Şimdi Ara

15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
2
Favori
75.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • esorfman veriyomuş askeriye ondan almıycam benn..bende yanına traş takımı--şampuan--krem falan alacam ..bu atlet ve don yeşil renk olmak zorundamı:))başka renk olsa olmuyormu yaw..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcank

serkan ben hala rahatım sanki evde son gecem gibi gelmiyo hiç.ben dün akşam 10 gibi acayip sıkldım nereye gitcem diye.açıkçası doğu çıkmasını hiç istemiyodum.ist'e yakın bi yer olsun diye dua ettim hep.allah baktı yüzüme çok şükür.yarın bile alışveriş yapcam.ben yanıma;

tabanlık , vatka , traş malzemeleri , mantar kremi , pişik kremi , atlet - don (sanırım 6 şar tane alıcam) , terlik , havlularım(el,yüz,ayak) alıcam.ilk aklıma gelenler bunlar.
    eşofman alsak mı hala karar veremedim...

bende aynen bunları aldım havluları yarın alacam terlik ve eşofmanı almaya gerek yok bence orda verecekelr zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado_2301

esorfman veriyomuş askeriye ondan almıycam benn..bende yanına traş takımı--şampuan--krem falan alacam ..bu atlet ve don yeşil renk olmak zorundamı:))başka renk olsa olmuyormu yaw..

ya tertip walla ben siyah falan olsa acayip mutlu olurdum normal baksırlarımızı falan alsaydık yanımıza ama alcam yarın yeşil yeşil
  • neyse hakkımızda hayırlısı..acemilikten sonra amsyadamı kalıyosun yoksa başka yeremi gidecenn..??
  • vatka ne içindi bende almadım vatka
  • zonguldak'tan giden var mı tertipler
  • quote:

neyse hakkımızda hayırlısı..acemilikten sonra amsyadamı kalıyosun yoksa başka yeremi gidecenn..??

yok yaw tekirdağ ustabirliği.ist.e yakın geliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaTDI

vatka ne içindi bende almadım vatka

botun bağcık yeri ayağın üstünü boğaz kısmı da bacağı rahatsız ediyomuş diye duyduk forumdan.bende aldım lazım olursa diye.
  • quote:

quote:

neyse hakkımızda hayırlısı..acemilikten sonra amsyadamı kalıyosun yoksa başka yeremi gidecenn..??

iyi sizi ben yolcularımm..arkanızdan su dökerimm:)) ben orda kalacam yine ustada amasyaya düştü:
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgy66

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı İSTİHKAM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 5'inci Kor. İs. A. İs. Svş. Tb. 1'inci İs. Svş. Bl. K.lığı
    PINARHİSAR KIRKLARELİ

Arkadaşlar bu İSTİHKAM ne iş yaparmış bilen var mı?
    bir de kısa dönem er olarak askerlik yapanlar genelde bulundukları yerde kalıyorlardı, neden amasya ya çıkanlar çoğunlukla başka yerlere dağıtım yapılmış aceba???

Tertip acemilik de ayni usta birligimiz de..Ama ben piyadeyim..Orada tanisiriz umarim..
  • quote:

quote:

quote:

iyi sizi ben yolcularımm..arkanızdan su dökerimm:)) ben orda kalacam yine ustada amasyaya düştü:

eyw. tertip saol umarım iyi geçer zamanımız.arkadaş bu topçuluk ne menen bişeymiş. aileden arkadaşlardan kime desem topçu oldum diye bi sırıtma geliyo herkese

• quote:

quote:

quote:

Tertip sen bana ordan şırnak yolunu göster hele cizreyi görücem

• ya arkadaşlar amasya yolcularında bi birlik yok galiba.çok dağınık gibiyiz.oraya gidince şans eseri bulucaz birbirimizi.hayırlısı olsun...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

eyw. tertip saol umarım iyi geçer zamanımız.arkadaş bu topçuluk ne menen bişeymiş. aileden arkadaşlardan kime desem topçu oldum diye bi sırıtma geliyo herkese

Banada soruyorlar belli oldumu diye oldu diyorum Amasya iyi diyorlar güzel ondan sonra ordan şırnağa gidiyorum diyince hemen başlıyolar teselli bandosuna öyle idam mahkümuna bakar gibi bir ifade oluyor yüzlerinde; kısmet....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tertip sen bana ordan şırnak yolunu göster hele cizreyi görücem

Allah yardımcın olsun tertip ama şırnak eskisi gibi değil orada özel harekat ve polis olan arkadaşlarım var..diyolar bazen zorluk çekiyoruz ama çokta kötü bir yer değilmiş...hayırlısı herşey senin içinn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado_2301 -- 11 Nisan 2011; 0:49:04 >

• quote:

ya arkadaşlar amasya yolcularında bi birlik yok galiba.çok dağınık gibiyiz.oraya gidince şans eseri bulucaz birbirimizi.hayırlısı olsun...

Tertip Amasya kolay ben şimdiden Şırnağı düşünüyorum hiç Amasyada ne yapıcam diye düşünemedimki usta birliği belli olduğu için bu arada yemin töreni kaç gün sonra oluyor biliyormusunuz.
  • quote:

quote:

ya arkadaşlar amasya yolcularında bi birlik yok galiba.çok dağınık gibiyiz.oraya gidince şans eseri bulucaz birbirimizi.hayırlısı olsun...

Tertip Amasya kolay ben şimdiden Şırnağı düşünüyorum hiç Amasyada ne yapıcam diye düşünemedimki usta birliği belli olduğu için bu arada yemin töreni kaç gün sonra oluyor biliyormusunuz.

galiba 1 ay sonra bne öle biliyorum..dogrumu yanlışmı bilmiyorumm..
  • atilla walla ne desem bilmiyorum.belki orası diğer yerlerden çok daha rahat askerlik yapacağın bi yer olur...ben tekirdağa gidicem .istanbulda evim yakın diye ailem gelir diye seviniyorum ama belki ebemi çok anıcam bilinmezz.ilk başta duyunca insan bi çekiniyo ama...hayırlısı demek lazım.
  • quote:

atilla walla ne desem bilmiyorum.belki orası diğer yerlerden çok daha rahat askerlik yapacağın bi yer olur...ben tekirdağa gidicem .istanbulda evim yakın diye ailem gelir diye seviniyorum ama belki ebemi çok anıcam bilinmezz.ilk başta duyunca insan bi çekiniyo ama...hayırlısı demek lazım.

haftasonu evci çıkartırlar seni merak etme en azından nasıl bir yer oldugu konusunda bir tahminimiz var tekirdağ için, hepimiz için hayırlısı tabi. Amasya için herkes güzel şeyler söylüyor orda çok fazla sıkıntı çekmiycez galiba, yaklaşık 24 saat oldu ögreneli yerlerimizi forum yavaş yavaş boşalıyor...
  • Yeni gelen arkadaşlar yedeksubay .tk ya giriş yapalım lütfen.

Hem birbiriyle aynı yere düşenleri bulmak kolaylaşır hem de oluşacak istatistik tablosunda faydaları olmuş olur.

Zaten 900 e yakın arkadaş oraya kayıtlarını girdiler çoğu da donanım haberden burada paylaşırken bir yandan da o listeyi ihmal etmeyin.

Hepinize hayırlı tezkereler. ;)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.