ps3 oyunu olabilir aslında ama yazık o kadar paraya zaten kırılmış ps3 haberi çıktı geçen habertürkte. ps3 bölümünde de var inş yakında 5-10 liraya çıkacak oyunları. Kalem almayı düşünüyorum aslında, kalem hobim var
Güzel bir akustik gitar,lunapark a gidebilirsin,açların karnını doyurabilirsin.Ya da Haziran'a kadar biriktir Metallica,Megadeth vs. konserlerine git.
bendede aynı miktar para vardı gittigidiyordan 750 gb trekstor marka hdd aldım mutluyum
Alınmaz gidilir..
Tavsiye istersen biraz daha takviye yapıp güzel bir ayakkabı ala bilirsin
50 TL Daha Biriktirip Kendine Ortahalli Bir Minibook[netbook] Alabilirsin (:
GG'Den Bakabilirsiniz.
Özellik Olarak Çok Harika Bir Makina DeğiL Oyun Oynayamazsın ama İnternette Rahatca Dolasabilirsin. Yarım Kg Bir Ağırlığı Var Cokta Kullanışlı
Bi Düşün...
quote:
Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight
Güzel bir akustik gitar,lunapark a gidebilirsin,açların karnını doyurabilirsin.Ya da Haziran'a kadar biriktir Metallica,Megadeth vs. konserlerine git.
120 TL ye En ucuz klasik gitarlar bile 250 tl den başlıyor.
Skora git.
quote:
Orijinalden alıntı: Kürşat.
120 liraya saat mi, LOL
Hayatımda 30 liradan pahalı saat takmadım.Senin artistliğin kime?
100 lira daha biriktirip bir bot alabilirsin uzun süre götürür seni. Gömlek ve kazak alabilirsin. Diesel olmasada kaliteli bir kot alabilirsin Parfüm alabilirsin. . . . . .
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
Skora git.
biraz daha açarmısınız beyfendi
120 liraya saat,en ucuz klasik gitar 250 lira gibi şeyler diyen birinin böyle bir konu açması saçmalık...