Şimdi Ara

14.000 mAh pile sahip MacBook Pro kılıfı duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dizüstü bilgisayar kılıfları genelde koruma amaçlı kullanılır ancak Incase bu konsepti bir adım ileri taşımış durumda. Şirket CES 2018'de IconConnected Power Sleeve isimli ürününü duyurdu. MacBook Pro için tasarlanan bu kılıf aynı zamanda dizüstü bilgisayarın pil kapasitesini ikiye katlıyor.

     

    Ayrıca Bkz.NVIDIA'nın GeForce Now oyun akış hizmeti ücretsiz beta olarak kullanıma açıldı
    IconConnected Power Sleeve, MacBook'unuzu hareket halindeyken şarj edebilmenizi sağlayan 14.000 mAh kapasiteli bir pile donatılmış. USB-C bağlantı noktasına sahip 13 inç ve 15 inç MacBook Pro'lar ile uyumlu olan kılıf aynı zamanda kullanıcıların diğer cihazlarını şarj etmek için Lightning, micro USB, USB-C gibi kablolarını bağlayabilecekleri bir USB-A bağlantı noktası ile birlikte geliyor.

     


    MacBook Pro'yı bir kereden fazla şarj edebiliyor



    Incase, IconConnected Power Sleeve'in MacBook Pro'yu bir kereden fazla şarj etme kapasitesine sahip olduğunu söylüyor. Kılıf iPhone, iPad ve benzeri gibi daha küçük bataryalı cihazları ise birkaç kez şarj edebilecek. Elbette böyle kullanışlı bir kılıfın çok ucuz olmasını bekleyemeyiz. Şirket ürüne 199.95 dolar gibi bir fiyat biçmiş. Incase IconConnected Power Sleeve şu an için satın alınamıyor. Ürün 2018 yılının üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak.








  • 200 dolar. 200 $ yani. Bildiğimiz 200 tane $. 200 dolara leptop satılıyor biraz garip bir powerbank. 200 dolar vay vay vay.

  • burda 1000₺

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pahali bir kilif olmus... alabilecek durumu olanlara hayirli olsun simdiden...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    200 dolar. 200 $ yani. Bildiğimiz 200 tane $. 200 dolara leptop satılıyor biraz garip bir powerbank. 200 dolar vay vay vay.

    Aklıma bu karikatürü getirdiniz.

    14.000 mAh pile sahip MacBook Pro kılıfı duyuruldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 9 Ocak 2018; 22:50:26 >




  • Böyle laptop şarj edebilen powerbanklerin fiyatları ortadayken fena değil gibi...

  • 20.000mah 150tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıfın şarjı bitse doldurmakta mesele kaç saatte şarj olur acaba?
    Ben zaten powerbank verilen paraya her zaman acımışımdır, şimdi bu ürünün fiyatını görünce tam israflık diye düşünmeden edemedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MysticDesign

    20.000mah 150tl

    Link lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    macbook pro dolduruyor evet..
  • blacksnake03 kullanıcısına yanıt
    150 tl ye ne bekliyodun? istersen arabanın aküsünü de doldursun.
  • Hastayım fakir edebiyatınıza. 200$ pahalı değil arkadaşlar. Şimdi şöyle düşünün asgari ücret 2300? ve bu ürün 200? . Alırken ihtiyacınız varsa düşünmezsiniz. Şu para birimlerini artık try kuruna çevirmeyi bırakın. Bizim ülkemizde ekonomi rezalet. Para birimini en güzel şöyle düşünün. Lira. Amerika'da asgari ücret ne kadar! 2500 lira (atıyorum) ürün ne kadar ? 200 lira. Hmm 1/12.5 ile ihtiyacımı alıyorum ve hala %87.5 birimlik para cebimde. Türkiye'ye gel. 1400 ? asgari ücret ve bu ürün vergiler ile 800?. Bölmeye gerek duymuyorum. Apple pahalı o pahalı bu pahalı demeyin. Marka algısı ülkemizde saçma sapan. Adamın 40000 lira (€ $ ) aldığı araba için biz 100000$€ ödüyoruz. Sıkıldım. Nasıl bir ekonomi nasıl bir ülke.

  • JeamBeam kullanıcısına yanıt
    hangi amerikadan bahsediyoruz tam olarak? united states of america yani bildiğimiz amerika ise eğer 2300 veya 2500 dolar gibi bir asgari ücret yok benim bildiğim hiçbir eyalette? neverland le falan karıştırmış olmayasınız?
    200 dolara powerbank dünyanın her yerinde pahalıdır. türkiyede de isviçrede de amerikada da. şu yarım elma fanlığınızı bırakın da kabul edin artık bu markanın gösterişten başka bir şey satmadığını. nerde görülmüş böyle bir fiyat? aynı özelliklerdeki telefonları, laptopları da arkasına elma resmi yapıştırıp 500 dolar fazlaya satıyor. alan da benim appleım var diyor. şirketin bütün olayı bu.
  • Fan? Ben Apple mı savunmuşum? Evimdeki tek Apple ürünü ipod ve hediye gelen iPad mini retina.www.ncsl.org/research/labor-and-employment/state-minimum-wage-chart.aspx#Table adresinden ortalama 7.25$ olduğunu düşünebiliriz. Bir ay 30 gün 8 tatil olsa kalır 22. Günde 8 saat net çalışılan bir yerde 22x8x7.25 =1276 dolar yapar. Maaşın %15 i yapıyor. Bahsettiğim ücret minimum kere minimum. McDonald's burger king işleri. Yine aynı oranlar. Ürünü çıkartan Apple değil başka bir firma bu arada. İnkar etmeye gerek yok. Kabullenmek kazanmanın ilk şartıdır. Amacım polemik değil kral çıplak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Peki bu yavaşlatilan cihazlar, fise takıldığında hızlanıyor mu? Eğer hızlanmıyor ise bunun iyi niyet göstergesi olamaz.....??????????

  • vay anasını adamlar yapıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Peki bu yavaşlatilan cihazlar, fise takıldığında hızlanıyor mu? Eğer hızlanmıyor ise bunun iyi niyet göstergesi olamaz.....??????????

    hangi yavaşlatılan cihazlar şaka mısınız siz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.