Şimdi Ara

15 Temmuz birsey ifade etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hükümet ve Erdoğan kendi yarattıkları canavarla çarpıştılar (Ne istediniz de vermedik...!) ve 250 masum insanın katledilmesine sebep oldu, ve bir ton yanlış anlaşılma peşinden. mağdur insan sayısının haddi hesabı yok; 15 Temmuz şehitleri diğer şehitlerden ayrı tutulup kayırılması da cabası kusura bakmayın ama koskoca Çanakkale ile 15 Temmuz ile yan yana tutmak ne demek? milli irade ayaklar altına alınmışmış, sen her seçimi ve referandumu tam vize haftasonuna koyup bütün üniversitelilerin yani oy kullanabilecek olan öğrencilerin milli iradesini hiçe saymıyor musun?
    ilerde sırf sosyal medyada paylaştıklarınızdan ötürü elenmek fişlenmek istemiyorsanız #hayır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Akp allah oldu kafasına göre şehitlik veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidersin oyunu aldirirsin istedikleri belgeler bir sey degil 1 yurtta kaliyor kagidi 1 de ogrenci belgesi, gittim guzelce sirami aldim bekledim nakilimi aldirdim buraya.. 15 temmuz bir sey ifade etmiyorsa o senin sorunun... Gidip su zaman yapiyorlar deme hakkin yok gidip nasil ben ve onumdeki 180 kisi aldirdiysa oyunu sen de aldirirsin hala gec degil yarin sabahtan git hallet isini..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 temmuzun şartlarını akp kendi oluşturdu 15 temmuzdan sonra tayyip erdoğanın oyunları bozacağız diyip abd ye karşı laf vurması beni akp li yapacaktı ama yapılanları görünce vatanım ve milletim adına çok üzüldüm incirliğe bir kez olsun girilmedi ,siyasilere dokunulmadı cellatımıza (abd) adeta aşık olduk elin 3 kuruşluk abd komutanlar darbeden tutuklanan adamlar için nufusumuzu kaybettik açıklaması yapıyor ama bizden ses yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.