Şimdi Ara

15 kişiye saldırmak için dövüş sporu önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekfandoda sarı kuşağa gelip bırakmıştım zirvede. Acayip böyle yumruk atıyodum hareketler yapıyodum felan ama pek işe yaramıyordu gibi.

Sınıfta 15 kişiye saldırabileceğim bir spor arıyorum, ağa desinler bana, kralım desinler, herkes dediklerimi yapsın istiyorum. Bilmiyorum çok mu şey istiyorum.

Bu arada konu dışı özele mi açsaydım acaba, umarım saçma cevaplar gelmez.

• Mü'min dindenmi çıktın? Tuvallette zemzemle taharretmi yaptın ne yaptın?

• Serbest çağrışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan28

Bu mesaj silindi.
    konu gelmişken söyleyim bu bi gif vardı golf arabası 20 kişinin falan arasına dalıyordu o sırada 15 kişiye saldırdım çalıyordu onu bulanın anlından öpeyim
  • +9 yumruk öneririm üstünede +5 kıravat takcaksın bide en önemlisi osmanlı tokadını grandmaster yapcaksın.Kolay gelsin
  • Türkçemize yeni bir kelime daha eklendi Tekfandoda
  • Ip Man filminin bütün hepsini izle, gaza gel ve dağıt onları sifu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wing tsun ip man 30 kisiyle dövüsüyordu filimde
  • hocam aga olman için 15 kişi yetmeyebilir. Malum yeni sistemde yeni başlayanların sınıflar kalabalık olacak diyorlar, benden söylemesi.
  • banlayın şunu yeter artık
  • Karma dövüş sanatları.

Öyle teknikle olmuyor açıkçası çok güçlü olabilmen lazım ki bahsettiğin 15 kişi benim sokak dövüşünde gördüğüm en etkili spor bokstur iyi bir boksör 5 ten fazlasını indirebilir anında çok hızlıysa tabi gerçi karşında ki 15 kişi kavga etmeyi bilmiyorsa o başka mesele.(böyle durum boksör yıkılmaz bile orda ee orda kullanılan tek yumruk tekme olmayacağı için)

Kim olursa olsun 15 kişiyi halt etmek kolay bir şey değildir ki öyle 3-5 senelik bir eğitimle bi halt yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 2 Eylül 2012; 23:22:15 >
  • Herkes hesapları boşa harcıyor DH'nin nufusu tükeniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yinemi

Tekfandoda sarı kuşağa gelip bırakmıştım zirvede. Acayip böyle yumruk atıyodum hareketler yapıyodum felan ama pek işe yaramıyordu gibi.

Sınıfta 15 kişiye saldırabileceğim bir spor arıyorum, ağa desinler bana, kralım desinler, herkes dediklerimi yapsın istiyorum. Bilmiyorum çok mu şey istiyorum.

Bu arada konu dışı özele mi açsaydım acaba, umarım saçma cevaplar gelmez.

Ya banlasın adminlerden birisi şunu herkesi durduk yere banlıyorlar en gerekli anda şimdi n'apıyorlar?
  • Bence atletizm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.