Şimdi Ara

12 numara.org ne oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi solda takımıma bakıp eleştireceksiniz ama twitterda 12numara.org'u takip ediyorum tanıdığım ve gördüüğüm tüm fenerliler istafa derken , 12numaraorg hala yönetim desteğini sürdürüyor. şuanda stadta GFB istafa edene kadar ayrılmıyoruz diyor ve tezahuratlarla yönetimi istifaya çağırıyorlar .

son yazdığı :

papazincayiri ‏@papazincayiri
    Evet muhalefet var, evet kötü niyetliler var, evet şartlar eşit değil ama sen kazanmak için ne yapıyorsun?
    12 Numara tarafından retweetlendi

• 12numara
  • o grup yönetimin maşası zaten. işlevleri tepkiler yönetime dönünce gündemi değiştirmek, geçiştirmek, vs vs.

yani şaşırmamak lazım :)
  • Azizin askerleri
  • Şakşakçı la o grup.
  • forumları ayrı çalıyor twitterı ayrı çalıyor.
  • 12numaraorg Aziz Yıldırım'ın şakşakçı sitesidir. Twitter hesabını da en fazla 15 yaşında bi ergen yönetiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Twitter'daki @exagg nickli çocuk yönetiyor diye biliyorum.

Lube Ayar da

quote:

fenerbahçe başkanı ve yönetimi bir adım öne çıkabilir mi lütfen!

diye tivit atmış.
  • A.Y nin paralı askerleri ne bekliyosunuz?
  • 12 numara / liselimedya bizzat AY tarafından kurulan sosyal medya yancılarıdır.Gerçek Fb taraftarıda bunun farkında
  • 12 numara takipçisiyim ve destekliyorum, tıpkı Aziz Başkanı desteklediğim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

12 numara takipçisiyim ve destekliyorum, tıpkı Aziz Başkanı desteklediğim gibi.

mesaj-avatar uyumu
  • BİROL SARIŞEN ‏@simal06
    @ErdalVahid Ustad sablon buysa kreatif .oyuncu lazım. E alamadiysan 442 oyna.bizimkiler hırslı oyunla akılsız oyunu karıştırıyor

7 dk ‏@tamerbaglan
    "İsteyen, 'olmayınca olmuyor' der, isteyen farklı şeyler. 'Baroni ile bir kişi eksik' veya 'Kuyt kazma' da yazabilirsiniz kalem sizdeyken"

8 dk Ali Barcin ‏@AliBarcin
    Çok sert, kaldirana!“@Taylan_1_9_0_7: Baskanim Aziz birak!Gercekten birak, bize aysal gibi kendi taraftarini ayakta becerecek biri lazim(!)”
  • Bu saatte hala havale yapılıyormu ?
  • DROGBA
    ****12****

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saka gibi 12numara baskani azizin kankasi diye artik yeter yalakaliktan baska bisey yapmiyolar
  • 3 Temmuz Fenerbahçelileri, çıkarcılar.
  • Neden bu gruba karşı toplu bi hareket yapılmıyor? Biz bunların gerçek FB taraftarı olmadığını az çok biliyoruz ama medyada sesi çıkan FB'liler bunlar. Dolayısıyla FB taraftarının imajını da bu topluluk oluşturuyor.
  • GFB yanlışlarıyla doğrularıyla farklılık koyan bir grup belki zamanında para yedirdiler şimdi kestiler böyle oldu ne olduysa oldu ben denilenlere değil icraata bakarım helal olsun adamlara
  • Fb resmi sitesinin tanıtımını yaptığı yer 12 numara. Yani doğrudan kulüp tarafindan kurulmuş bir ekip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.