Şimdi Ara

1461 Gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu takım GS yenmişti şimdide FB yendi. Umarım başımızdaki 'yönetim' bu maçtan ders çıkarmıştır.

Her zaman söylüyorum bize lazım olan 1461 ruhudur.

1461 Gerçeği

Bir sevdadır Trabzon. Yoroz'undan başlayıp Ziganasında bitmeyen
  • Tebrik etmemek olmaz, tebrikler arkadaşlar

Genç ve başarıya aç oyuncularla neler yapılabileceğinin göstergesi.
    1 alt ligde oynamalarına rağmen fizik olarak Fenerden iyi bitirdiler maçı .
    Biraz gençlere güvenilse artık , futbolcu yetişse şu ülkede . Ancak bu şekilde ileriye gider ancak yok işte ne sabır var ne plan ne yatırım.

Helal olsun hocasından futbolcusuna.

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • Anadolu kulüplerinde bile oynayamayacak kadar kötü Fenerbahçe futbolcularına karşı oynadılar. Sonuç çok da şaşırtıcı değil.

Bietan Jarrai
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

İşte budur .

Biraz gençlere güvenilse artık , futbolcu yetişse şu ülkede . Ancak bu şekilde ileriye gider ancak yok işte ne sabır var ne plan ne yatırım.

Olsa ne olacak ? Sadri reyizi gördük Sercan Kaya ve Eren Aybayrak'ı neredeyse beleşe Rizeye verdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın isterse yedeğin yedeği olsun GS,FB için geçerli kii as kadroda bulunan futbolcular vardı ziegler,Krasic,Salih,Caner gibi futbolcular oynadı bizdede Elmander,Engin,Emre gibi futbolcular vardı bu takım gerçekten çok iyi bugunde açtım izledim gerçekten adam gibi futbol oynuyorlar top kontrolleri paslaşmalarıyla harika oynuyorlar alıcı gözle bakarsanız 3 4 tane futbolcusu Milli takımda oynayacak kapasitede Fener maça 2 kere öne geçmesine rağmen yılmadan 3 2 getirmek kolay iş değil sadece tebrik etmek yakışır.Süperligde Mersin gibi takım olacağına böyle mücadeleci oynayan takımlar olsun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bize karşı savunma yaptılar neredeyse komple 2. yarı. ama bu günkü maç bi enteresan. adamlar akın akın geliyor. kaleciye dua etsin fener

İşte o plansızlık oluyor .
    Hakikaten şöyle kendi gençlerimizle oynasak daha fazla destek veririm takımıma . Ama şu olayı bir türlü yapamıyoruz.4-5 tane olsa yine yeter ama ya 1 ya 2 en fazla.

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • Teşekkürler arkadaşlar.

En basit örnek Trabzonspor geçen sene haftada 2 maç yapamazken, 2. lig ekibi 1461 bugün 90dk mücadele etti. Acaba nerede eksiklik var bunları gidermek lazım.

Açıkçası bu kadar istekli futbolcuları ve güzel futbolu görünce gelecek adına seviniyoruz.

Bir sevdadır Trabzon. Yoroz'undan başlayıp Ziganasında bitmeyen
  • quote:

@Erwin Rommel

İşte o plansızlık oluyor .
    Hakikaten şöyle kendi gençlerimizle oynasak daha fazla destek veririm takımıma . Ama şu olayı bir türlü yapamıyoruz.4-5 tane olsa yine yeter ama ya 1 ya 2 en fazla.

Usta hangi plansızlık 1461 deyince akla gelen ilk 4-5 oyuncudan 2 sini düşünmeden gönderdi Sadri Ş. Hadi yaşlı olsa neyse biri 24 yaşında diğeri 21 . Hele Rizenin başına M.Denizli geçti transferlerle kahraman T.D O geldi Rizede transfer patlaması yaşandı ben bunları şans veya plansızlık olarak görmüyorum.

elimizdekilerin çoğunu gönderip 1461 den yusufu alsak yeterli zaten...

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

bize karşı savunma yaptılar neredeyse komple 2. yarı. ama bu günkü maç bi enteresan. adamlar akın akın geliyor. kaleciye dua etsin fener

kaleci de oyuncu degil mi bilader neden dua edelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

quote:

İşte budur .

Olsa ne olacak ? Sadri reyizi gördük Sercan Kaya ve Eren Aybayrak'ı neredeyse beleşe Rizeye verdiler.

Ben 2 m euro ya sattılar diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trabzonsporluyum .... dışarıdan oyuncu alacağımıza yeminle şu yürekli genç oyuncularla işi götürürüz hocam

helal olsun

Orijinalden alıntı: IILithiumII

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

quote:

İşte budur .

Ben 2 m euro ya sattılar diye biliyorum

Fiyat açıklanmadı benim bildiğim . Zaten banko oynattığın ve geleceği olan iki ismi toplam 2 m € yollasan bile gene bedava sayarım.

• helal bu çocuklara birkez daha gurur duydum.hakemide yendiler.
    kimse bitarafını oyana bu yana atmasın fb nin kadrosunda kaç tane milli takım forması giyinmiş futbolcu vardı tek bir futbolcusunun bonservisi bile 1461 in takım toplamından fazlaydı.farkı kaçırdık buda fenere hakemin hediyesi olsun.

TRABZONSPOR
  • İlk dakikalarda verilmeyen penaltı ardından verilmeyen 2-3 tane kale sahası önünde frikik vs. vs.

Hakk yerini buldu ve kazandık.

Zevkten 1461 köşe olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

İlk dakikalarda verilmeyen penaltı ardından verilmeyen 2-3 tane kale sahası önünde frikik vs. vs.

Zevkten 1461 köşe olduk

As takımınızın yapamadıgını yaptı bizim yedeklere bu mutluluk patlaması o yüzden mi

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

İlk dakikalarda verilmeyen penaltı ardından verilmeyen 2-3 tane kale sahası önünde frikik vs. vs.

Zevkten 1461 köşe olduk

As takımınızın yapamadıgını yaptı bizim yedeklere bu mutluluk patlaması o yüzden mi

Yedeklerimiz yedeklerinizi yendi o yüzden. Hatta sizinkilere yedekte denemez. Caner,Baroni,Ziegler,Krasiç,Semih.

Krasiç her ne kadar yedekte olsa ederi zaten 1461 kadar

Daha da birşey demiyorum, gerisini sen düşün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.