Şimdi Ara

15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
2
Favori
75.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berk-e

Selamun aleyküm Benimde Acemiliğim Amasya'ya Düştü Kısmet İse Bu Cumartesi Gideceğim Varmı Amasya'ya Gidecek Arkadaşlar 15'inci P.eğt.tug.22'inci p.eğt .a.k.lığı Amasya Merkez kuvveti K.K.K.lığı muv.özelliği Saygılar Sevgiler....

22. Alay donanma üstüneymiş Tankcı Topcu vb. 12. Alaya gidiyorum bende 12. Alay da çavuş yetiştiriyormuş gidip gelen dedelerden öğrendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acemilik burası çıktı :))
  • arkadaşlar 341.kd amasyada acemi birliğini yapmış biri olarak söylüyorum, DonanımHaberciler olarak bir şekilde bir yerde buluşun, ve birliğe ardarda tek sıra halinde girin, 12. ve 22. alay olarak ayırıyorlar, ama orada yalnız kalmaktansa birlikte olmanız sizin yararınıza olacaktır. Her sıraya her kuyruğa ard arda girerseniz yüksek ihtimal aynı koğuşta aynı ranzada yatarsınız.

içeride sadece AKBANK atm si var ve erken saatte teslim olmaya bakın, kayıt işlemleri çok uzun sürüyor. Gece siz uyurken, birliğe saat akşam 5 te teslim olanlar hala parmak izi veriyor olabilir

sıranın her zaman ortasında durun,
    baştakiler yada sondakiler tuvalet temizlemeye gider siz mıntıka temizliği yaparsınız.

birde amasyanın KENEsi meşhur, kışın ne iş yapar bu keneler bilmiyorum ama yaşıyorlarsa eğer dikkat edin.

şimdiden hayırlı tezkereler

• quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

acemilik burası çıktı :))

Benim acemilik de burası. sonra da Ağrı.
  • Sınıfı HAVA SAVUNMA
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 8'inci Kor. Hv. Svn. Tb. 2'nci 20 mm Çek. Hv. Svn. Bt. K.lığı
    ERCİŞ VAN

hayırlısı olsun
  • Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 15'inci P. Eğt. Tug. 22'nci P. Eğt. A. 1'inci Hav. Eğt. Tb. K.lığı
    AMASYA
  • Sınıfı HAVA SAVUNMA
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 3'üncü Or. Hrk. Kur. Ybşk. Hrk. Bşk. Hv. Svn. Tb. Kh. ve Hiz. Bl. MEBS Tk. K.lığı
    ERZİNCAN

bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz
  • Sınıfı İSTİHKAM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. Hiz. Brl. K.lığı
    SAMSUN

herkese hayırlı tezkereler. gazamız mubarek ola..
  • Sınıfı TANK
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 4'üncü Zh. Tug. 1'inci Tnk. Tb. K.lığı
    ERZURUM
  • Statüsü : KISA DÖNEM ER
    Sınıfı : PİYADE
    Acemi : 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA
    Usta : 28'inci Mknz. P. (Barış Gücü) Tug. MAMAK-ANKARA

Barış gücü ne iş yapar bilen var mı
  • Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 15'inci P. Eğt. Tug. 22'nci P. Eğt. A. 1'inci Hav. Eğt. Tb. K.lığı
    AMASYA

Jamesdean1888 seninle aynı yerde olacağız
  • Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 4'üncü Müht. Blg. 43'üncü Müht. Bl. K.lığı
    BALIKESİR
  • Bende amasyaya gidiyorum sonra Samsun orda goruselim mutlaka

• Acemi Birliği :15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA
    Usta birliği : : 25'inci mknz.p.tug.k. yrd erzurum oltu
  • İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 25'inci Mknz. P. Tug. K. Yrd. Emn. ve Mhf. Tk. K.lığı
    OLTU ERZURUM
  • İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 1'inci Müht. Blg. 16'ncı Müht. Bl. K.lığı
    GELİBOLU SİVRİTEPE ÇANAKKALE

Bende ilk amasyaya gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbird

Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    AMASYA
    AMASYA

Jamesdean1888 seninle aynı yerde olacağız

hakkımızda hayırlısı tertip birlikte başlayıp bitirecez desene.
  • tertipler ben tokat seyahatten biletimi aldım yarın akşam için.. Adım Gökhan gidiyoruz tertipler vayyy..
  • Sınıfı HAVA SAVUNMA
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 3'üncü Or. Hrk. Kur. Ybşk. Hrk. Bşk. Hv. Svn. Tb. 2'nci 20 mm Çek. Hv. Svn. Bt. K.lığı
    ERZİNCAN

gidecek olan arkadaşlar eklesin haberleşelim
  • Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.