Şimdi Ara

12. SINIF 2.DÖNEM KONULARI İPTAL OLUR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Osmaniyede evlere giremiyoruz konular ne olur canımız tehlikede ama şu sistem uüzünden yksyi düşünüyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam sakin ol, tüm Türkiye'nin yaşadığı bir süreç bu. Bırak depreme yakın bölgeleri, Marmara bölgesindeki ben ve arkadaşlarım bile mental olarak aşırı etkilendik. Oturup ders çalışamıyoruz. Kendinize ekstra bir yük ve stres yüklemeyin, ekstrem koşullardan geçiyoruz. Dersin de sırası gelir.
  • Sorunun cevabını kimse bilemez. Ders çalışamıyorum şehri terk ettik çok üzülüyorum. Hafta sonu eve geri dönmeye çalışacağım. Yattıkça bu ucube sınav içimi yiyip bitiriyor hafta sonu büyük ihtimal eve gireceğim mecburen

• IIRunneRII kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirde yaşıyordun hocam. İnan bugğn eve çıktım kitap almaya ama tüm sülale aynı evdeyiz toplandık 15 kişi bir evdeyken her şey zor. Ertelenmeli veya konular azaltılmalı ama en kısa zamanda bir şey söylenmeli gençler bu haldeyken şu sınavı düşünmemeli

• Lâna Rhoades kullanıcısına yanıt
    Gaziantep'teydim hocam 2 büyük depremi de hissettim. Çok aç kaldık araba da duramadık basıp şehri terk ettik. Eve geri dönemem lazım içim içimi yiyor.

Hocam sakin ol, tüm Türkiye'nin yaşadığı bir süreç bu. Bırak depreme yakın bölgeleri, Marmara bölgesindeki ben ve arkadaşlarım bile mental olarak aşırı etkilendik. Oturup ders çalışamıyoruz. Kendinize ekstra bir yük ve stres yüklemeyin, ekstrem koşullardan geçiyoruz. Dersin de sırası gelir.

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    Hocam 2. Mezun senem onun verdiği büyük bir stres var. Her şey tıkırında gidiyordu sabah kalkıp tyt mat denemesi atacaktım. Bir anda depremle uyanıp eve bir daha doğru düzgün giremedik. Geldiğim şehir de Van çok soğuk, soba var durulmuyor burda

Hocam canın her şeyden önemli giden sınav olsun boşver dönme allah yardımcımız olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam 12. Sınıf olsam emin ol umursamam. Salarım sınavı ama 2. Mezun senem her şey tıkırında giderken böyle olması çok koydu

Hocam ben 12yim inan bana da çok koyuyor. İlk senemde gidebilecekken 1 senem yalan oldu. Tabi seninki daha zor ama düzelecek inşallah en yakın zamanda

Tabi sen 12 sin sanırım salma da yani ne demek istediğimi anladın hocam yani senin mezuna kalma şansın var ama benim yok

haklısın hocam öyle düşününce umarım en yakın zamanda normale dönebiliriz

2.mezunluk çok zor be umarım depremden etkilenenlere yönelik olumlu bir adım atarlar

gerekirse ağustos ayına falan alınmalı

• Olabilir ben yks girecek olsam 12 konularını calısmaya bi süre ara verirdim 11 konularındaki eksiklerimi tamamlar tyt denemelerimi arttırıdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmaması için dua edin

20,22 yığılmaları ortada yığılmaya sebep olacak her düzenleme felaket olur

• BirZemanHatası kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılmıyorum hocam
    8 dönemlik konuların 1 döneminin çıkmasının yığılmayı çok etkilemeyeceğini,19un bi tık üstü sınavda da yığılma falan olacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F21EF93C -- 8 Şubat 2023; 19:37:8 >
  • yks 2021'i yazan hocalar yazarsa 12. sınıf 2. dönem olmadan öyle bi sorarlar ki 2019 dan iyi gelir sıralamalar.

• Hocam benim odamın yarısı deprem yüzünden yok oldu fakat ders çalışmayı bırakmadım. Siz de bırakmayın.

• keşke sorsalar ama 2021 dışında hiçbir zaman kaliteyi yükseltmediler.

• BirZemanHatası kullanıcısına yanıt
    bu niye banlandi billen var mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.