Şimdi Ara

135 dakika vs 165 dakika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihatemath -- 27 Şubat 2021; 18:18:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0

• Millet hayvan gibi değişiklik beklese de üst segment (10-15k seviyesi için) anormal değişiklikler beklemiyorum.

Millet bu tayfanın süre sıkıntısı yaşadığını zannediyor herhalde alakası yok. (TYT için söylüyorum, tytsi çok iyi olmayıp ayt ile 10kya giren çok kişi var tyt sıralamasını baz aldım) . Yaşayan vardır illa ama çok azınlık olduğunu düşünüyorum. Bu tayfaya anca kontrol etmeye yarar 2-3 netten daha fazla katkı sağlamaz.

Ama 20k ve sonrası için durum fena olacak
  • 10 net falan. Problem ve paragraf sorularını daha dikkatli çözüyorum. Önceden geonun birkaç sorusu yetişmiyordu ama şimdi hepsi rahatlıkla yetişiyor. 100 den 110lara çıktım yeni süre ile. Üstelik aynı yayının denemesinin daha zor seviye olanlarında.

• adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    bana bi 7-8 net ekledi hocam 80 seviyesinden 87-88 seviyesine geldim ortalama kaç k oynar sence

• 0

yapan adam 135dkda yapıyodu zaten

barajı gecemeyen tayfaya yaradı
    bı de 2 saatte 1 problem çözenlere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artmadı zaten 115 120 dk da bitiriyordum

• 6-7 net artış var şu an 90lardaydım 96 lara geldim matematikte göremediğim sorular ve türkçeye geri dönebildiğim için
  • Restrop kullanıcısına yanıt
    hocam benim dediğim seviye 95+ zaten

bu seviyelerde oynama olacaktır da ilk kez yaşanıyor kimsenin kestireceğini zannetmiyorum
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    aaa yavaş çözen ben

şaka bi yana yavaş çözmeyin arkadaşlar sırf bu yüzden itü yerine ytüye geldim diyebilirim.
  • Bir kere denedim, yeni süre olmasa muhtemelen 6-7 net daha aşağı gelirdi.

• 6 arttı bugün denedim

• Dönem içi töder gibi sınavları saymazsak ortalama 97 103 dü. 165 yaptım 108 geldi. 2 3 işlem hatası gördüm, anlamadığım 2 soruya 10dk gömdüm. Artık 2010 değil 2020 anılacak. AykutKocaman ve Newberkaysan reizi burdan anıyorum pusudalar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.