Bildirim
128 bit Windows ve CPU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
256 Bit bile çıkacak ama biz görürmüyüz bilmem... -
64 biti öldürdük de kaldı 128 bit. Hem o kadar bitle napcaz. Uyutmazlar gece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı
64 biti öldürdük de kaldı 128 bit. Hem o kadar bitle napcaz. Uyutmazlar gece.
Kaç yılda ölür 64 bit ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Machan
Arkadaşlar yıllar sonra 128 bit windows ve işlemci çıkacakmı acaba ?
Şimdi sakin ol ve elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak evlat.
Benim kanaatimce 3-4 yıl daha rahat gider. Sonrası için bişey diyemem.
hiç gülcem yoktu topram
Zamanında okulda bilgisayar öğretmenim 64 Bit, 128 Bit, 256 Bit, 512 Bit diye gider sonu gelmez demişti. Aslında doğru gidecek ama onun sandığı kadar hızlı olmadı. Kaldıki şu anda 64 Bit'ler oldukça yeterli ve hala 32 Bit bilgisayar kullananlar var. 32 Bit bile tam olarak ölmüş değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: okttay
quote:
Orijinalden alıntı: Machan
Arkadaşlar yıllar sonra 128 bit windows ve işlemci çıkacakmı acaba ?
Şimdi sakin ol ve elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak evlat.
Amd athlon ii x3 460 3.7 ghz işlemci ile asus r7 265 kullanan bir adamım ben hemide yüksek grafiklerde 45 fps üstü. -
Cahil pc kullanan insanlar direk bunu ner NE GEREK VAR hemde gerek vardaki eyi yumuşatmadan konuşuyorlar tam köylü çobanı gibi hani
köylüler kağıda kagıt der ya aynı öyle diyorlar deli oluyorum ama gülüyorum bunlar teknolojiden anlasa hewal fone şeş çıkıcak daSa::ADADD: -
quote:
Orijinalden alıntı: Faredevriii
Cahil pc kullanan insanlar direk bunu ner NE GEREK VAR hemde gerek vardaki eyi yumuşatmadan konuşuyorlar tam köylü çobanı gibi hani
köylüler kağıda kagıt der ya aynı öyle diyorlar deli oluyorum ama gülüyorum bunlar teknolojiden anlasa hewal fone şeş çıkıcak daSa::ADADD:
-
başlığa bi limit koyun: 12 yaş altı, lise üstü giremez gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
başlığa bi limit koyun: 12 yaş altı, lise üstü giremez gibi.
Niye saçma bi sorumu ? 30 yıl içinde imamın kayığına binip tahtalı köyü boylamazsan görürsün çıkıyormu çıkmıyormu
quote:
Orijinalden alıntı: Hükümran
quote:
Orijinalden alıntı: Faredevriii
köylüler kağıda kagıt der ya aynı öyle diyorlar deli oluyorum ama gülüyorum bunlar teknolojiden anlasa hewal fone şeş çıkıcak daSa::ADADD:
açıkca söyledim sınıfa bir arkadaş vardı windows 10 çıkcak diyordum ne gerek var diyordu hemde ince harfleri söyleyemiyordu
köylü sesiyle söylüyordu kağıta kagıt derler ya tam bir mankafa monotondu hatırladıkca gülerim bu teknoloji cahilini
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X