Şimdi Ara

13 Mayıs Elektronik Sınav ''Acil Yardım''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardım diyorum çünkü bu sınavı geçmem gerekiyor daha önce 2 sınava girdim ve kaldım maalesef ilk sınav 68 2. sınav 66 aldım bu cuma 3. sınava gireceğim elektroniğe gireceğim ama ne yapmamı tavsiye edersiniz nelere çalışayım kitapa çalıştımda bu sorulardan daha önce girdiğim 2 sınavdan hiç benzer sorular çıkmadı önerebileceğiniz siteler varmı ve elektronik sınavda bilgisayardanmı soruları çözüyoruz? Lütfen yardımcı olun teşekkür ederim.

• En önemlisi trafik ilk yardım ve motorun soru sayısı aynı diye biliyorum.Levhaları iyice öğren , geçiş hakkı , trafik polisinin hareketlerinin anlamları , hangi bakanlık veya kurum ne iş yapar , araçların hız sınırları vs vs bunları çalış rahatça yaparsın motor kolay zaten ilk yardımda da kalp masajı kaç cm bası uygulanır felan bunları ezberle.

Birde sana tüyo son iki sınavdan soru çıkmaz belli bir soru havuzu var her dönem bu sorular rastgele seçilir bir önce ki sınavda çıkan sorular kenara alınır.Yani 4-5 dönem veya daha önceki soruları çöz.
  • O zaman 3-4 sene önce çıkan soruları çözüyorum dostum trafiğe daha çok çalışayım en fazla soru ondan çıkıyor peki bu elektronik sınav nasıl oluyor kursta ki arkadaşlar sınav süresi ve soru sayısı aynı diyor ama internette sınav süresi 45 dakika yazıyor birde direksiyon dersi veren hocam elektronik sınav daha zor demişti neden daha zor olabilir ki?
  • Elektronik sınav normal sınavdan 10-15 dakika daha kısa çünkü kodlamasıydı vs belli bir vakit alıyor e sınavda bunlar olmadığı için daha kısa.Bildiğim kadarıyla bilgisayar sınıfın da giriyoruz sınava yine başımızda görevliler var.E sınavın daha zor olacağını hiç sanmıyorum adamlar ayrı ayrı soru seçmekle uğraşmazlar.Birde bazı sorular hareketliymiş buda iyi birşey bakalım bende girecem de daha kontenjan dolmamış heralde meb sistemi açmamış para yatırılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtim kardeşim 74 aldım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.