Şimdi Ara

3 aydır işsizim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internet üzerinden yaklaşık 100-150 yere cv gönderdim mulakata bile çağırmadılar. evde boş boş oturuyorum. özgüvenimi de olumsuz yönde etkiliyor.

işkur
    eleman.net
    kariyer.net
    secretcv.com
    yenibiris.com

hepsini denedim.

• Ne mezunusun dostum?
  • Daha önce ne tarz işlerde çalıştın nerede oturuyorsun ve ne tür bir iş arıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashtaroth

Daha önce ne tarz işlerde çalıştın nerede oturuyorsun ve ne tür bir iş arıyorsun
    herhangi bir iş tecrübem yok. haziranda bilgisayar programcılığından mezun oldum(iki yıllık).
    ilk başta web tasarım işi arıyordum ama genelde deneyimli eleman arıyorlar.yetiştirilmek üzere arayanlara da cv gönderdim ama bir cevap gelmedi.
    sonra veri girişi falan işleri aradım onlardan da cevap gelmedi.
    sonra bilgisayar teknik servis ilanlarına başvurdum. ama yine bir cevap gelmedi.

ekime kadar iş arayacağım.bulamazsam uzun dönem web tasarım stajlarına başvuracağım.karın tokluğuna da çalışsam ilerisi için bir şeyler tecrübe edinirim en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

herhangi bir iş tecrübem yok. haziranda bilgisayar programcılığından mezun oldum(iki yıllık).
    ilk başta web tasarım işi arıyordum ama genelde deneyimli eleman arıyorlar.yetiştirilmek üzere arayanlara da cv gönderdim ama bir cevap gelmedi.
    sonra veri girişi falan işleri aradım onlardan da cevap gelmedi.
    sonra bilgisayar teknik servis ilanlarına başvurdum. ama yine bir cevap gelmedi.

ekime kadar iş arayacağım.bulamazsam uzun dönem web tasarım stajlarına başvuracağım.karın tokluğuna da çalışsam ilerisi için bir şeyler tecrübe edinirim en azından.

Alıntıları Göster
    bende bilgisayar mezunuyum ve ne yazık ki piyasada göründüğü gibi iş yok . Kendini geliştirirsen kesinlikle iş var .

ben dgs mühendislik hazırlanmayı düşünüyorum . Eğer boş vaktin varsa işe felan girme direk mühendislik kas.

Kendini geliştirmeye bak . Programlama dilleri , ingilizce dil konusunda geliştirebilirsin.

• kpss'ye hazırlanacağım. dgs kontenjanları az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

kpss'ye hazırlanacağım. dgs kontenjanları az.

onda da az haberin olsun . En kötü 87 almaya bak. ben 86 aldım halen atama bekliyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 aydır işsizim
    10 yıl önce açıldı
    Tam 1 senedir işsizim.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1kom

quote:

kpss'ye hazırlanacağım. dgs kontenjanları az.

onda da az haberin olsun . En kötü 87 almaya bak. ben 86 aldım halen atama bekliyorum .

Alıntıları Göster
    artık ünv. okumak bir işe yaramıyor. okul-askerlik bitti bir işe yaramadı =)
  • Aynı durum ama ben 1 aydır başvuruyorum benide arayan soran olmadı anlık bir sinirle jandarma uzman çavuşluga başvurdum 5000 tl maaşı var 2 sene görev yapar dönerim 110 bin tl küsur birikimim olur sonra başka işlere yonelirim artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

Aynı durum ama ben 1 aydır başvuruyorum benide arayan soran olmadı anlık bir sinirle jandarma uzman çavuşluga başvurdum 5000 tl maaşı var 2 sene görev yapar dönerim 110 bin tl küsur birikimim olur sonra başka işlere yonelirim artık
    İdeallerinizin peşinden koşmayı bırakmayın ! ve ümidinizi koruyun !

İşte bunu yapan bir türk gencinin büyük ikramiyesi :

Bir insanın her isteği hemen gerçekleşmez ancak ideallerinin peşini kovalayan birgün ideallerini yakalayabilir !

Kimbilir kaç yüzbin türk gencinin hayallerini süsleyen bir kariyeri yakaldı bu türk vatandaşı !

Onun azmi ve kararlılığına helal olsun !

3 aydır işsizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 10 Eylül 2015; 22:45:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

Aynı durum ama ben 1 aydır başvuruyorum benide arayan soran olmadı anlık bir sinirle jandarma uzman çavuşluga başvurdum 5000 tl maaşı var 2 sene görev yapar dönerim 110 bin tl küsur birikimim olur sonra başka işlere yonelirim artık

hangi ulkedesin kardes turkiyede boyle sartlar yok seni kandirmislar

• Torpillilerden sıra gelmemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pleksiglass

Torpillilerden sıra gelmemiştir.
    istediğin parayla da alakalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

istediğin parayla da alakalı..

Alıntıları Göster
    teknosa dan dün aradılar ve salı günü "mağaza teknik danışmanı" için görüşmeye çağırdılar.

ilk iş görüşmem olacağı için heyecanlıyım.

iş görüşmesine kanvas pantolon ve kısa kollu gömlek ile gideceğim.uygundur değil mi?
  • quote:

teknosa dan dün aradılar ve salı günü "mağaza teknik danışmanı" için görüşmeye çağırdılar.

ilk iş görüşmem olacağı için heyecanlıyım.

iş görüşmesine kanvas pantolon ve kısa kollu gömlek ile gideceğim.uygundur değil mi?

Hocam teknosaya nerden başvurdun?
  • Magnesium kullanıcısına yanıt
    3 aydır önüme gelen her yere başvurduğumdan ne zaman başvurduğumu bilmiyorum ama teknosa insankaynakları kısmından başvurmuştum.
    linke tıklayınca kariyer.net'e yönlendiriyor zaten.

http://www.teknosa.com/kurumsalsayfalar/turkce/OnlineBasvuru.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 12 Eylül 2015; 16:09:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Vader

Bu mesaj silindi.
    Kardeşim bu durumlar geçici durumlar emin olabilirsin.

Bence yapman gerekenler,
    Öncelikle sakin bir kafa ile kendini geliştirmeye devam etmendir,

hangi sektörler için hangi alanlarda iş yapmayı istiyorsun bunu belirle ve kendindeki donanımlara bakarak eksik ve geliştirilmesi gereken yanlarını analiz ederek işe başla.

pes etmek yok kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıraktı

Kardeşim bu durumlar geçici durumlar emin olabilirsin.

Bence yapman gerekenler,
    Öncelikle sakin bir kafa ile kendini geliştirmeye devam etmendir,

hangi sektörler için hangi alanlarda iş yapmayı istiyorsun bunu belirle ve kendindeki donanımlara bakarak eksik ve geliştirilmesi gereken yanlarını analiz ederek işe başla.

pes etmek yok kardeşim.

Alıntıları Göster
    hocam inan ki o kadar yere internet üzerinden başvurdum hiçbir yer geri dönmedi . kendiniz gidip cv bırakın iş yerlerine.

• Askerlik yapmadiysan kesinlikle ise almazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Definitive©

Özel sektörde iş bulamayan devlet memuru olmaya çalışıyor. Sonra da herkes devlet kurumlarında işler yürümüyor diyor. Baltaların hepsi devlet memuru olursa doğal olarak çıkacak işin kalitesi de malum.

Sanki hali hazirdaki devlet memurlarinin bir iş yaptigi varda , adama balta diyorsun.Konu sahibine de tavsiyem yazilim konusunda kendini gelistir.Herkes universite mezunu bu devirde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.