Şimdi Ara

15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (5 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
490
Cevap
2
Favori
75.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulubey46

quote:

Orijinalden alıntı: bud_canisin

Merhabalar beyler,

Ben de Amasya yolcusuyum. Oradan sonra da Mardin'e gidecekmişim. Piyade sınıfındayım.

Ben Samsun'a uçak bileti aldım, oradan bir şekilde Amasya'ya inecem. Aynı yolu izleyen varsa yazsın, görüşelim, yolu beraber buluruz.

merhaba devrem benimde usta birliği Mardin Amasyada görüşürz ...

ooo devrem amasya mardin beraber kaderimiz :)
  • Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    PİYADE
    Kısa Dönem Er

İlk Katılış: 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı/ AMASYA

Esas Birliği: 2'nci Kor. K.lığı / GELİBOLU ÇANAKKALE

Arkadaşlar isteyen pm atsın ya da mail mertekm@g m a i l . c o m

İSTANBUL'dan geleceğim. Tarık.
  • Bende piyade olarak gidicem. Salı akşamı 20:15 ulusoydan yer ayırttım. çarşamba sabahıda teslim olucam. Herkese hayırlı olsun. devrelerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanjumaden

Bende piyade olarak gidicem. Salı akşamı 20:15 ulusoydan yer ayırttım. çarşamba sabahıda teslim olucam. Herkese hayırlı olsun. devrelerim

salı gecesi geç diilmi biz hepimiz salı öğlen teslim olcaz birliğe :)
  • işlerimden dolayı çarşamba sabahı teslim olucam. Artık 1 günde geç terhis oluruz.
  • Salı günü sabah Amasya'da olucam..Saat 7 gibi.. İsteyen arkadaşlarla biraz gezer 2-3 gibi teslim oluruz artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoq

Beyler Amasya Mertur diye bir firmadan aldim ben. Haremden 11 de kalkiyor. Bugun oglen aldim, bir arayin yer olabilir onlarda.. Alirsaniz da benle irtibata gecebilirsiniz. Kolay gelsin. --- muh.fatihozturk@hotmail.com

Selam dostum aynı otobüsteyiz muhtemelen. Bende otogardan esenlerden 22.00 de biniyorum Mertur a 46 numaradayım galiba
  • Yandınız piyadelerrrrrr

10 yıl önce oradaydım, inşallah değişmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet10kolik

Salı günü sabah Amasya'da olucam..Saat 7 gibi.. İsteyen arkadaşlarla biraz gezer 2-3 gibi teslim oluruz artık..

tertip sende 20.15 ulusoydu dimi :) o isteyen arkadaşlar biz oluyoruz heralde ben 49 numara =)
  • Arkadaşlar ne derece kabul görür bilemiyorum ama şöyle bir önerim var salı sabahı Amasya'ya inecek otobüs yolcusu tertiplerim max.saat 9.00 a kadar indiğimiz yerde bekleyip birliğe beraber gitmemiz. Çünkü telefon götüremiyoruz malum indiğimiz yerde 9 a kadar takılıp beraber gidebilirz diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-bora

quote:

Orijinalden alıntı: fotoq

Beyler Amasya Mertur diye bir firmadan aldim ben. Haremden 11 de kalkiyor. Bugun oglen aldim, bir arayin yer olabilir onlarda.. Alirsaniz da benle irtibata gecebilirsiniz. Kolay gelsin. --- muh.fatihozturk@hotmail.com

Selam dostum aynı otobüsteyiz muhtemelen. Bende otogardan esenlerden 22.00 de biniyorum Mertur a 46 numaradayım galiba

Evet büyük ihtimal öyle. benimde 30 olacak numaram muhtemelen, yer ayırttım adam öyle dedi tam da anlamadım. Muhtemelen baya asker olur otobüste haliyle.. tanışırız herhalde.. görüşmek üzere..

• metro turizmle giden yok mu yaw akşam 21:15 alibeyköy kalkışlı.sabah 7 gibi amasyadayım.arkadaşlar gerçek isimleri de yazsak da birbirimizin yanına gidince isimle sorsak
  • Yok ben Balıkesir'den gelicem..Benimkisi Mis Amasya
  • merhaba tertipler:)

Kuvveti:Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı:PİYADE
    Statüsü:Kısa Dönem Er
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliğ :5'inci Zh. Tug. 1'inci Mknz. P. Tb. 3'üncü Mknz. P. Bl. K.lığı GAZİANTEP

Ankara'dan salı sabahı 10:30 Amasya Mertur la geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcaca

Arkadaşlar merhaba,

Benimde acemi birliği Amasya'ya çıktı. Dün geceden beri forumlardan olsun, başka arkadaşlardan olsun çeşitli bilgiler edindim.

Sanırım söylenebilecek en iyi şey hayırlısıyla şu askerlik sürecini geçirmek.

Bu arada Ankara'dan salı sabahı 9'da tokat seyahat ile yola çıkıyorum. Benimle aynı otobüste olan arkadaşlar varsa şimdiden tanışırsak, birliğede hep beraber teslim olabiliriz.

Şimdiden hepimiz için hayırlı tezkereler diliyorum.

mail adresim : caglarozr@gmail.com

tertip aynı arabadayız benim koltuk numarası 38
  • selam tertiler bende yarın akşam haremden 23:00 arabasıyla Amasya yolcusuyum yanlız benim firma amasya itimat. Sanırım aynı saatlerde amasyaya ineriz orda buluşuruz inşallah. İnzibatlar götürmezse bekleriz birbirimizi. selamlar, yarın haremdeki arkadaşlarla muhtemelen karşılaşıcaz görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtillaTDI -- 10 Nisan 2011; 23:41:19 >
  • sonuçlar açıklanınca bi rahatlama oldu tertipler amasyayı görünce
  • valla ben şimdiye kadar çok rahattımm..şimdi içine ne bilim sıkıntı düşmeye başladı..artık evden ayrılıyoruz diyemii..off off salı sabah amasyada olucam 3 gibi teslim olamyı düşünüyorumm...arkadaşlar yanıma fazl bişey almadımm..siz bişeyler alcakmısınız yanınıza_?

bu arada adım serkann:)))belki tanışırız orada arkadaşlarr:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado_2301 -- 10 Nisan 2011; 23:52:41 >
  • Salı günü saat 11:30 da Samsun-Amasya Metro Mini ile geçiş yapacağım.
  • serkan ben hala rahatım sanki evde son gecem gibi gelmiyo hiç.ben dün akşam 10 gibi acayip sıkldım nereye gitcem diye.açıkçası doğu çıkmasını hiç istemiyodum.ist'e yakın bi yer olsun diye dua ettim hep.allah baktı yüzüme çok şükür.yarın bile alışveriş yapcam.ben yanıma;

tabanlık , vatka , traş malzemeleri , mantar kremi , pişik kremi , atlet - don (sanırım 6 şar tane alıcam) , terlik , havlularım(el,yüz,ayak) alıcam.ilk aklıma gelenler bunlar.
    eşofman alsak mı hala karar veremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcank -- 11 Nisan 2011; 0:02:27 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.