Şimdi Ara

15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
2
Favori
75.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende izmirden geliyorum amasyaya kısmetse çarşamba sabah 7 gibi ordayım belki otobüste belkide otogarda denk gelebiliriz birbirimizle bence parola "donanımhaber" olsun böylelikle hem tanışmış hemde yanlız kalmamış oluruz arkadaşında dediği gibi evde son gecemiz yatalım artık... allah yardımcımız olsun...
  • merhaba devrelerim. ben de çarşamba sabahı istanbuldan 6.40 uçağıyla samsuna gidiyorum. 8 de samsunda olucam. ordan da amasyaya geçicem. Benim gibi yapacak olan varsa samsunda buluşup birlikte geçebiliriz amasyaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_7tepe

merhaba devrelerim. ben de çarşamba sabahı istanbuldan 6.40 uçağıyla samsuna gidiyorum. 8 de samsunda olucam. ordan da amasyaya geçicem. Benim gibi yapacak olan varsa samsunda buluşup birlikte geçebiliriz amasyaya.

neden samsun ? merzifonda da havaalanı vardı. merzifon 48 km amasyaya. ama samsun 130 km.

edit: şimdi uçaklara baktım merzifon uçağı geceymiş pardon :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusa+ -- 11 Aralık 2012; 1:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusa+

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_7tepe

merhaba devrelerim. ben de çarşamba sabahı istanbuldan 6.40 uçağıyla samsuna gidiyorum. 8 de samsunda olucam. ordan da amasyaya geçicem. Benim gibi yapacak olan varsa samsunda buluşup birlikte geçebiliriz amasyaya.

neden samsun ? merzifonda da havaalanı vardı. merzifon 48 km amasyaya. ama samsun 130 km.

edit: şimdi uçaklara baktım merzifon uçağı geceymiş pardon :D

Evet ne yazıkki saati uymuyor onun. Samsundan da çok uzak sayılmaz zaten. 1.5 - 2 saat
  • okuyan arkadaşlara son tavsiyem..

bi yerde buluşup nizamiyeye birlikte gidin ve tüm işlemleri ard arda yaptırın.. aynı koğuş aynı ranzada yatınca ne demek istediğimi anlarsınız.

ayrıca kayıt işlemleri geceye kadar sürüyor, o yüzden birliğinize erken teslim olmaya bakın. ilk gün kamuflajları giyip akşam içtimaya girdiğinizde asker olduğunuzu anlarsınız. kalk saati 05:00, ama tavsiyem Casio F91 lerinizi 15dk önceye kurun ve lavabo traş gibi işlerinizi önceden hazır edin.

Botlarınızı her gün giymeden önce ezin (yumuşasın) ayrıca yumuşamasına yardımcı olmak amacıyla her gün boyayın..

Amasyada bol bol sincap ve kene bulunmaktadır dikkat edin

Hepinize hayırlı tezkereler

EDIT: ekleme..

arkadaşlar ayrıca söylemeden edemeyeceğim, Amasyanın İÇTİMA'sı meşhurdur her içtima düdüğünde beni hatırlayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 11 Aralık 2012; 2:35:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aytechinweb

quote:

Orijinalden alıntı: WhisperTr

Statüsü : KISA DÖNEM ER
    Sınıfı : PİYADE
    Acemi : 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA
    Usta : 28'inci Mknz. P. (Barış Gücü) Tug. MAMAK-ANKARA

Barış gücü ne iş yapar bilen var mı

slm kardeş acemi ve usta aynı haberlşlm. barış gücü yabancı ülkelere gider ama biz orda kalcaz biraz sıkıntlymş ama hyrlısı

Aynı kardeş benimde haberleşelim sabah müsaitsen.
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı İKMAL
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 28'inci Mknz. P. (Barış Gücü) Tug. Loj. Des. K.lığı Shr. Hiz. Bl. K.lığı
    MAMAK ANKARA

Memleket Bursa, irtibat no 0536 315 45 36 , bugün haberleşelim müsait olan arkadaşlarla.
    Sınıfı TANK
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 28'inci Mknz. P. (Barış Gücü) Tug. Tnk. Tb. K.lığı
    MAMAK ANKARA

Memleket Denizli.Yarın öğle vakitlerinde Amasyaya inmiş olurm. Haberleşmek isteyen arkadaşlar 0554 562 1453
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı İSTİHKAM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 3'üncü Or. İs. Svş. Tb. 2'nci İs. Svş. Bl. K.lığı
    ERZİNCAN

Acemiliğin biraz hareketli geçer lakin usta birliğinde rahata erersin. Nerden mi biliyorum amasyalıyım ve usta birliğini senin gideceğin yerde yaptım
    En son koğuşu değiştireceklerdi değişmediyse 6 kişilik odalar şeklinde koğuşlar içeride müzik sistemi felan fena değildi. Şimdiden hayırlı teskereler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

windows 7 kullananlar şu duvar kağıdını iyi bilirler ;

burası amasya merkez'de işte. o tarihi anıtların tepesine çıkmıştım. şimdi kış olduğu için çıkamayabilirsiniz fakat gidip hemen teslim olmayın. amasya'yı gezin, bir yemek yiyin. rahat rahat gidip teslim olun. askerliği survivor'a gönüllü katılmış bir yarışmacının anıları olarak görün.
     15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA

Kızın karşılaşacağınız manzara Soğuğu pisdir termal içlik tavsiye edilir
    Son olarak otogardan indiğiniz zaman direk ana yola doğru hareket ederseniz inzibat felan çok karışmaz. Otogar karşısında halk otobüsleri durağı var çevresinden bilet temin edilebilir.
    Herhangi birine çarşıda inmek istiyorum yardımcı olurmusunuz diye sormanın yeterli. İnsanları yabani değildir yardımcı olurlar
    Bencede sabah ilk iş gidip teslim olmayın bir dolaşın yemek yiyin yerel tatlar olarak fena değildir. Tek tavsiye etmiyeceğim yer ırmak kenarı yeriyle insanları çeken "Çeşni" diye bir yer tavsiye etmiyorum pişman olursunuz.
    her 15-20 dakikada bir otobüslerin üzerinde "TUGAY" yazan 2 numaralı otobüs hattı sizi tugayın önüne kadar götürür. 3-4 kişi takside çevirebilirsiniz ama son dönemde taksiciler yırtık olmaya başladı "PAZARLIK YAPIN" mutlaka.
    Amasya hakkında sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışabilirim.

Not: Kene kene denmiş ama amasyalı olarak daha canlı görmüşlüğüm yok keneyi ve arılar yazın sıkıntı olabilir

• Arkadasta yazmis otogardan direk yolun karsisina gecin carsiya inin son kez internete girin ve ziyafet cekin kendinize güzel bir yerde ordan da eryatağına araba gidiyor sigara ve telefon kartı stoklayın yeni askerleri kantine göndermezler kantin kartı verirler o karta para yüklersiniz kantin alışverişleri o kartla yapılır kantin bölgesinde atm var akbank. İnternet playstation bilardo var ama sadece dısarıdan bakmakla yetinirsiniz zamanınız olmayacak onlarla uğrasmaya olsa da kadrolu askerlerden sıra size gelmeyecek bir günde 3 mevsim yaşarsınız havası değişiktir ama temizdir eğitim alanları uzaktır bol bol yürürsünüz tertemiz bir tugaydır siz ot yolmazsınız bu mevsimde ama bahar aylarında ve yazın bol bol ot yoldururlar çöp kamyonu gördüğünüzde kaçın içtimaya alışın derim içtima sürekli alınır canı sıkılan içtima alır bölükte yıkanamazsanz sabah 30 dk erken kalkın alay banyoya koşun aklıma geldikçe yazarım unutmayın görev kutsaldır eğitimde merhamet vatana ihanet olduğu için eğitimde iyilik beklemeyin komutanlardan.
    Telefondan yaziyorum noktalama ve yazım hatalarından dolayı özür dilerim hayırlı teskereler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt_85 -- 11 Aralık 2012; 11:24:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceqqu

15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA

Kızın karşılaşacağınız manzara Soğuğu pisdir termal içlik tavsiye edilir
    Son olarak otogardan indiğiniz zaman direk ana yola doğru hareket ederseniz inzibat felan çok karışmaz. Otogar karşısında halk otobüsleri durağı var çevresinden bilet temin edilebilir.
    Herhangi birine çarşıda inmek istiyorum yardımcı olurmusunuz diye sormanın yeterli. İnsanları yabani değildir yardımcı olurlar
    Bencede sabah ilk iş gidip teslim olmayın bir dolaşın yemek yiyin yerel tatlar olarak fena değildir. Tek tavsiye etmiyeceğim yer ırmak kenarı yeriyle insanları çeken "Çeşni" diye bir yer tavsiye etmiyorum pişman olursunuz.
    her 15-20 dakikada bir otobüslerin üzerinde "TUGAY" yazan 2 numaralı otobüs hattı sizi tugayın önüne kadar götürür. 3-4 kişi takside çevirebilirsiniz ama son dönemde taksiciler yırtık olmaya başladı "PAZARLIK YAPIN" mutlaka.
    Amasya hakkında sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışabilirim.

Not: Kene kene denmiş ama amasyalı olarak daha canlı görmüşlüğüm yok keneyi ve arılar yazın sıkıntı olabilir

Saol dostum mesajını görünce çok sevindim.Senin görevin neydi?İstihkam ne iş yapar.Biraz anlatırmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrdmr1 -- 11 Aralık 2012; 10:18:13 >

• bu gece yolcuyuz tertipler değişik bir dönem başlıyor bizim için...
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 14'üncü Mknz. P. Tug. K. Yrd. 1'inci Mknz. P. Tb. 2'nci Mknz. P. Bl. K.lığı
    KARS

HERKESE ŞİMDİDEN HAYIRLI TEZKERELER TÜRKİYENİN HER YERİ BİZİM HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN AMASYADA GÖRÜŞMEK ÜZERE MEMLEKET:KIRŞEHİR İKAMETGAH : BURSA GECE 1 DE BURSADAN KAMİL KOÇTAN ÇIKIYOR ANKARA AKTARMALI 2 GİBİ AMASYADAYIM
  • ERGİN KOLUMAN
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    MUHABERE
    Kısa Dönem Er
    AMASYA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 3'üncü Or. Hrk. Kur. Ybşk. MEBS A. K.lığı
    ERZİNCAN

bi kaç kişi ile aynı yere düşmüşüm , hatta aynı sınıf bile var. Görüşmek üzere orda arkadaşlar
  • vedalaşmalar...

bu gece yolculuk ertesi gece bambaşka yataklarda uyanmak farklı... hepimiz için hayırlısı..
  • Bu gece ıstanbuldan 11de biniyorum, yarın sabah 10gibi amasyadayım inşallah hakkımızda hayırlısı, otogarda buluşalım tertipler

• quote:

Orijinalden alıntı: dancdevil

Bu gece ıstanbuldan 11de biniyorum, yarın sabah 10gibi amasyadayım inşallah hakkımızda hayırlısı, otogarda buluşalım tertipler

aynennn tertip...
  • Parlak kafalı birini görürsen benimdir

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.