< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
yks 2021'i yazan hocalar yazarsa 12. sınıf 2. dönem olmadan öyle bi sorarlar ki 2019 dan iyi gelir sıralamalar. |
Hocam sakin ol, tüm Türkiye'nin yaşadığı bir süreç bu. Bırak depreme yakın bölgeleri, Marmara bölgesindeki ben ve arkadaşlarım bile mental olarak aşırı etkilendik. Oturup ders çalışamıyoruz. Kendinize ekstra bir yük ve stres yüklemeyin, ekstrem koşullardan geçiyoruz. Dersin de sırası gelir.
|
2.mezunluk çok zor be umarım depremden etkilenenlere yönelik olumlu bir adım atarlar gerekirse ağustos ayına falan alınmalı |
Olabilir ben yks girecek olsam 12 konularını calısmaya bi süre ara verirdim 11 konularındaki eksiklerimi tamamlar tyt denemelerimi arttırıdım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
olmaması için dua edin 20,22 yığılmaları ortada yığılmaya sebep olacak her düzenleme felaket olur |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F21EF93C -- 8 Şubat 2023; 19:37:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yks 2021'i yazan hocalar yazarsa 12. sınıf 2. dönem olmadan öyle bi sorarlar ki 2019 dan iyi gelir sıralamalar. |
keşke sorsalar ama 2021 dışında hiçbir zaman kaliteyi yükseltmediler. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |