beyler çıldıracağım 15 oyun oldu hep last pick. 4. pick bile değilim. gizli elo filan hikaye. herkes mi üstündür arkadaş benden hem ?
quote:
Orijinalden alıntı: KromTaker
beyler çıldıracağım 15 oyun oldu hep last pick. 4. pick bile değilim. gizli elo filan hikaye. herkes mi üstündür arkadaş benden hem ?
Evet.
quote:
Orijinalden alıntı: KromTaker
Sen ilk o imzayı kaldır birde cevap istiyor
duo mu girdin
örneğin silver5 sin silver1 veya gold5 ile duo girersen hep last pick olursun ama silver5 sin silver 3 veya 4 ile duo girersen 3. veya 4. pick olursun
gizli elo
Silver 1 arkadaşımla sürekli duo girdik o gold 5 oldu bende silver 5 20 LP den silver 4 76 LP oldum 13 win streak yaptım son oyunumuda kazanacakken 35. dakikada tam tf sırasında elektrikler gitti çok kötü oldu :( last pick olmak bence çok avantajlı adc olarak counteri atarsın arkadaşınla lanede öne geçtikten sonra takıma da yardım ettin mi tamamdır :)
Yanlış. Pick order>call order saçmalığından daha büyük saçmalık varsa, first pick>last pick saçmalığıdır. Bu ikisi yarışır.
Sıralar tamamen randomdur. MMR bu sıralamada etkili olabilir belki ama MMR gizlidir. Oyun kaybettikçe artan LP kaybı ve kabiliyetsiz oyuncu olarak şikayet edilmesi sonucu MMR düşüşüyle sonsuza kadar last pick olmak kaçınılmaz bir şey.
Benden daha iyi durumdaki insanların sıralamada benden sonra geldiğine de tanık oldum. Misal ben Silver V iken bir oyunda 2. sıradaydım. Silver 2 adam 5.sıradaydı. Üstelik benim maçlarıma hiç Bronze/silver haricinde üst lig oyuncusu gelmezken, o adamın maçlarına Gold hatta neredeyse platinum (gold 2) geliyor. Belliki MMR bakımından da benden üst seviyede.
Bu belli ligler haricinde bence tamamen random bir şey. En azından lolking NOW'ı açıp bakınca görülen bu.
imza-konu uyumu :)
Elo lobisi.
quote:
Orijinalden alıntı: KaptanKosto
Yanlış. Pick order>call order saçmalığından daha büyük saçmalık varsa, first pick>last pick saçmalığıdır. Bu ikisi yarışır.
Sıralar tamamen randomdur. MMR bu sıralamada etkili olabilir belki ama MMR gizlidir. Oyun kaybettikçe artan LP kaybı ve kabiliyetsiz oyuncu olarak şikayet edilmesi sonucu MMR düşüşüyle sonsuza kadar last pick olmak kaçınılmaz bir şey.
Benden daha iyi durumdaki insanların sıralamada benden sonra geldiğine de tanık oldum. Misal ben Silver V iken bir oyunda 2. sıradaydım. Silver 2 adam 5.sıradaydı. Üstelik benim maçlarıma hiç Bronze/silver haricinde üst lig oyuncusu gelmezken, o adamın maçlarına Gold hatta neredeyse platinum (gold 2) geliyor. Belliki MMR bakımından da benden üst seviyede.
Bu belli ligler haricinde bence tamamen random bir şey. En azından lolking NOW'ı açıp bakınca görülen bu.
2 Arkadaşımla ne zaman premade girersek üstte olan hep ayni oluyor. 100 maçtır rasgele şekilde olacağını sanmıyorum. Zaten bakınca da genel olarak mmr a göre sıralandığı belli oluyor. Kümeden çok o önemli olduğu için normal.
Bir aralar bende öyleydim.
Bence last pick olduğuna sevinmelisin. Takımdakiler senden fazla eloya sahip, senden iyi oyuncular(sisteme göre)
Ben fp olduğumda düştük yine noobların arasına diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
Bence last pick olduğuna sevinmelisin. Takımdakiler senden fazla eloya sahip, senden iyi oyuncular(sisteme göre)
Ben fp olduğumda düştük yine noobların arasına diyorum
Ben first pick olunca;
"Yeah kazandık" diyorum.
Nesine kaldıracak ? Judgement kayle si var ve burda kanıt olarak o isteniyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: Coldthief333
Şşşş çaktırma onu bişiy sanıyor.
KaptanKosto
kullanıcısına yanıt
Random değil MMRa bağlı sıralanır.. Kendinden üst veya alt biriyle duo gir anlarsın..
quote:
Listede ismi yok ise kullanma yetkisi de yoktur
hdloader kardeşimiz görmemiştir ? Katılabilir kullanabilir. Olmadığını kanıtlıyacak bişeyin yok ve adamda var. Kullanması normal
quote:
hdloader kardeşimiz görmemiştir ? Katılabilir kullanabilir. Olmadığını kanıtlıyacak bişeyin yok ve adamda var. Kullanması normal