Şimdi Ara

120GB SanDisk Plus SSD 99tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.159
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski bilgisayarını hızlandırmak isteyenler için ideal.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sand%C4%B1sk-sdssda-120g-g25-2-5-in%C3%A7-120-gb-520-mb-s-okuma-180-mb-s-yazma-sata-3-0-ssd-sabit-disk-1144061.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 25 Nisan 2016; 18:18:48 >

Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • 180 MB/s Yazma
    çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lnsurgent

Bu mesaj silindi.
    alınır kullanılırda..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Cold Fusion Energy, Inc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

180 MB/s Yazma
    çöp

Akşam 7 den sonra almaya gelebilirsiniz.
    Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt

550mb yazma dese kaç kere 550mb yazacaksın biliyor musun ? dur ben sana söyliyeyim. hiç bir zaman :) kere olarak sormuşum, o zaman şöyle diyeyim 0 (sıfır) kere :) he ssd ye yazma hızı odaklı bakmandan bi halt bilmediğin belli de neyse.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

alinmiyor ki

Orijinalden alıntı: mehmet572

Arkadaslar bunu notebook a takabilir miyiz
    İnternet mağazası stoğu tükenmiş heralde.

Elbette takabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

İnternet mağazası stoğu tükenmiş heralde.

Elbette takabilirsiniz.
    Fırsat fena değil değerlendirilebilir.

ssd nin kullanım amacı zaten okumadır. windowsu chromu 1-2 de oynadığın oyunu yüklersin fişek gibi hızlı açılır...

ne yazma için kulalnıyorsunuz ki allah aşkına, paranız varsa verin alın tabi ama photosop render vs yapmayanlar zaten hdd ye bir şey yazmıyor, mantıklı düşününce %90 işleminiz okuma üzerinedir. zaten 120 gblık şeye ne yazacaksınız? ikinci depolama harddiskinize film müzik yazıp silersiniz. bu yüzden mantıklı bilinçli tüketici için ssd demek okuma oranı demektir, 4k random vs okumadır önemli olan.

paran varsa buyur al 200 ver yazması güzel olsun ama 99 a alıyorsun. bu fiyata bu performans harikadır.

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

MAğazalarda varmış, şimdi baktım kayseri forumda varmış mesela benim bulunduğum yerde...

Tam olarak nerden baktınız buna ?

Sayfaya göz gezdirdim ama şu mağazalarımızda bulunmaktadır diye bir kısım görmedim.
    İşlemci Güncellenicek || Anakart Güncellenicek || Gskill Ripjaws 8 GB 1600 Mhz (2x4) Dual Kit DDR3 || Ekran Kartı Güncellenicek || PNY 240 GB SSD CS1311 || XILENCE XP600 600W PSU GAMİNG SERİSİ R3 +80 Plus || Logitech MK345 Q Klavye Kablosuz Mouse Set || Logitech S120 Hoparlör || SAMSUNG 23" S23B350H Full HD Led Monitör
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Uçurmuşlar hocam, ben baktığımda hemen al kısmı vardı, oradan mağaza vs. ye bakabiliyorduk...

Uçurmuşlar hocam, ben baktığımda hemen al kısmı vardı, oradan mağaza vs. ye bakabiliyorduk...

Müşteri hizmetlerini aradım direk bilgi aldım hocam.

2 tane alıp raid 0 yapsak nasıl olur acaba ?
    İşlemci Güncellenicek || Anakart Güncellenicek || Gskill Ripjaws 8 GB 1600 Mhz (2x4) Dual Kit DDR3 || Ekran Kartı Güncellenicek || PNY 240 GB SSD CS1311 || XILENCE XP600 600W PSU GAMİNG SERİSİ R3 +80 Plus || Logitech MK345 Q Klavye Kablosuz Mouse Set || Logitech S120 Hoparlör || SAMSUNG 23" S23B350H Full HD Led Monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

quote:

Müşteri hizmetlerini aradım direk bilgi aldım hocam.

2 tane alıp raid 0 yapsak nasıl olur acaba ?

Alıntıları Göster
    ne ara bitirdiniz yaf

N11 den tek parça 240 lık da haftasonu indirimi denk gelirse daha ucuza mal edilebilir, biraz daha çıkma fırsatınız olursa Ultra II veya Samsung 750 Evo daha memnun bırakır...
    BX200 lerin son serileri sıkıntılı olmasa direk onu alın geçin derdim 200 ün altına mal olduğunda...
    Eski bilgisayarları canlandırmak için iyi bir alternatifden ötesi değil bence :/

N11 den tek parça 240 lık da haftasonu indirimi denk gelirse daha ucuza mal edilebilir, biraz daha çıkma fırsatınız olursa Ultra II veya Samsung 750 Evo daha memnun bırakır...
    BX200 lerin son serileri sıkıntılı olmasa direk onu alın geçin derdim 200 ün altına mal olduğunda...
    Eski bilgisayarları canlandırmak için iyi bir alternatifden ötesi değil bence :/

Acilen SSD lazım bana aslında ama genede performanslı birşey olmasını istiyorum.

Şu an diskim 30-50 yazma / okuma hızlarına kadar düştü artık her an elimde kalabilir.
    Fazla bir performans beklentiniz yoksa ve aciliyeti varsa alabilirsiniz hocam şuan fiyat olarak daha uygun bir seçenek yok bu fiyat aralığında...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.