3 temmuzdan sonra fenerbahçe yönetiminin sosyal medyada taraftarı organize etmek veya uyutmak için kullandığı bir site.internet ve sosyal medya çok gelişti.sosyal medya artık gazete ve televizyondan daha etkili hale geldi.fenerbahçe yönetimi manüpilasyonun sadece basın ve medya yoluyla yapamayacağının da farkında.fenerbahçelilerin internetteki en uğrak toplanma yeri olan ali şenin oğulları tarafından kurulan antuda da aziz yıldırım aleyhine bir çok çatlak sesin çıkması da bu sitenin açılmasında diğer bir etken.ayrıca gfb de tribün mevzuları yüzünden aziz yıldırımla araları bozuk.o yüzden bazı piyon isimler ve bir kaç yan sanayisiyle birlikte bu site kuruldu.semih şentürkün twitterdaki 500 bin kişilik hesabı bir gecede 12 numara yapıldı.fenerbahçe küme düşse bile başkan ve aykut kocaman hakkında olumsuz bir eleştiri duyamazsınız.alıntı yaptıkları isimler sürekli bellidir başkanın locasından çıkmayan papazın çayırı yazarı,lube ayar,noavas gibi isimler sürekli yönetim yalakalığı yaparlar.ayrıca diğer amaçları yine sosyal medya üzerinden gündem yaratıp galatasaraya sallamaktır
Bu oluşum Fenerbahçe taraftarına büyük bir eziyet, yönetimin işlerine de bal kaymak sürdürmektedir.
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
12numaraorg Aziz Yıldırım'ın şakşakçı sitesidir. Twitter hesabını da en fazla 15 yaşında bi ergen yönetiyor.
Dolaylı yoldan Aziz Yıldırım yönetiyor hocam, aslen siteye maddi destek veren ve kapatılmamasını sağlayan kişi Ali Koç.
quote:
Orijinalden alıntı: mj 23
DROGBA ****12****
ALEX *****10******
Yalakalar ordusu.
sezon basından beri söylüyorum aziz aykut kocaman ı kovup alexi devam ettirecekti sonra da takımın başına alex geçecekti aziz gibi paralı bir başkan bulamazssınız ama inşallah aykut kocaman takımın başında kalır
2 hafta sonra yine fatura bir kaç oyuncuya kesilir " Fenerbahçe'de devrim başlıyor" vs... gibi sipariş haberler yayınlanır taraftarın gazını almak için tüm yöntemler aktif edilir, Aziz Yıldırım canlı yayına çıkar ve özenle hazırlanmış gaz alma konuşması ile gerçek sorunun farkında olmayanları kandırmaya çalışır cart curt böyle gider bu iş. Ağızlarında da "hata yaptık" lafı asla çıkmaz takım kötü oynar suçlu oyuncudur,başarı gelmez sorun Fenerbahçe'ye oynanan oyunlardır,transfer yapılmaz sorun karşı takımdır,taraftar haksızdır ...
Harbiden artık 12. numara.orgdan da,Aziz Yıldırım'dan da, Aykut Kocaman'dan da öyle bıktım ki kelimelerle ifade edemem.İsimlerini duyduğumda,okuduğumda içimi tarif edilemez bir sıkıntı basıyor,nefes alamıyor gibi oluyorum.Azalarak değil,üçü birden bitsin artık.
valla onlardan ne kadar nefret ediyorsam onlara azizin yalakaları bööö diyenlerden de bir o kadar belki de daha fazla nefret ediyorum.
12numara 3 Temmuz sürecinde,taraftarı yanlarına almak amacıyla yönetimin açtığı bir taraftar forumudur.Önceleri kendilerini senin benim gibi taraftar olarak gösterdiler,sonrasında ise ne oldukları çıktı ortaya.Bende ne mal olduklarını öğrendiğim yaklaşık şu 1 senedir 12numaraya girmiyorum.
Galatasaray forumuna mı girdim ya? Bu ne hep Galatasaraylılar doluşmuş :)
Bunu yazan varmı diye bakmaya girdim Son mesajda görmesem "Dünyada birşeyler iyiye gidiyor" diye yazacaktım o derece
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
quote:
Orijinalden alıntı: ヤシン
Bunu yazan varmı diye bakmaya girdim Son mesajda görmesem "Dünyada birşeyler iyiye gidiyor" diye yazacaktım o derece
100 Yıl boş vaktim olsa 10 dakika ayırıp Galatasaray forumuna girmem. Bana garip geldi Fenerbahçe forumunda Fenerbahçeli'den çok Galatasaraylı'yı görmek.
quote:
quote:
quote:
100 Yıl boş vaktim olsa 10 dakika ayırıp Galatasaray forumuna girmem. Bana garip geldi Fenerbahçe forumunda Fenerbahçeli'den çok Galatasaraylı'yı görmek.
sonuçta burası forum hocam arkadaşlarım paylaşıyor dikkatimi çekti paylaştım. herkesin tercihi
Ben tam karşıda Telekomdaydım. Yönetim istifaya falan çağırılırken böyle bir kargaşa falan yoktu. Maçtan sonra olmuştur belki bilemicem ama garipsemem açıkcası.
Elazığ maçında Yönetim istifa diye bağıran bizlere çakmak falan atıldığını da düşünürsek çok da garipsemiyorum bu durumu
quote:
quote:
quote:
Tüm forumlar » Spor » Taraftara Özel Forumlar Kısmını tıklarsan bütün bölümlerde açılmış tüm konuların ortak alanda görebilirsin. İlla ki takım seçip bakmak zorunda değilsin
Tabi burası herkese açık bir forum isteyen istediği yere girip bakabilir ve ya yazı yazabilir, tam tersi de olabilir, yeter ki kimse haddini aşmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
2 hafta sonra yine fatura bir kaç oyuncuya kesilir " Fenerbahçe'de devrim başlıyor" vs... gibi sipariş haberler yayınlanır taraftarın gazını almak için tüm yöntemler aktif edilir, Aziz Yıldırım canlı yayına çıkar ve özenle hazırlanmış gaz alma konuşması ile gerçek sorunun farkında olmayanları kandırmaya çalışır cart curt böyle gider bu iş. Ağızlarında da "hata yaptık" lafı asla çıkmaz takım kötü oynar suçlu oyuncudur,başarı gelmez sorun Fenerbahçe'ye oynanan oyunlardır,transfer yapılmaz sorun karşı takımdır,taraftar haksızdır ...
Aynen söylediğim senaryolar başlatılmış. Aziz Yıldırım'ın canlı yayın tarihide yakındır