Şimdi Ara

15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
490
Cevap
2
Favori
75.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sınıfı İSTİHKAM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 5'inci Kor. İs. A. İs. Svş. Tb. 1'inci İs. Svş. Bl. K.lığı
    PINARHİSAR KIRKLARELİ

kardeşler bu istihkam nedir, birde savaş bölüğü bizimkisi. karargah bölüğü nisbeten rahat olurmuş fakat istihkam savaş bölüğü oldukça meşakkatli eğitimleri vardır falan diyorlar, ne derece doğrudur bilgisi olan varmı aceba, bilhassa pınarhisar bölüğü pis falan diyorlar, bilen var mı?
  • bende istanbuldan amasyaya gidiyorum usta birliği kırklareli babaeski, Amasya ya uçak 16.30 diyor tabi yer varmı bilmiyorum ama geç olsa sıkıntı olur mu acaba?
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 20'nci Zh. Tug. 3'üncü Hd. A. 2'nci Hd. Tb. 6'ncı Hd. Bl. K.lığı
    MÜRŞİTPINAR ŞANLIURFA

11.04.2011 pazartesi akşamı ulusoyla 21.15te haremden otobüse binecek arkadaşlara tekrar duyurulur :)
  • beyler ıstanbulda ucak bıletı bakan varsa bosa bakmasın dolu pazartesı 16*45 kalkıyor bende samsum bılet aldım ordan amasya yapıcam otobus bılet doldu ulusoy aradım .dıger otobus sırketlerını arayın sorun.ucakla 2 saat sonra 1 amasya
  • Beyler Amasya Mertur diye bir firmadan aldim ben. Haremden 11 de kalkiyor. Bugun oglen aldim, bir arayin yer olabilir onlarda.. Alirsaniz da benle irtibata gecebilirsiniz. Kolay gelsin. --- muh.fatihozturk@hotmail.com
  • bende denizliden istanbul aktarmalı samsuna inecem..ordan amasya artık..istanbuldan pazartesi gecesi 23.50 uçağıyla samsuna gidicek tertipler haberleşelim..ahmetu83@hotmail.com
  • legend83, sen de Samsun'a uçakla geliyormuşsun, ama Denizli'den geldiğini yazmışsın, iniş saati nedir uçağının?
    teo22, İstanbul-Samsun, ben pegasus'la geliyorum, 6:10 kalkış, 7:30 iniş diyor, aynı uçakta mıyız?

aynı uçaklarda değilsek bile, üçümüz de salı sabahı geliyorsak, oralarda buluşup, beraber ineriz Amasya'ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bud_canisin

legend83, sen de Samsun'a uçakla geliyormuşsun, ama Denizli'den geldiğini yazmışsın, iniş saati nedir uçağının?
    teo22, İstanbul-Samsun, ben pegasus'la geliyorum, 6:10 kalkış, 7:30 iniş diyor, aynı uçakta mıyız?

aynı uçaklarda değilsek bile, üçümüz de salı sabahı geliyorsak, oralarda buluşup, beraber ineriz Amasya'ya.

istanbuldan 23.50 uçagı ile saat 01.15de samsuna iniyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend83

quote:

legend83, sen de Samsun'a uçakla geliyormuşsun, ama Denizli'den geldiğini yazmışsın, iniş saati nedir uçağının?

istanbuldan 23.50 uçagı ile saat 01.15de samsuna iniyorum..

sen geceyi samsun'da geçireceksin herhalde o zaman. olmadı istersen, sabah samsun'da buluşalım?
  • sabah buluşabiliriz ben oralarda olurum..burdan yazışalım adresim..ahmetu83@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: suculaslan

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 20'nci Zh. Tug. 3'üncü Hd. A. 2'nci Hd. Tb. 6'ncı Hd. Bl. K.lığı
    MÜRŞİTPINAR ŞANLIURFA

11.04.2011 pazartesi akşamı ulusoyla 21.15te haremden otobüse binecek arkadaşlara tekrar duyurulur :)

biletimi de aldım koltuk no: 49 :)
  • AMASYA HAKKINDA BAŞKA BİLGİ YOK MU?
  • arkadaşlar en önemli konu bence hangi atm olduğu kışla içinde gerçi tertiplerim daha önce akbank varlığından bahsetmiş ama konuyla ilgili kesinlik kazandırsak daha rahat ederiz bence yokmu etrafta hiç şöyle bize düzgün bilgiler anlatacak bir dede :)
  • quote:

Merhabalar beyler,

Ben de Amasya yolcusuyum. Oradan sonra da Mardin'e gidecekmişim. Piyade sınıfındayım.

Ben Samsun'a uçak bileti aldım, oradan bir şekilde Amasya'ya inecem. Aynı yolu izleyen varsa yazsın, görüşelim, yolu beraber buluruz.

merhaba devrem benimde usta birliği Mardin Amasyada görüşürz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: suculaslan

arkadaşlar en önemli konu bence hangi atm olduğu kışla içinde gerçi tertiplerim daha önce akbank varlığından bahsetmiş ama konuyla ilgili kesinlik kazandırsak daha rahat ederiz bence yokmu etrafta hiç şöyle bize düzgün bilgiler anlatacak bir dede :)

bencede tertip.dedelerimiz nerdesiniz???
  • Arkadaşlar merhaba,

Benimde acemi birliği Amasya'ya çıktı. Dün geceden beri forumlardan olsun, başka arkadaşlardan olsun çeşitli bilgiler edindim.

Sanırım söylenebilecek en iyi şey hayırlısıyla şu askerlik sürecini geçirmek.

Bu arada Ankara'dan salı sabahı 9'da tokat seyahat ile yola çıkıyorum. Benimle aynı otobüste olan arkadaşlar varsa şimdiden tanışırsak, birliğede hep beraber teslim olabiliriz.

Şimdiden hepimiz için hayırlı tezkereler diliyorum.

mail adresim : caglarozr@gmail.com
  • Olmaz mı tertip :)
    15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı daha sonra da G.Antep
    quote:

Orijinalden alıntı: theguard

yokmu beyler amasya topçu?
  • Öncelikle tüm tertiplerime hayırlı olsun :)

TOPÇU ER
    Acemilik: 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı /Amasya
    Usta: 6'ncı Kor. 106'ncı Top. A. 1'inci Top. Tb. K.lığı
    ISLAHİYE GAZİANTEP

Var mı aynı olan kimse ?
  • amasyadan sonra piyade olarak diyarbakır merkez komutanlığı varmı aranızda arkadaşlar 3 dür yazıyorum kimseden ses çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 10 Nisan 2011; 17:21:35 >
  • İstanbul'dan pazartesi 22:00 ye Amasya İtimat tan bilet aldım koltuk no:28 . Sanırım bilet bulabilirsiniz bu otobüse..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.