Şimdi Ara

126bis hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 126 bislere karşı aşırı sempatim var bu araçlardan bi tane alıp bakıp besleyip büyütmek istiyorum. bi adet buldum adanada fotoğraflarda araç temiz ve oynanmamışa benziyor. bende oynamayı modifiye yapmayı düşünmüyorum klasik olarak kullanıp nostaji yaşamak istiyorum 2. araç olucak zaten kullanan uğraşan varsa beni biraz aydınlatabilirmi acaba bu arabayı alınca binerek adanadan tekirdağa gelmeyi düşünüyorum. aracı gören tanıyan geçmişini bilen varsa içim daha rahat olucak 4000gibi bi fiyata bırakırlar sanırım. bu aracı aldıktan sonra astarı ne olur merak ediyorum. yazın çok vaktim olmuyor o yüzden hazır toplanmışını almak istedim. muayenesi varmış lastik jant döşeme vites topuzu direksiyon yeni. teşekkürler şimdiden

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-1990-fiat-126-gicir-gicir-sulu-bis-yepyeni-142226908/detay

• Fiat bis sulu nasıl oluyor acaba? Sulusunun diğerlerinden farkı nedir bende bunu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Fiat bis sulu nasıl oluyor acaba? Sulusunun diğerlerinden farkı nedir bende bunu merak ediyorum.

Motor soğutması sanırım
  • ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    sulu bis radyatörlü oluyor yani radyotörün içinde su dan dolayı sulu bis deniyor ve sulu bisler hararet konusunda daha iyi dayanıklı ve tutulanı sulu bis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Fiat bis sulu nasıl oluyor acaba? Sulusunun diğerlerinden farkı nedir bende bunu merak ediyorum.

Motor soğutması sanırım

Alıntıları Göster
    2 motor seçeneği var biri hava soğutmalı motosiklet misali diğeri su soğutmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

sulu bis radyatörlü oluyor yani radyotörün içinde su dan dolayı sulu bis deniyor ve sulu bisler hararet konusunda daha iyi dayanıklı ve tutulanı sulu bis
    Bu araçlar 1-2 bin lirayken alınırdı. Şimdi 4-5 bin istiyorlar. Ben 1400 liraya almıştım. Bu paraya kesinlikle alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Bu araçlar 1-2 bin lirayken alınırdı. Şimdi 4-5 bin istiyorlar. Ben 1400 liraya almıştım. Bu paraya kesinlikle alınmaz.

dediğin fiyatlarada var ama çok hurda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mokka Hakkında
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt_htpgl

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

dediğin fiyatlarada var ama çok hurda

Benim 1400 liraya aldığım cam gibiydi :) 4 bin liraya lada samara alınır , serçe alınır rahat rahat binersiniz , tamirini herkes yapar parçası da rahat rahat bulunur 4 bin tl bu araç için macera.
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam aydınlattığın için.
  • quote:

teşekkür ederim hocam aydınlattığın için.
    mevcut yürür halde arabamız var ben yazın akşamları sahile falan inmek için nostaji amaçlı düşünüyorum sadece gerektiğinde tarlaya falanda gidilir
  • quote:

mevcut yürür halde arabamız var ben yazın akşamları sahile falan inmek için nostaji amaçlı düşünüyorum sadece gerektiğinde tarlaya falanda gidilir

Alıntıları Göster
    Yokmu yardımcı olucak?
  • mrt_htpgl M kullanıcısına yanıt
    sulu bis tutulan serisi.fiyat bence de çok fazla ama sen hobi amaçlı ve temiz olsun istiyorsun ozaman fiyat pek de önemli olmayabilir.eski araba ve zayıf olduğu için sorun çıkarabilir yani bukadar para vereceksen kusursuz olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdvnbzgc

sulu bis tutulan serisi.fiyat bence de çok fazla ama sen hobi amaçlı ve temiz olsun istiyorsun ozaman fiyat pek de önemli olmayabilir.eski araba ve zayıf olduğu için sorun çıkarabilir yani bukadar para vereceksen kusursuz olmalı
    Bildiğiniz varmı daha mantıklı alınabilir bis? ilandaki araç hoşuma gitti fotolarda göründüğü kadar adana beli kuşkulandırıyor 1000küsür km bu araçla gelinirmi ve oraya gittiğimde araç göründüğü gibimidir çok merak ediyorum
  • Motoru duzgunse sende sabirli bir insansan gelinir neden gelinmesin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

Motoru duzgunse sende sabirli bir insansan gelinir neden gelinmesin?
    alıcağım galeri sıfır araçmış gibi tanıttı arabayıda biraz işkillendim açıkçası :)
  • quote:

alıcağım galeri sıfır araçmış gibi tanıttı arabayıda biraz işkillendim açıkçası :)

Alıntıları Göster
    aracı aldığın zaman motor yağı sogutma radyotörü taktır belli dereceye geldigi zaman yağ sıcaklıgı sabit derecede tutar hiç bir problem yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cela Soylu

aracı aldığın zaman motor yağı sogutma radyotörü taktır belli dereceye geldigi zaman yağ sıcaklıgı sabit derecede tutar hiç bir problem yaşamazsın.

ilk defa duydum böyle bişeyi biraz açıklarmısınız ve fiyatı tabi. orjinalliğini bozmuş olurmuyuz?
  • quote:

quote:

ilk defa duydum böyle bişeyi biraz açıklarmısınız ve fiyatı tabi. orjinalliğini bozmuş olurmuyuz?

Alıntıları Göster
    orjinalden daha iyi olur biz genelde amerikan araçlarına uyguluyoruz yüklü olunca hararet problemi oluyor sandvic filtre vardır..Yag filteresi ile motor arasına takılan oradan dönüş yağı sogutma radyotörüne girer ve belli bir sıcaklıkta kalır bu sayede motorun ömrü uzar...genelde volkswagenlerde uygulanıyor..
     126bis hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cela Soylu -- 27 Mart 2014; 14:29:56 >

• quote:

orjinalden daha iyi olur biz genelde amerikan araçlarına uyguluyoruz yüklü olunca hararet problemi oluyor sandvic filtre vardır..Yag filteresi ile motor arasına takılan oradan dönüş yağı sogutma radyotörüne girer ve belli bir sıcaklıkta kalır bu sayede motorun ömrü uzar...genelde volkswagenlerde uygulanıyor..
     126bis hakkında

Alıntıları Göster
    Bu sistemi hava sogutmalı motorlarada uygularsan çok güzel sonuç alırsın en soy e-bay den bu kiti 80 dolara almıştım..

• quote:

Bu sistemi hava sogutmalı motorlarada uygularsan çok güzel sonuç alırsın en soy e-bay den bu kiti 80 dolara almıştım..

Alıntıları Göster
    Çok güzel ve faydalı bi bilgi benim için çok teşekkür ederim uygulatabileceğimiz bildiğiniz biryer varmı. işçilik maliyeti ne tutar ve ne kadar zamanda uygulama yapılır?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.