Şimdi Ara

120 net 130 net yapıyorum diyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
2.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İster burda olsun ister diger forumlarda illaki 1-2 kisi çıkar ama nereye rastlarsak 130 neti görüyorum diyorlar ben 60-70 yapıyorum öleyim o zaman.insanın morelini bozuyorlar bunlar troll mu hocam ? bizim kazanma sansımız yok galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Affedilmeyen- -- 6 Mart 2015; 17:21:51 >

• coğu troll ama yapan yapar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla yapan var, yapıp söylemeyen var; yapmayıp yapıyorum diyen de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la 120-130 yüksek bi net değil ki kendiniz yapmıyosunuz diye niye hemen troll diyorsunuz? çalışsanız siz de yaparsınız gayet rahat. 120 net demek sınavın %25'ini yapamamak demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Nibbler

la 120-130 yüksek bi net değil ki kendiniz yapmıyosunuz diye niye hemen troll diyorsunuz? çalışsanız siz de yaparsınız gayet rahat. 120 net demek sınavın %25'ini yapamamak demek

120 net yapıyoruz ve geriye kalan %25 i yapamıyoruz diye basarısız sayılıyoruz öyle mi.120 neti yapmak sıkıntı adam geriye kalan soruları düşünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMONRATR

İster burda olsun ister diger forumlarda illaki 1-2 kisi çıkar ama nereye rastlarsak 130 neti görüyorum diyorlar ben 60-70 yapıyorum öleyim o zaman.insanın morelini bozuyorlar bunlar troll mu hocam ? bizim kazanma sansımız yok galiba

Bu mesaj rahat 20 tane falan eksi yiyecek ama hadi başlıyorum. Kardeşim 60-70 net yapıyorsan ya hiç düzenli çalışmıyorsun ya da hep aynı şeyleri çalışıp vaktini verimli değerlendirmiyorsun. 120-130 net ekstrem netler değil ortalama birinin yapabileceği netler bunlar. Sene başından beri 4-5 saat çalıştım günde (aralarda mola verdiğim günler tabii ki oldu) şu an 135+ net geliyor genelde. Bunda sayısal olmamın büyük faydası var tabi ayrıca LYS-2'nin de çok büyük kısmını bitirdiğim için YGS feni 25 dakikada fulle yakın yapıyorum zaten. Matematik desen problemler, sayılar falan mantık işi hep konu kısmı az. Bağıntı fonksiyon modüler aritmetik küme falan kalıyor geriye onlara da biraz okusan neymiş bu nasıl çözülüyor olayı ne anlasan yaparsın. Anlayacağın çok bir konu çalışması yok mat1 için. Türkçe desen o çözdükçe oturuyor paragraflar falan, dil bilgisi desen onda da 4-5 güne halledilmeyecek bir şey yok. Benim bir sosyalim eksik zaten o da iyi olsa 145-150 falan gelir yoksa 150 yapanlar büyü mü yapıyor? Çalışan birinin en zor sınavda (bkz: özdebir) 100 netin altında düşme durumu yok bana kalırsa.

• Kardeşim adam basit bir soru sormuş sen otobiyografi yazmışsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sana kalsa hicbir dersin hicbir konusunda bir sey yok zaten Dedigin olsaydi calisanlarin insanlarin geneli istedigi universitelere rahatlikla girerdi ya da boylesine kolay olsaydi bunca insan net attiracagim diye gecesini gunduze katip stresine stres katmazdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: naziminpirayesi

Hocam sana kalsa hicbir dersin hicbir konusunda bir sey yok zaten Dedigin olsaydi calisanlarin insanlarin geneli istedigi universitelere rahatlikla girerdi ya da boylesine kolay olsaydi bunca insan net attiracagim diye gecesini gunduze katip stresine stres katmazdi..

Kolay derken yapılabilir demek istedim. Yoksa yeri gelir geceyi gündüze katmak gerekebilir. Biyolojide sınıflandırma konusu mesela. Bana kalırsa YGS biyo'nun en zor konusu o. Onu anlamak için epey bir çalışmak lazım bence. Yazıp kendi kendine anlatman, bol soru çözmen falan ama yapılmayacak bir şey değil. Bu konuların daha üniversite seviyeleri var arkadaşlarımdan görüyorum. Bu konular uzman olmayı gerektirecek konular değil sadece onu diyorum.

• +1

• Sene basinda 70-80 netle basladim suan 135-145 araliginda gidiyorum kimse ben yapamiyorum demesin calisirsan yaparsin abi sistem bu. orancanorene katiliyorum ortalama calisan bi ogrencinin en az 120 yapmasi normal

• 70 sayısaldan 30 türkçeden sosyalinde yarısını yap al sana 120 net iyi sayılır sadece çok iyi degil.
  • hocam söyle diyeyim sene basında ilk denemem 320/330 civarı idi. 11de ve 10 da okulda arada deneme olurduk 280-300 aralığında seyrederdi ama bu yılın basında gercekten istediğime inandım ve kayda değer çaba sarf ettim son dönemde 420-440 ları gördüm istek işi istemek gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav o netleri yapanlar var sonuçta millete bakıp moralini bozuyorsan kazanamazsın zaten
  • Troll olmadığını düşünüyorum ama şu sitede ygs sonucunu merak ettiğim ender insanlardansın. takip edeceğim.
  • Mezunmusun hocam?

• Peki sen dikkatsizligi nasil hallettin
    Benim her denemede en az 15 soru dikkatsizlikten gidiyo

• RedBull Racing RB7 kullanıcısına yanıt
    troll değilim hocam ben sadece 60-70 nete kadar çıkabiliyorum diyorum.takip edecek kadar yüksek almıyorumki.
  • Katılıyorum. +1 Mesela ben ortalama bir çalışma ile günlük 2-3 saat 130-140 yapıyorum. Çok mu zekiyim ? yoo ortalama bir insanım
  • ben de 60-70 net yapıyorum, takma kafana çoğu troll zaten. doğrucular çok nadir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.