Şimdi Ara

15 senedir aynı rüyayı görüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kesinlikle csb degildir. Tam 15 yildir haftada en az 2 gun ayni ruyayi goruyorum.
    Butun hikayeyi hep ayni bicimde goruyorum.
    Ruyamda , yatagimda uyurken deprem oldugunu goruyorum cok siddetli 7-8 siddetinde. Binamizin yikildigini butun ailemin , komsularin vefat ettigini goruyorum. Ve cok hazir birsekilde yataktan firlama pozisyonunda , tetikte olarak ruyayi bitiriyorum

Isin garip kismi ise

1999 golcuk depreminde yalovadaydim. 7 yasinda bir cocuktum o zaman. O an depremde neler oldugunu hepsini gozum kapali anlatirim. Bir saniyesini bile unutmadim. Isin tuhaf kismi ise ben bu ruyayi gormeye o deprem gunu basladim. O deprem aninda ben yine bu ruyayi goruyordum , binamizin sallanmaya basladigi an , ben ruyamin sonunda yani yataktan hazir ve nazir sicrama anindayim. ben o kadar hazirdim ki , resmen elim tetikte depremi bekliyorum , hani kronometreye basip kosu yarisicilari kosmaya baslar ya. Aynen l sekil. gozlerimi actigimda gece ile sabah vakti arasi olmasina ragmen bir saniye bile duraksamadi cunku bekliyordum .,. Yemin ederim o gunden itibaren 15 yildir hep ayni ruyayi gorup ayni sekilde bitiriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH AHMET KAYA HAYRAN KLUBÜ
    Adam beni görünce yaşasın Türkiye diye bağırıyor , sanki ben uzaydan gelmişim

• Çok ilginç üperdim resmen

• Yaşadığın olay bilinçaltına 404 ile yapışmış. İster istemezde uykuda su yüzüne çıkmakta.

Orijinalden alıntı: 46petro

Kesinlikle csb degildir. Tam 15 yildir haftada en az 2 gun ayni ruyayi goruyorum.
    Ruyamda , yatagimda uyurken deprem oldugunu goruyorum cok siddetli 7-8 siddetinde. Binamizin yikildigini butun ailemin , komsularin vefat ettigini goruyorum. Ve cok hazir birsekilde yataktan firlama pozisyonunda , tetikte olarak ruyayi bitiriyorum

Isin garip kismi ise

1999 golcuk depreminde yalovadaydim. 7 yasinda bir cocuktum o zaman. O an depremde neler oldugunu hepsini gozum kapali anlatirim. Bir saniyesini bile unutmadim. Isin tuhaf kismi ise ben bu ruyayi gormeye o deprem gunu basladim. O deprem aninda ben yine bu ruyayi goruyordum , binamizin sallanmaya basladigi an , ben ruyamin sonunda yani yataktan hazir ve nazir sicrama anindayim. ben o kadar hazirdim ki , resmen elim tetikte depremi bekliyorum , hani kronometreye basip kosu yarisicilari kosmaya baslar ya. Aynen l sekil. gozlerimi actigimda gece ile sabah vakti arasi olmasina ragmen bir saniye bile duraksamadi cunku bekliyordum .,. Yemin ederim o gunden itibaren 15 yildir hep ayni ruyayi gorup ayni sekilde bitiriyorum.

ürperdim.. gerçekten doğruysa pskolojik destek al vesselam..

• korkulacak bişey yok psikoloji bozukluğu yok aslında yukarıdaki arkadaşlar yanlış anlamış olayı , sadece bilinçaltına işlemiş bu korku , psikoloğa görünebilirsin en azından için rahat edebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Askere gidenlerde cok olur bu tekrar askere cagrildigini gorur veya uni. yi zor bitirenler finallere tekrar girdigini falan gorur. Ama 15 yil surekli ayni seyleri gormek normal degil psikolojik destek almanda fayda var.

• Geçmiş olsun, herkeste farklı etkiler bırakıyor anlattığın durum benim işyerinde bir arkadaşım var değişik denilen insanlardan ben hiç yorum yapmadım bir gün yemekte denk geldik nasılsın vs derken konu geçmişe gitti askere bile gidememiş psikolojisi felçti. Allah yardımcınız olsun umarım düzelir.

Orijinalden alıntı: y8igit

Bence deprem etkilemiş seni. Bende 12 kasım doğumluyum o depremde bende çadırdaydım ama 1 yaşındaydım hala zihnimde canlanan şeyler var depremle ilgili

Hocam yapmayın 1 yaşındaydınız ve depremi hatırlıyorsunuz öyle mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben depremde 5 yaşındaydım belki o yaşlarda yaşadığım çoğu olayı , üzüntüyü , mutluluğu hatırlamıyorum ama depremi kesınlıkle hatırlıyorum . bilinç altında canlananları unutmak gercekten zor olsa gerek
  • quote:

Kesinlikle csb degildir. Tam 15 yildir haftada en az 2 gun ayni ruyayi goruyorum.

Isin garip kismi ise

O da Bişey mi ben okulda Bi keresinde afedersiniz ama kustum artık her akşam rüyamda kusuyorum ve hergün okula mide bulantısıyla gidiyorum ben alıştım bu duruma diyorum ama olmuyor artık 3 yıl oldu hayatım ızdırap olmuş durumda

• bende de aynı rüyayı görme olayı mevcut. gerçi çok sık olmasa da rüyamda farkına varabiliyorum. Bu rüya ve daha önceden gördüm diyebiliyorum rüyadayken
    Tag Heuer Monaco LS || Tag Heuer Grand Carrera || Samsung 3D Led Smart Full HD 55" ve 40" || HP Pavilion-1241ET || Lenova A7-50 || Sony Xperia X10 || SonyEricsson W810i || Casio Edifice EF-539D-1AV || Casio Edifice EF-550D-7AV || Steelseries 5Hv2 || Microsoft Sidewinder Mouse || Steelseries Qck-Med. MousePad || Zalman NC-1000 || Seagate 3.5" 2TB HDD || Seagate 3.5" 1.5TB HDD || Western Digital 250 GB HDD || Sony Nwz-B172R || Sennheiser Cx200-II || Hp Mini 32GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th13teen

bende de aynı rüyayı görme olayı mevcut. gerçi çok sık olmasa da rüyamda farkına varabiliyorum. Bu rüya ve daha önceden gördüm diyebiliyorum rüyadayken

ben hep farkındayım rüya olduğunu, ama elden birşey gelmiyor, sonu hep aynı bitiyor...rüya bitince gözlerim açıp kalkış biçimim bile aynı 15 senedir..

DH AHMET KAYA HAYRAN KLUBÜ
    Adam beni görünce yaşasın Türkiye diye bağırıyor , sanki ben uzaydan gelmişim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Th13teen

bende de aynı rüyayı görme olayı mevcut. gerçi çok sık olmasa da rüyamda farkına varabiliyorum. Bu rüya ve daha önceden gördüm diyebiliyorum rüyadayken

ben hep farkındayım rüya olduğunu, ama elden birşey gelmiyor, sonu hep aynı bitiyor...rüya bitince gözlerim açıp kalkış biçimim bile aynı 15 senedir..

Çoğu zaman gördüğüm rüyanın farkında olduğumda hoşuma gidiyor, bir nevi geleceği sezip yapacağım şeylerin farkına varmak gibi oluyor ve bu his gerçekten muazzam bir şey.

Çevremde bir kaç kişiye sormuştum bu olayı yaşayıp yaşamadıklarından, olumlu bir cevap alamamıştım. Ama şimdi seninde böyle rüyalar gördüğünü yazdığında yalnız değilmişim dedim içimden.
    Tag Heuer Monaco LS || Tag Heuer Grand Carrera || Samsung 3D Led Smart Full HD 55" ve 40" || HP Pavilion-1241ET || Lenova A7-50 || Sony Xperia X10 || SonyEricsson W810i || Casio Edifice EF-539D-1AV || Casio Edifice EF-550D-7AV || Steelseries 5Hv2 || Microsoft Sidewinder Mouse || Steelseries Qck-Med. MousePad || Zalman NC-1000 || Seagate 3.5" 2TB HDD || Seagate 3.5" 1.5TB HDD || Western Digital 250 GB HDD || Sony Nwz-B172R || Sennheiser Cx200-II || Hp Mini 32GB

• hocam ürperdim hani.tüylerim diken diken oldu.yatmadan önce başka şeyler düşünün.emsal sınıfta sevdiğiniz bi kız varsa onu düşünün.sevgili oluyorsunuz,evleniyorsunuz ve çocuklarınız oluyor.veya çok istediğiniz,yapmak istediğiniz şeyleri felan düşünün.mesela siz bir playstation felan çok istiyosunuz.onu düşünün.bir playstation'unuz oluyor ve çok mutlu oluyorsunuz.felan.yada yapmak istediğiniz bişey.örneğin bungee jumping(bangi jamping)
    yapmak istiyosunuz.bungee jumping yaptığınız hayal edin.ne güzel değilmi hem ayağınız hemde hayatınız bir halata bağlı
    Bunun Gibi Şeyler Düşünerek Kafanızı Boşaltın.Öyle Uyuyun.Ki Bu Hayalleri Kurarken Bile Gözleriniz Kapanacak Çoktan..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.