreye sokmanı öneririm.
  • Konfeksiyon & textil & ayakkabıdan başka herşeyde çalış canım kardeşim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

15 yaşındayım yaz için 3 aylığına iş arıyorum.Aylık en az 500 tl olsada razıyım.Nerelere başvurabilirim? Nerelerde çalışabilirim?

Hangi şehirde yaşıyorsun tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerconur

quote:

15 yaşındayım yaz için 3 aylığına iş arıyorum.Aylık en az 500 tl olsada razıyım.Nerelere başvurabilirim? Nerelerde çalışabilirim?

Hangi şehirde yaşıyorsun tam olarak?

Teşekkürler arkadaşlar bir soriyim.

Istanbul'da yaşıyorum :)
  • Zor gibi kardeş illaki tanıdık olcak ben 16 yaşında iken girmek itemiştim ps3 almak için yaştamn dolayı kabul etmiyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 aydır işsizim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lokantalarda çalışabilirsin.
    Ayrıca İstanbul dediğin için olmaz ama tarım işçiliği ( amelelik işte) çok kazançlı. Biz iki arkadaş 10 gün çalıştık, günlük 25 lira. Şimdi ps 3'e oyun alacağım.
    Onun haricinde bir tanıdığının yanında işe girebilirsin.
  • kırtasiyeler ,bilgisayarcılara git bilgisayarcılardan kastım, mahalle arasındaki teknik servisler.

Onun dışında taşıma becerin yoksa lokantaya girme
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerconur

kırtasiyeler ,bilgisayarcılara git bilgisayarcılardan kastım, mahalle arasındaki teknik servisler.

Onun dışında taşıma becerin yoksa lokantaya girme

Hocam bende bilgisayarcıda çalışmayı çok isterim.Hem zevkli geçer, hemde paramı alırım.Ama mecidiyeköy tarafında öyle bildiğim bir yer yok

Bugün 2 tane kebapçıya sordum.Yeni aldıklarını söylediler.
  • up hiçmi bileniniz yok Istanbul Avrupa tarafında iş :(
  • Garson olarak değildi paket servis elemanı olarak falan girebilirsin. Bazı kafe ve büfeler sadece çevre esnafa çalışır onlarda yürüme mesafesinde olur ehliyet sormazlar o yüzden.
  • quote:

bende bu yaz bodrumda çalışmayı planlıyorum mugladayım tabi tanıdık aracılıgyla en az 500,bin tl felan verirler odamı düzecem şöyle annem pideci felan dyo ama ben zaanat çin degil sermaye için gircem tabi babam ayarlarsa akrabalar söylüyo çalışcak yer ama babam yerinden kıpırdamıyor bakalım nolcak halim bu arada 16 yaşındayım girecegim yer ise karışık bişey babam diyo boncukcuda çalışşcaksın diyo öyle demiş tanıdık orda eleman lazımmış belki komidinlik ama ben umutsuzum a gelmiş temmuza bu saaten sonra işe almazlar gibi

• Sanayiye git belki biraz ağır ama iyi pişersin.
  • bir sitede editörüm :D daha doğrusu daha test aşamasındayım. Ama işi kaptım gibi. Yaz sonuna en az 200-300TL alırım inşallah :) bilgisayar başında durarak para kazanma denebilir yani... Tavsiyem mahalle arasındaki esnaflarda takıl, hem o kadar ağır olmaz hem de paranı alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 yas altı heveslenmeyin sigortasız anca lokantada çalışırsınız 16 yasınızın dolmasını bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShineOnYouCrazyDiamond -- 13 Haziran 2012; 23:35:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay27gs

16 yas altı heveslenmeyin sigortasız anca lokantada çalışırsınız 16 yasınızın dolmasını bekleyin

Yorumlarınız için teşekkürler :)

@Fırtınam Bende öyle bişey düşünüyorum ama daha bulamadım.

Hocam hiç mi bulamam getir-götür falan?
  • quote:

quote:

16 yas altı heveslenmeyin sigortasız anca lokantada çalışırsınız 16 yasınızın dolmasını bekleyin

Ben seni anladım paraya ihtiyacın var bak bende Bodrum'a çalısmaya geldim fakat 4 ay yüzünden sigortam olmadı mecbur Çarşamba antebe donüyorum istesem lokanta Cafe vb yerlerde calisirdim ama ben sadece telefonumu yenilemek için çalışacaktım olmadı kısmet değilmiş ya. Sen istanbulda is bulamıyorsan:))))) iyice bak bı araştır gez burda fazla birsey bulamazsın güzel kardesim haberlerini bekliyorum

• quote:

quote:

quote:

Ben seni anladım paraya ihtiyacın var bak bende Bodrum'a çalısmaya geldim fakat 4 ay yüzünden sigortam olmadı mecbur Çarşamba antebe donüyorum istesem lokanta Cafe vb yerlerde calisirdim ama ben sadece telefonumu yenilemek için çalışacaktım olmadı kısmet değilmiş ya. Sen istanbulda is bulamıyorsan:))))) iyice bak bı araştır gez burda fazla birsey bulamazsın güzel kardesim haberlerini bekliyorum

Dediğim gibi bugün iki yere gittim olmadı.Yarında bakacağım kafelere.Gelişmeleri haber ederim :)

• Babam bana bilgisayarcıda iş bulmuştu ama para vermem demişti o yüzden gitmemiştim,şimdi ise pişmanım.hocam mutlaka eczanelere sor. birşeyler çıkacaktır Eczanelere çok lazım oluyor getir götür vs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.