Şimdi Ara

15 mt vga kablosuyla berbat görüntü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. monitör için 15mt vga kablosuyla bağlantı yaptım. ancak sonuç tam bir hayal kırıklığı. ne yapmam gerekiyor düzgün bi görüntü için? sinyal güçlendirici falan gibi bi şey var mı? ya da daha kaliteli bi kablo daha iyi sonuç verir mi? eğer öyleyse bu kabloları nasıl satıyolar????

• hiç kimse kullanmadı mı uzun vga kablosu yaaa... inanamıyorum...
  • Ben bir dişçi muayenehanesinde görmüştüm bilgisayarına bakarken, iyiydi görüntü ama 15 metre kadar uzun değildi. Belki daha kaliteli kablo sorununu çözer.
  • Şimdi kabonun empedansı uygun olacak olsa, kablo istediği kadar uzasın sorun değil. Ama belli noktadan sonra adamların kalitesiz malzemesi bunun ayarını kaçırıyor demek ki. Kaliteli bir ürün kullanırsan sorun olmayacağını düşünüyorum.

Ayrıca laptoplar widescreen tiptir, gidip 4:3 oranlı bir monitöre bağladıysan laptopı, veya laptop değilse de kullandığın bilgisayarın monitörünün tipi ve çözünürlüğü farklı iken ikincisini bağladığında, zaten kalite düşmesi olur. Birincil görüntüleme cihazı olarak ikinci monitörü seçip görüntü modlarını da denemelisin. Laptopta bunu Fn + Monitör sembollü tuşla yapıyorsun. Yok masaüstü ise, böyle bir şansın yok, böyle bir tuş olmadığından, ekran kartı kontrol paneline girip oradan manage displays kısmından yapacaksın. Yine de hiç düzelme kaydedemezsen, bil ki sebebi o dandik kablo.

• Tek d-sub çıkışı ikiye bölen cihazlar var.
    Mesela projeksiyon cihazı için. Aynı zamanda sinyal güçlendirici görevini de üstleniyor bu aletler.

Benzer bir ürün:http://www.avmedia.com.sg/spec_AVA-GA116.htm
    Buradaki ürünün 2 çıkışlısı var. Çıkış Kablo uzunluğu da 50m 'e kadarmış.

http://www.hdinterconnects.com/index.php?main_page=product_info&cPath=23&products_id=127
    Bu splitter da 65m'e uzatabiliyormuş.

Yani size "splitter" lazım.

• yani ben çift çıkışlı ekran kartını boşuna mı aldım... ( hiç boşuna olur mu??? çılgın gibi oyun oynuyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninca -- 24 Nisan 2008; 17:19:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.