Şimdi Ara

15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
2
Favori
75.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkLoft

Arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum..

Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -

İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 10'uncu Mot. P. Tug. K.lığı
    TATVAN BİTLİS

Ulusoy turizmin KOCAELİ - AMASYA 11.12.2012 de 23.00 arabasından bilet satın aldım..

arkadaşım benim de acemi birliğim amasya, usta birliğim tatvan orada bulalım birbirimizi ben samsun üzerinden gelicem amasyaya
  • çarşamba sabahı otogarda bulalım birbirimizi tertipler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamesdean1888

çarşamba sabahı otogarda bulalım birbirimizi tertipler..

çarşamba sabah 10:00da amasya otogardayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

çarşamba sabah 10:00da amasya otogardayım.

aynen bende sabah 10 gibi oralarda olucam tertip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywallker

Sınıfı İSTİHKAM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. Hiz. Brl. K.lığı
    SAMSUN

herkese hayırlı tezkereler. gazamız mubarek ola..

Bende samsuna gidecem kardes birbirimizi bulalim orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tertipler yeni bilgi kaynağı buldum

http://forum.donanimhaber.com/m_46635859/tm.htm
  • arkadaşlar samsun'a uçakla gelip ordan amasyaya gelecek olan varsa haberleşelim

beraber geçeriz amasyaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: highgen

15. eğitim tugayı amasyanın neresinde merkezde mi bilen var mı?

341. kD selmalar arkadaşlar.

Amasya'nın merkezinde değil fakat merkezinden minibusler kalkıyor. amasya turistik bir yer olduğu için önce bir gezmenizi tavsiye ederim. hemen gidip teslim olmanıza gerek yok. ilk girenleri yazı yaparlar, ilk girenlerden olmayın sakın. yemekleri fena değil. 14 günlük acemi birliğimi amasya'da yapmıştım. yazın gitseydiniz kene ve arı sıkıntısı vardı fakat şimdi nasıl bilmiyorum. zaten göz açıp kapayıncaya kadar bitecek. o 14 gün nasıl geçti bilmeyeceksiniz bile. kendinizi usta birliğine hazırlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

Amasya'nın merkezinde değil fakat merkezinden minibusler kalkıyor. amasya turistik bir yer olduğu için önce bir gezmenizi tavsiye ederim. hemen gidip teslim olmanıza gerek yok. ilk girenleri yazı yaparlar, ilk girenlerden olmayın sakın. yemekleri fena değil. 14 günlük acemi birliğimi amasya'da yapmıştım. yazın gitseydiniz kene ve arı sıkıntısı vardı fakat şimdi nasıl bilmiyorum. zaten göz açıp kapayıncaya kadar bitecek. o 14 gün nasıl geçti bilmeyeceksiniz bile. kendinizi usta birliğine hazırlayın.

amasya da kalmaya devam edecekler için bir bilgi var mı hocam?

bir de bir şey sorucam telefonu yanımızda götürüp hattı alıp telefonu teslim edebiliyor muyuz?
  • İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 15'inci P. Eğt. Tug. 22'nci P. Eğt. A. 2'nci Hav. Eğt. Tb. 120 mm Hav. Eğt. Bl. K.lığı

• quote:

Orijinalden alıntı: jamesdean1888

quote:

amasya da kalmaya devam edecekler için bir bilgi var mı hocam?

bir de bir şey sorucam telefonu yanımızda götürüp hattı alıp telefonu teslim edebiliyor muyuz?

amasya'da kalanlar şanslı diyebilirim. ben şahsen amasya'dan hakkari sınırına gittim örneğin :) ama bir bakıma da sanssızlar çünkü amasya paso acemi eğitir. ya kd ya uzun dönem. bu çok stresli bir iştir ama senin 5 aylık dönemine de denk gelmeyebilir bu durum. telefonu götürme, hattı götürürsen sorun olmaz. çok detaylı bir arma yapmıyorlar.

• quote:

amasya'da kalanlar şanslı diyebilirim. ben şahsen amasya'dan hakkari sınırına gittim örneğin :) ama bir bakıma da sanssızlar çünkü amasya paso acemi eğitir. ya kd ya uzun dönem. bu çok stresli bir iştir ama senin 5 aylık dönemine de denk gelmeyebilir bu durum. telefonu götürme, hattı götürürsen sorun olmaz. çok detaylı bir arma yapmıyorlar.

teşekkürler bilgi için.. teslim olana kadar telefon açık tutsam diye düşündüm de orada acaba almazlar mı teslim falan.
  • Benimde acemi amasya 15.kolordu
    Usta birliği elazığ
    Salı günü ıstanbuldan geliyorum çarşamba sabah 10gibi amasyadayım. Bulalım birbirimizi otogarda. Bu arada adım yusuf

• windows 7 kullananlar şu duvar kağıdını iyi bilirler ;

burası amasya merkez'de işte. o tarihi anıtların tepesine çıkmıştım. şimdi kış olduğu için çıkamayabilirsiniz fakat gidip hemen teslim olmayın. amasya'yı gezin, bir yemek yiyin. rahat rahat gidip teslim olun. askerliği survivor'a gönüllü katılmış bir yarışmacının anıları olarak görün.
  • quote:

quote:

saolun hocam

sınıfım bakım yazıyor bakım tam olarak ne yapıyor bilginiz var mı

• quote:

quote:

quote:

saolun hocam

sınıfım bakım yazıyor bakım tam olarak ne yapıyor bilginiz var mı

ben de bakım bölüğüne çıkmıştım, sonradan istihbarata çektiler branşım elektrik-bilgisayar olduğu için. şehirden şehire, taburdan tabura bakım bölüğü değişir. mesela benim gittiğim yerdeki bakım bölüğü çok iyiydi fakat bahsettiğim yer iran sınırı :) senin gittiğin yerde nasıl olur bilemem. bakım bölüğü sıkıntılı bir yer çünkü bakım bölüğüne genelde kaportacıları, tamircileri falan alıyorlar. eğitim seviyeleri düşük olduğundan sıkıntı yaşaman olası. 2 farklı taburda da benzer durumlar geçerliydi. elektrikten-bilgisayardan anlayan istihbarata geçebiliyorsa geçsin. ben mesleğimde biraz ileri olduğumdan, hiç kimseye ağız eymeden istihbarat komutanı direkt çekmişti beni ve rahat etmiştim. bir de bu askerliği fazla büyütmeyin arkadaşlar. en az 2 ayın nasıl geçtiğini hiiç anlamayacaksınız. geriye 3 ay kalıyor ki o 3 ay da en zor askerlik olsa ne yazar? adamlar 15 ay yapıyorlar. ben çok riskli bir yerde yaptım askerliği, tam sınırda. ama ben bile 100 gün kalana kadar şafağım kaçtı bilmedim bile. batıda yapanlar daha rahatlar. gidince göreceksiniz, adam şırnak'a düşmüş, mardin'e düşmüş. onları düşünün. onların yerinde olabilirdiniz. o sayfada hakkari de yazabilirdi.

• quote:

windows 7 kullananlar şu duvar kağıdını iyi bilirler ;

burası amasya merkez'de işte. o tarihi anıtların tepesine çıkmıştım. şimdi kış olduğu için çıkamayabilirsiniz fakat gidip hemen teslim olmayın. amasya'yı gezin, bir yemek yiyin. rahat rahat gidip teslim olun. askerliği survivor'a gönüllü katılmış bir yarışmacının anıları olarak görün.

dostum otogarda inzibat çevirirmi bizi?

• acemi birliğinde inzibat olmuyor, gidip kendin teslim oluyorsun. zaten yemin törenine kadar da asker sayılmıyorsun.
  • quote:

acemi birliğinde inzibat olmuyor, gidip kendin teslim oluyorsun. zaten yemin törenine kadar da asker sayılmıyorsun.

eyvallah sağolasın

• çarşamba sabah 6 da amasyadayım

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.