iyi geceler arkadaşlarr..Allah hepimizin yardımcısı olsunn..uyumak en iyisi:)
quote:
Orijinalden alıntı: AtillaTDI
quote:
Orijinalden alıntı: gurcank
atilla walla ne desem bilmiyorum.belki orası diğer yerlerden çok daha rahat askerlik yapacağın bi yer olur...ben tekirdağa gidicem .istanbulda evim yakın diye ailem gelir diye seviniyorum ama belki ebemi çok anıcam bilinmezz.ilk başta duyunca insan bi çekiniyo ama...hayırlısı demek lazım.
haftasonu evci çıkartırlar seni merak etme en azından nasıl bir yer oldugu konusunda bir tahminimiz var tekirdağ için, hepimiz için hayırlısı tabi. Amasya için herkes güzel şeyler söylüyor orda çok fazla sıkıntı çekmiycez galiba, yaklaşık 24 saat oldu ögreneli yerlerimizi forum yavaş yavaş boşalıyor...
o işin nasıl yürüdüğünü bilmiyorum.bugün bi ark. soyadı aynı olması lazım falan dedi sonra kısa dönem evci çıkamıyo falan dedi.bu askeri işleri oldukça fransız biri olarak her söylenene inanmaya meyilliyim
quote:
Orijinalden alıntı: delgado_2301
iyi geceler...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gurcank
quote:
iyi geceler...
quote:
İYİ GECELER
ben bir kez iş dolayısıyla bu kışlaya girmiştim. askerlere bakıp biraz acıdıydım lakin kim derdi ki askerliği de burada yapıcaz diye. kışla merkezden uzak bir yerde dolmuş falan gidiyor sanırım. Amasya 15 nci Piyade Er Eğt. Tug. Merkez Komutanlığı dedikleri hikmet akıncı kışlasında olması lazım. olanakları olan bir yer bahar ayında gidiyor olmamız avantaj bizim için. kış soğuğu olmicak yaz sıcağından da kurtarcaz. yazın ölümcül kırım kongo keneleri buralarda hayli mevcut. havalar çok açmasın ki deliklerinden çıkmasın bu yaratıklar. sürünürken de dikkat diyorum arkadaşlar baharda pek olmaz ama el ayak manşetlerini iyi kapayın yinede burası cehennem bittiniz diyen (90 tertip acemi demiyim) 90 doğumlu bebelere fazla aldırış etmeyin. zor olsa ne olur 1 ay bile değil :P çekilir. hadi görüştük kalabalık olcaz valla gece yatarken osurmayın :P
zor olsa ne olacak diyorsun ya öyle deme be tertip ben kalacam orda hepinizin arkasından bakacam gözü yaşlı yaşlı.. :)
quote:
Orijinalden alıntı: beyazdus26
zor olsa ne olacak diyorsun ya öyle deme be tertip ben kalacam orda hepinizin arkasından bakacam gözü yaşlı yaşlı.. :)
yapma tertip
selamlar,
İlk Katılış: 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı/ AMASYA
arkadaşlar istanbuldan samsuna ucakla geldikten sonra yukarıdaki birlige nasıl ulasabılırım ? saat 6 da birlige teslim olmamda sakınca olur mu ?
havası aradım, samsun havalimanından > samsun otogar > amasyaya gecıs yapabılırsın dedıler. tahmını sure 4 saat..
birligin tam adresi nedir? nerede inmemiz gerekir ? bilgisi olan paylasabılır mı ?
tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: Sk8ter_Boi
sürünürken de dikkat diyorum arkadaşlar baharda pek olmaz ama el ayak manşetlerini iyi kapayın yinede burası cehennem bittiniz diyen (90 tertip acemi demiyim) 90 doğumlu bebelere fazla aldırış etmeyin. zor olsa ne olur 1 ay bile değil :P çekilir. hadi görüştük kalabalık olcaz valla gece yatarken osurmayın :P
Acemilikte sürünme yok biliyorum, sadece yemin törenine hazırlık var yürü babam yürü yani.
Arkadaşlar ben bir kaç bilgi edindim orayla ilgili..
- Garajdan 2 numaralı otobüslere binersek 1.4 tl ile 20 dakikada birliğe teslim olabilirmişiz
- Koğuşlar 10 kişi ile 70 kişi arasında değişiyormuş
- Son 1 aya kadar içeride kartlarla alışveriş yapılıyormuş..1 aydır bu sistemde sıkıntı ççıkmış,tekrar gelir mi bilinmez ama olsaydı iyi olurdu.. Üzerinde fotoğrafımız oluyormuş,kartı doldurup alışveriş yapıyormuşuz..İnşallah 1 aylık süre içinde bu sisteme denk geliriz
-İçeride bol miktarda ankesorlu telefon varmış..
-Haftada 2 gün banyo izni varmış..Bunun yanında her sabah mazeret banyosu varmış.. :)
Son olarak 15.30da yolcuyum..Sabah 07.00de oradayım..
quote:
Orijinalden alıntı: hayalet10kolik
- Garajdan 2 numaralı otobüslere binersek 1.4 tl ile 20 dakikada birliğe teslim olabilirmişiz
- Son 1 aya kadar içeride kartlarla alışveriş yapılıyormuş..1 aydır bu sistemde sıkıntı ççıkmış,tekrar gelir mi bilinmez ama olsaydı iyi olurdu.. Üzerinde fotoğrafımız oluyormuş,kartı doldurup alışveriş yapıyormuşuz..İnşallah 1 aylık süre içinde bu sisteme denk geliriz
-Haftada 2 gün banyo izni varmış..Bunun yanında her sabah mazeret banyosu varmış.. :)
olur laa öleee 400 kişi hepimiz bir arada kalcaz... senn bildiklerin usta birliktir.. ben400 kişi olmazsa gelmem ora :D :D :D
haftada 2 gun banyo iyimiş :)
acemi : AMASYA USTA : AMASYA 22.egitim alayi
benim gibi olan varmi adım BURAK GÜRALP clark kent gibi tipim war.. :D çabuk tanırsınız :D
ohoo millet terketmiş artık forumu :) hadi amasya'da görüşmek üzere herkeslerle
bende amasya dustum topcuyum usta birlik edırne uzunkopru
quote:
Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT
quote:
Orijinalden alıntı: hayalet10kolik
olur laa öleee 400 kişi hepimiz bir arada kalcaz... senn bildiklerin usta birliktir.. ben400 kişi olmazsa gelmem ora :D :D :D
haftada 2 gun banyo iyimiş :)
acemi : AMASYA USTA : AMASYA 22.egitim alayi
benim gibi olan varmi adım BURAK GÜRALP clark kent gibi tipim war.. :D çabuk tanırsınız :D
benim acemilik amasya ustalık amasya 15.piy.eğitim komutanlıgı..
amasyadan ilk mesajı atayım bugün teslim oluyoruz :)
arkadaşlar yemin töreni sanırım 6 Mayıs cuma günü, yemin töreninden sonra ailemiz geldiğinde alacağımız izin sonrası usta birliğimize mi teslim olacağız? Yoksa izin bittikten sonra acemiye dönüp bir kaç gün kalıp sonra mı ustaya teslim olacağız.
Geldiniz iyi güzel hoşta tugay komutanı ayrılmıyor yanınızdan hepımız panık halındeyız arkadaslar :) siz bunları okurken benım 3 gunum kalmıs olcak artık usta bırlıklerınıze gıdınde bızde gıdelım şafak 29 337kd