Şimdi Ara

14 ekim 2008 beyaz rusya turkiye umit milli maci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pek fazla ilgi gösterilmemiş bu maça sanırım. dakika 90 2-0 gerideyiz. bu sonuçla finallere gidemiyoruz.

• bu kadar gol kaçmaz, bir de koskoca Türkiye'de korner kullanacak adam yok mu ya, bütün kornerler ya yerden ön direğe, ya da dışarı vuruluyor..Türk A milli takımı da aynı şekilde..Türk futbolcusu korner, duran top kullanamıyor..
  • Böyle bir sonuç beklemezdim bu ne yahu
  • Ne yazıkki elendik , bu tarz ülkeler ve takımlarına her zaman uyuz oluyorum ve çekiniyorum.Adamlara kendi sahanda 2,3 tane atıcaksın ki rahat çıkasın deplasmandaki maça.Oynanan sahanın zemini tarla gibiydi oyuncular ne ayakta durabildi ne topu tutabildi ve sonuç hüsran arada iki üç gömlek fark olmasa üzülmüyeceğim

Bu arada kumarda üst verenler hakeme kesintisiz 4 saat küfrederler diye tahmin ediyorum , son dakika Türk takımı tam kadro rakip ceza sahasında topu uzaklatırdılar ve üç Belaruslu bomboş gidiyordu gole doğru hakem bitirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 14 Ekim 2008; 20:57:56 >

• Çok yazık oldu... !!!
  • ben son 20 dakikasını izledim, izlediğim kısmıyla gerçekten kötü oynadık, futbolcular pek ciddiye almamışlar gibi duruyorladı. sanırım hami mandıralı teknik direktör, gerçek bir teknik direktör getirilicek kadar önemsenmiyor milli takım, yani dünya çapında önemi olan bir turnuvaya gitmemeyi nasıl başardılar anlayamadım.
  • ben olsam bu teknik heyetin hepsini kovarim,hami abdullah kim ya onlarin devri kapandi,simit cay felan satsinlar,veya findik uretimine girsinler karadenizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 TEMMUZ LOBİSİ GALİP GELDİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aydın bence sahanın en kötü oyuncusuydu.Bütün topları rezil etti.Benide ekran başında sinir etti.Birde Orhan.

Forvetteki Mustafa takımda en iyi oynayan oyuncuydu.
  • Çeklerin ve Uktaynanın olduğu gruptan lider çık.Sonra Sırpların ardından 2. olan Belarusa elen.Olacak şey değil.
    Bu elenme tamamen teknik ekip hatasıdır.Fatih terim dahil Milli Takıla ilgilenen herkesin hatasıdır. Hami yi antrönör olarak atarsan olacağı bu işte.Ne görmüş hami teknik direktörlükte.O kadar hata yaptıki maçta.Takımın en iyisi Özer Hurmacıyı 75 de oyuna alıyor. İlerde Sercanın varlığıyla yokluğu belli değil.Mustafa kaç pozisyon harcadı.
    Gelelim MR Terim e.Sen ümit millierden 4 oyuncuyu hatta Batuhan ı da sayarsak 5 oyuncuyu alıyorsun.Batuhan sakatlanıyor. sonrada .ARDA ümit milliye gidecekmişde,çok önem veriyorumda diye açıklama yap. GÖNDER ŞİMDİ ARDAYI ÜMİT MİLLİ YE!!!
  • gruptan lider ciktik elendigmiz takima bakin ya
  • quote:

Bizim takımda forvet varmıydı ki hiç farketmemişim.

La al birini vur öbürüne tamamı hiçbişey oynamadı. Maçın başından sonuna kadar takım oyunu yoktu hepsi de şahsi oynadı haliyle şişirme toplarla gol atmamız mucize olurdu nitekim elenmeyi bi güzel hakettik.
  • böylesine yeteneksiz çocukları hiç birarada görmemiştim.tamam bu çocuklar buralara kadar gelen ama bu kadar rezil bir maç olmaz.neler kaçtı ya.aydın beyefendi ne hal o öle.

allahım ya sinirimden kuduruyorum.yazık oldu çok yazık.iki pas yapamayan takıma elendik.şu milli formayı giymenin ne demek olduğunu birileri sölesin şu çocuklara ya.ben bu halimle giysem o formayı daha iyisini yapardım herhalde
  • şu kırmızı gören oyuncu eren miydi ne çıkarken dövüyodu birini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 14 Ekim 2008; 21:56:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sınce_1903

Aydın bence sahanın en kötü oyuncusuydu.Bütün topları rezil etti.Benide ekran başında sinir etti.Birde Orhan.

+1905
    tam bunları yazmak için girmiştim ... aydın ı ne kadar abartıyorlar dedim kendi kendime ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

quote:

Aydın bence sahanın en kötü oyuncusuydu.Bütün topları rezil etti.Benide ekran başında sinir etti.Birde Orhan.

+1905
    tam bunları yazmak için girmiştim ... aydın ı ne kadar abartıyorlar dedim kendi kendime ....

ya hemen bir macta ne bir oyuncuyu sisirin nede yerin dibine batırın bundan onceki ümit milli maclarda ve gsde guzel oynadı aydın bu macta kotu oynadı diye rezilmi oldu.bu tarzda bir bakiş cok yanlis bunları asmamiz gerekiyor artık
  • ben aydının hiçbir zaman iyi bir oyuncu olduğunu düşünmedim ... arda ile kıyaslayanları gördükçe şaşırıyordum ....vasat bir oyuncu ... yıldız potansiyeli olan bir oyuncu değil bana göre .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: zyxelcenk

quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

quote:

+1905

ya hemen bir macta ne bir oyuncuyu sisirin nede yerin dibine batırın bundan onceki ümit milli maclarda ve gsde guzel oynadı aydın bu macta kotu oynadı diye rezilmi oldu.bu tarzda bir bakiş cok yanlis bunları asmamiz gerekiyor artık

Arkadaşım adam kötüydü.Bunun buçuğu çeğreği olmaz.Kötüyse kötüdür.Ben demiyorum ki adamı idam edelim.Kötü oynayan bir oyuncuya iyi oynadın mı diyelim.

• aydin riske girdigi icin kotu oldu
    diger 10 oyuncu ne yapti acaba top sisirdiler saga sola pas yaptilar keske digerleride aydin gibi cesaretle oynasalardi
    adam son yarim saat tabiri caizse geberdi,butun toplari bu cocuk kovaladi cabaladi biseyler yapmaya calisti
  • o mustafa kim 9 numara forvet ya kardeşim gidip amatör liginden bi golcu getirselerdi 10-2 bitterdi bu kadarda gol kaçarmı
    ama en büyük hatayı federasyon yaptı işte finallere gidersek arda marda mehmet gelir dediler ordaki topçunun moralini bozdular sen oraya kadar getir ondan sonra diğerleri konsun
  • Dün hevesle izlemeye oturduğum maçın sonunda sinir olup kalktım.

Hamiden bir b...k olmaz arkadaşlar.

Takım tertibi yanlış, kim medyada biraz gündemdeyse toplamış takım yapmış.

Tüm oyuncular çalıştı koştu ama herkes ayrı telden çalıyor,
    takım olamıyorlar.

Böyle olunca da Aydın tek başına kurtarıcı oluyor, "hep bana rab bana" diyerek saçmalıyor.

Orta sahada Serdar, ayağına aldığı her topta illaki rakibe 2 çalım atacak,
    yoksa yakışık almaz.2-3 rakip pres yapsa bile inatla arkadaşlarına pas vermiyor,
    bu nedenle takım düzeni bozuluyor,
    hatta 2 pozisyonda arkadaşları ile atıştı bu nednenle.

Mustafa garibim iyi oyuncu ama olmuyor işte.

Caner dersen Facia.
    Rakip orta sahadan, ceza sahasına serbest atış kullanılacak,
    herkes orada bir tek Caner yok,
    çünkü atışı o kullanıyor.
    Nasıl iş bu?
    Caner o fiziği ve tecrübesiyle ceza alanında mı olmalı,
    yoksa atışı o mu yapmalı? İşte Haminin takımı bu kadar olur.

İyi oyunculara sahip olmak,
    iyi takım olmaya yetmiyor.

(bakınız FB) :)

selamlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.