Şimdi Ara

12Numara.org'dan çağrı var. | #OLIMPIYATTAOMUZOMUZA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım aziz yildirimdan saçma bir açıklama olmaz bizim başkanda ona nispet yapayım diye cevap vermez!
  • şu ara olsa belki olur. ama 1 aydan fazla var, o zamana kadar bu olaylar yatışır, yok uefa kupası yok 6-0 vs diye aynı muhabbetlere döner millet.
  • inşallah bugünleri görürüz..sanki hiç arkadaşlarımız kızdırmıyor,onlarla kavgamı ediyoruz..maç sırasındada olur olgun karşılamak lazım artık..bir yerden başlayalım bitsin bu kavga dövüş.
  • Umarım olur böyle birşey ama. Derbideki ortamın nedenlerinden biride futbolcuların sahadaki sert davranışlarıydı.
  • Mükemmel olur. Dünya'ya çok büyük bir mesaj vermiş oluruz hem
  • Bunlara variz iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Numaradan şaşırtıcı hareketler ama güzel düşünce.Katılıyorum.Destekliyorum.

• destekliyorum artık bitsin bu şiddet ve nefret
  • Sabri, Emre b, Volkan, Meireles,Melo gibi saha içi provakatörleri kadroda olmadığı bir gün belki bu uygulama olabilir .
  • destek
  • Bu ülkede yapılabilecek en son şeydir bu şu anda heyecanla gaza gelip ortaya atılmış fikirden öteye gidemeyeceğini düşünüyorum...

Ayrıca Konuyu ortaya atanların amaçları tamamen fenerbahçeyi aklama ve yaptıkları malum olayı unutturma hareketine benziyor...
  • Galatasaraylı kardeşlerimizle maç izlemekten ve beraber olmaktan çok mutlu olurum, tıpkı Taksim'de, Beşiktaş'ta, Kızılay'da, Ulus'ta, Gündoğdu'da, Karşıyaka'da, Seyhan'da, NY'da, Londra'da olduğu gibi...

Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Sabri, Emre b, Volkan, Meireles,Melo gibi saha içi provakatörleri kadroda olmadığı bir gün belki bu uygulama olabilir .

+1907
  • quote:

Sabri, Emre b, Volkan, Meireles,Melo gibi saha içi provakatörleri kadroda olmadığı bir gün belki bu uygulama olabilir .

Sabri Volkan Meireles cezalı
    Melo alınmadı zaten
    Emre de oynamazsa olur bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

quote:

Sabri Volkan Meireles cezalı
    Melo alınmadı zaten
    Emre de oynamazsa olur bu iş

bayrağı devralır birileri sahada merak etmeyin,olaysız maç hatırlamıyorum ben

• Olay cikmamasi cok zor ama insallah olur. 3 gun once Gumussuyu'ndan Taksim'e cikarken yanimdaki Bursali arkadasima bir grup Besiktasli kufur etti. Biz cevap vermedik. Hicbir takimi suclamiyorum ama iste boyle gruplar cikabiliyor iclerinden

• Maç bittiği an kazanan kaybeden belli olduğu an ortalık karışır. 3 5 kendini bilmez orda isyanı başlatır.
  • Çok zor abi. Basının son 1 haftadır yaptıkları pislikler ortada. Nelere susup neleri şişirdiklerini gördü bu halk. Derbilerden veya büyük maçlardan evel ortalığı onlar iyicene karıştırıyorlar. O zamana kadar ellerinden geleni yaparlar yine. Konuşma yasağıda yok zaten yöneticilerde yine yardırırlar. İnsanlar bilinçlendi basının yaptığı pislikleri kavradı. Ama olaylara eskisi gibi yaklaşan insanlar basının, yöneticilerin gazıyla maça gelirse büyük olaylar çıkar. Şu anki tablo öyle. Tabi halk biraz daha bilinçlendiği takdirde basını kimse iplemeyecek. Belki yöneticiler açıklama yaptıkları zaman taraftarlarından destekte almayınca utanıp vazgeçerler ortalığı karıştırmaktan. Ama dediğim gibi şu an herşey net olmadığı için bunu söylemek zor. Ama bir ay içerisinde her şey belli olacak. İnşallah bir arada güzelcene maç izleyebiliriz. Öyle bir hale gelmiştik ki kim dost kim düşman ayırt edemez haldeydik. Zor günler insanları birbirine yaklaştırıyor. Gittikçe iyiye doğru gidiyoruz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Maç Azerbaycan'da değil mi ?

Reddedilmiş Azerbaycan tarafından
  • Bu organizasyon olmamasi icin hic bir neden yok. Herkes yanindakine sahip cikarsa ozaman hicbirsey olmaz hatta futbolcular el ele cikarlar sahaya
    Unutmayin futbolcular taraftarina sirin gözükmek icin cok cirkeflesebiliyorlar örnegin melo emre sabri meireles volkan. Hep nefretden kazandilar ama taraftarlar aralarinda barisi saglarsa onlarda ister istemez uyacaklar bu kanuna ayni suan uyduklari gibi
    BJK li trabzonlusu bursalisi karsiyaka göztepelisi her bir takimin taraftari formalarini sirtina gecirsin ve maca gelsin türkiye bunun altindan kalkar.
    Birde unutmayin insanlar grup veya örgütlendiyi zaman dayilasir agresiflesir o sizin bahsettiginiz holiganlar sagina soluna bakip diger takim taraftarini gördügünde süt dökmüs kasiga dönerler korkmayin yeterki holigan olarak adlandirilan taraftarlari yan yana getirmeyelim zaten bu insanlar az cok belli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.