Şimdi Ara

15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
2
Favori
75.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrdmr1

quote:

Orijinalden alıntı: ceqqu

15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA

Kızın karşılaşacağınız manzara Soğuğu pisdir termal içlik tavsiye edilir
    Son olarak otogardan indiğiniz zaman direk ana yola doğru hareket ederseniz inzibat felan çok karışmaz. Otogar karşısında halk otobüsleri durağı var çevresinden bilet temin edilebilir.
    Herhangi birine çarşıda inmek istiyorum yardımcı olurmusunuz diye sormanın yeterli. İnsanları yabani değildir yardımcı olurlar
    Bencede sabah ilk iş gidip teslim olmayın bir dolaşın yemek yiyin yerel tatlar olarak fena değildir. Tek tavsiye etmiyeceğim yer ırmak kenarı yeriyle insanları çeken "Çeşni" diye bir yer tavsiye etmiyorum pişman olursunuz.
    her 15-20 dakikada bir otobüslerin üzerinde "TUGAY" yazan 2 numaralı otobüs hattı sizi tugayın önüne kadar götürür. 3-4 kişi takside çevirebilirsiniz ama son dönemde taksiciler yırtık olmaya başladı "PAZARLIK YAPIN" mutlaka.
    Amasya hakkında sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışabilirim.

Not: Kene kene denmiş ama amasyalı olarak daha canlı görmüşlüğüm yok keneyi ve arılar yazın sıkıntı olabilir

Saol dostum mesajını görünce çok sevindim.Senin görevin neydi?İstihkam ne iş yapar.Biraz anlatırmısın?

2. istihkam savaş bölüğü spor ve atışıyla ünlü bir bölüktür. Genel itibariyle geri hizmet birliğidir. Kışın tek tatbikat vardır sayılı personel katılır. Senin yapıcağın en fazla mayın eğitimi üzerine 1-2 haftalık bir eğitim alırsın sonrası spor atış nöbet. Ben devriye onbaşıydım 2 saatte bir askeri nöbet yerine bırakır gelip koğuşta yatardım Normal şartlarda dikenli tel dikme ve geçme eğitimlerin, mayınlama vs bunun gibi bir dizi eğitimi vardır nisan dönemini görüp denetlemeye gireceğin için karşılasman olası rahat sınıftır pek bi aksiyon yoktur bol bol spor yaparsın

• geçmiyor günler geçmiyor..
  • Amasya'da acemilik yapacaklara allah sabır versin 16 günde 1 kere bile duş alamadık içtima'dan tiksinti geldi canı sıkılan içtima alıyor
  • Taze bilgi olarak söyleyim eğer buraya düşerseniz allah sabır ve kolaylıklar versin. 12 inci alay berbat ötesi ictimadan usanmaya bile vaktiniz olmayacak. televizyon seyretmeye oturup dinlenmeye fırsat vermeyecekler. ama 22. alaya düşerseniz biraz daha rahat olduğunu söylüyorlar.

Ben dün acemiliği 12. alayda tamamladım. Şunu net olarak söylüyorum hapishaneye düşsem buradan daha rahattır herhalde. bu arada 16 günde 3.5 kilo vermişim.

Türkiyenin her yerinde usta birliklerin acemilikten çok daha rahat olduğunu söylüyorlar. Gerçi nereye gidersem gideyim amasyadan daha kötü olamaz herhalde. cehennemi gördüm gerisi cennet gelir.
  • Askerler isyanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanın durduğu mekan.. gün gelecek gelip geçmiş olucaz kurtulmuş özgür.
  • acemiliğmi kısa dönem er olarak burda yapıp akabinde K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 4'üncü Müht. Blg. 45'inci Müht. Bl. K.lığı BOZÜYÜK BİLECİK'e katılacağım. var tertiplerim? :) iletişim adresi: onur_ct (at) hotmail.com
  • bende burdayım hadi hayırlısı diyelim
    sonrada ağrı patnos )))
  • once amasya sonra aydin.
    haydi bakalim rastgele.
  • benim diğer konudan topladıgım arkadaşlar. aşağıda ;) varmı baska arkadaslar ekleyin hemen kendinizi listeye. AMASYA bizde ;)

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı BAKIM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 4'üncü Müht. Blg. 47'nci Müht. Bl. K.lığı
    KONYA
    DİKKAT En geç 12 Nisan 2013 günü mesai bitimine kadar 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı (AMASYA) NA KATILINIZ

arkadaşlar 212. sayfadan sonra tüm yazan arklara baktım listeledim;

yas1yas2
    alp1010
    mert günay
    azow
    smela
    Offchu!
    teko99
    edoedo
    istanbulondon
    Akheria
    351.42
    onurct
    Muhdada
    StormBird
    ggss41
    _ErHaN_

başka varmı Acemi birliği: AMASYA olan arkadaşlar

özel msj atarsanız face yada msn olarak iletişime geçelim.

• önce amasya sonrası erzurum ılıca
  • önce amasya sonra tekirdağ
  • Önce Amasya, sonra gene Amasya. :))

Bir giriyorum Amasya'ya, bitene kadar.. :)
  • arkadaşlar yeni konu açalım. bu konu eski ve karısıyor yenilerle eskiler.
  • Amasya acemişde ustatda kısa dönem er.Varmı amasya :=)
  • anka060 A kullanıcısına yanıt
    var ben
  • Acemiliğe ben de Amasya'dayım.
  • Eğitim: 15. p.eğt.tug.kh. ve kh.bl. AMASYA MERKEZ
    Esas: 70. mknz.p.tug.loj.des.k.lığı bkm.brl. 1. bkm.bl. MARDİN MERKEZ

Ya bu girişler sabah saat 10'a kadar mı? Tuhaf geldi, akşam 5'e kadar olmalı gibi sanki ama askerlik şubesinden iki kişi(biri güvenlik biri memur) 10' a kadar dedi :S
    Ha bu arada devletin parası bittiği için sülsümüzü de alamadık henüz :/

Ama uçak biletini aldım, 7'si sabahı Sabiha Gökçen'den 8 civarı kalkış ile 1.5 saat sonra Merzifon'da olacağım. Oradan da artık bir otobüsle yarım saat imiş Amasya Merkez.

Herkese hayırlı teskereler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenem17 -- 3 Kasım 2013; 2:22:21 >
  • wayyy torunlarrr:):):) konuyu açtığımızın üzerinden 7 yıl geçmiş ne günlerdi :):)

kışın gidecek arkadaşlar cildi hassas olanlar lipstick götürün, arko yağlı krem götütün:) soğuktan kulaklar dudaklar kanıyor
  • yok mu aralık 2014 celbinde usta birliği burası olan. varsa irtibatlaşalım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.