Şimdi Ara

15.000 Tl'ye kadar (0) otomobil satılıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,pampa aldım.düşündüm başkalarının kullandığı daha doğrusu neredeyse mahfettiği zamanla ortaya çıkan ceremesini ödemekteyiz.aklıma geldi bu arabaya verdiğimiz paraya donanımlı olmasın varsın (0) araba var mı diye düşündüm.biz aile olrak sadece çocuklarımı eşimi çarşıya götürüyorum.yazlarıda yazlığa gidiyoruz yıllık ortlaama 700 km yola yapıyoruz.haftada bindiğimiz ise 20 km falan.yani konfora pek ihtiyacımız olmuyor.ilk sahibi olabilceğimiz arabalar var mı?



  • çinlilerden bulabilirsiniz belki hafif ticari falan
  • http://www.arabalar.gen.tr/ucuz_arabalar.php

    bu siteden bakabılırsın en uygun arac Tata Vista 1.4 Safire Aura gozukuyor 19.900 lıste fıyatı
  • Bir yaşında 6000 Km de bir araba ve lpg takılmış. Kullanımı için her şey hazır güzel neden satılır ?... Bir terslik var....Bilemedim.. Orta Şekerli arkadaşım..FİAT PALİO SOLE banko tavsiyemdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 12 Mart 2012; 15:18:08 >
  • doğrudan 15000 derseniz ancak engelli sınıfında ötv indirimiyle olur. onun haricinde zor. ancak 20000 civarına çinli, hindistanlı, romanyalı markalar var.

    http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=135
    http://www.tata.com.tr/Page/Prices/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notredame_kamburu -- 12 Mart 2012; 20:38:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20.000 tl'ye kadar araç tavsiye
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.