Şimdi Ara

15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
2
Favori
75.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sınıfı: TANK
    Usta Birliği: 1'inci Zh. Tug. K. Yrd. 2'nci Tnk. Tb. K.lığı BABAESKİ KIRKLARELİ

Memleket: Nevşehir

http://www.facebook.com/aktas84 adresinden ekleyin tankçı arkadaşlar : )
  • Merhabalar beyler,

Ben de Amasya yolcusuyum. Oradan sonra da Mardin'e gidecekmişim. Piyade sınıfındayım.

Ben Samsun'a uçak bileti aldım, oradan bir şekilde Amasya'ya inecem. Aynı yolu izleyen varsa yazsın, görüşelim, yolu beraber buluruz.
  • selam arkadaşlar..bende amasya yolcusuyum..denizliden samsuna uçakla inecem..ordan istikamet amasya..12si sabah samsunda olacaklar bana yazsın görüşelim.. ahmetu83@hotmail.com
  • Adı ve Soyadı FUAT SARA
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA

İstanbuldan ulusoyla pazartesi günü 20.15 otobüsüyle otogardan hareket edeceğim.. koltuk no: 33
  • yalnız bilmiyorum tam olarakta forumlarda şuanda yedek subay olarak giden kimse yok bide yedesubay.tk da 45 kişiyiz amasyaya giden kalan şuan 2 biliyorum sadece
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı TANK
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 54'üncü Mknz. P. Tug. K. Yrd. 2'nci Tnk. Tb. K.lığı
    SÜLOĞLU EDİRNE
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. K.lığı
    SAMSUN
    Sınıfı İKMAL
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 2'nci Zh. Tug. Loj. Des. K.lığı Shr. Hiz. Bl. K.lığı
    KARTAL MALTEPE İSTANBUL

amasyaya gidecek tertiplere selam olsun, zannedersem çok sayıda kısa dönem var, saat kaç gibi teslim olacaksınız? bu kadar kişinin toplanmasını bekleyip işlemlere öyle başlayabilirler, teslim olma işi uzun sürecek gibi. içinizde amasyayı bilen var mı, belki salı günü 10-11 gibi toplanabiliriz merkezi bir yerde, ustalık için istanbul kartala gidecek devreler juveinterr@yahoo.com dan ulaşabilir.. bir gün gelecek bir gün kalacak

• Merhaba arkadaşlar, benimde acemilik Amasya..
    Şimdiden hayırlı teskereler hepimize

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı HAVA SAVUNMA
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 2'nci Kor. Hv. Svn. Tb. 2'nci 35 mm Oer. Hv. Svn. Bt. K.lığı
    GELİBOLU ÇANAKKALE

Msn ve mail ; mdogan_87@windowslive.com

Görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepaii

western35

hacı hepaii12@hotmail.com ekle de tanışak bi bakımcı buldum bırakmam seni yaw bu Amasya ya gelenler genelde Topçu yada Tankçı.

kardeş bende bakımcıyım acemi amasya usta birliği mardin görüşelim...
  • ben de amasyaya sonra çanakkaleye gidiyorum
    umarım herkesin gönlüne göre çıkmıştır.
    muhabereci olarak gidiyorum, bu görevle ilgili söyleyebileceğiniz bişeyler var mıdır neler yaparlar?
  • Kuvveti: Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı: HAVA SAVUNMA
    Statüsü: Kısa Dönem Er
    Branşı: -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi: 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA

11 Nisan Pazartesi 20:15 İstanbul-Amasya seferine biletimi aldım, orada fazlasıyla -saç tıraşımı yaptırmış olacağımdan özellikle- sırıtıcağımız için birbirimizi buluruz zaten.
  • Selamınaleyküm tertipler ;

Acemi Birliği: Amasya
    Usta Birliği:Urfa
    Kısa dönem Piyade

Hakkımızıda hayırlısı olsun inşallah İstanbuldan hareket kısmetse yarın gece
  • selam amasya yolcuları.
    bende dün gece bilet aldım.metro turizm 21:15 istanbul kalkışlı sabah 7 de amasyadayım gibi duruyo.haberleşmek isteyen mesaj atsın özelden.konuşalım
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 15'inci P. Eğt. Tug. 22'nci P. Eğt. A. K.lığı AMASYA

bende gidiyorum :D :D :D benim 2'side AMASYA temel egitim sanırsam usta birligi oluyor. 22.egitim alayindayim..

tek piyade benmiyim acaba :D
  • antepten 3 ark. aynı yere düştük ama onlarin sıfını bilmiorm... Ne kadar şanslıyım die sevinirken aklıma bu soru takildi.. sınf ayrımı olmadan acemi birligi aynı koguşmu olur yoksa ordaki uzunlarla aynı yatakhanemi olur
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 4'üncü Mknz. P. Tug. 1'inci Hd. Tb. K.lığı
    İPSALA EDİRNE

Beyler selam. Yarın akşam 23 de aldım ben de bileti.. Muhtemelen amasya da kabak gibi parlayacağız buluruz birbirimizi ama önceden de tanışmak uygun olabilir, kolay gelsin herkese..

muh.fatihozturk@hotmail.com msn adresim.
  • diyarbakır merkez komutanlığına düşen varmı acaba arkadaşlar kardeşim ustalığı orası da nasıldır acaba bide bu atamalar neye göre yapılıyo anlamıyorum adam uzun dönem olmak istedi sinavda soruların hepsini full yaptı kısa dönem piyade oldu bu ne saçmalık anlamıyorum ya nezaman mantıklı düşünmeye başlıyacaklar çok merak ediyorum millet uzaya gidiyo bizimkilerin ve bizim uğraştığımız şeylere bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 10 Nisan 2011; 13:18:48 >
  • 22:30 arabasına Tokat Seyahat'a aldım biletimi ben de. var mı aynı arabada giden?
  • poşetler yanımıza geliyonuz :).arkadaslar bize 2000 tane kısa donem gelcekmıs sıstem tamamen degısmıs eskıden dagıtılmıyordu sımdı tum turkıyeye darmadagan olmusunuz daha kotu olmus Allah yardımcınız olsun cok zor bir 155 gün insanlıktan utancaksınız amasya sansınıza hava guzel ama genede zordur am aegıtım cavuslarınız hep kısa donem şanslısınız.ınternet cafe fılan yok tost fılan yenı basladı onadada sıra cok bız cavusuz beklemıyoruz ama sıze ezıyet olur 3 kurusluk ınsanlardan laf yıceksınız ama yıne soyluyorum kendınızı ezdırmeyın efendı olun hıc bısey olmaz biz efendı adamı mumla arıyoruz burda.yemın torenıne kadar zor valla size bi boluk ayırdık 400 kısıyı oraya alcaz uzun donem acemılerı kendımıze topladık bu yonden 22.alaya dusenler cok sanslı bu konudan bız uzun donemlerle yaptık ıgrenctı Amasya iyidir ya sıkıntı yok zar zor ama bitecek şafak 35 izmirliyim izmirdeyim:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.